saranda Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Καλημερα σε ολους......εχω μια καρτα χρεωστικη, απο αυτες που χρησιμοποιουμε και στα ατμ, αλλα δεν ξερω αν μπορω να την χρησιμοποιησω για αγορες μεσω νετ. Αλλα στο νετ δεν εχω βρει κανενα σιτε που να λεει οτι δεχεται χρεωστικη, ολες πιστωτικη αναφερουν! Μηπως ειναι το ιδιο? Ευχαριστω...
apd453 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Αν έχει το σηματάκι της VISΑ μπορείς στα περισσότερα τουλάχιστον.
saranda Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Αν έχει το σηματάκι της VISΑ μπορείς στα περισσότερα τουλάχιστον. VISA λεει, ειναι συνδεδεμενη και με winbank της πειραιως...
scullyist Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Αν είναι η παρακάτω, είναι μια χαρά, εχω κ χρησιμοποιώ την ίδια.
papajo_r Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Γυρνα την από την πίσω πλευρά (Από την μεριά που φαίνεται η μαύρη μαγνητική λωρίδα) αν μια σειρά από αριθμούς (δεν μιλάω για τους αριθμούς που έχει από την μπροστά μεριά -εκεί που είναι το τσιπάκι-) Τότε μπορείς να την χρησιμοποιήσεις στο internet.
saranda Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Αν είναι η παρακάτω, είναι μια χαρά, εχω κ χρησιμοποιώ την ίδια. Αυτη ειναι, απλα μου εκανε εντυπωση γιατι παντα λεει πιστωτικη καρτα...οταν ειναι να πληρωσεις μεσω ιντερνετ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα