th3ofilos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ παίζω με ds3 tool dualshock 3 με emulate σε 360 χωρις κανενα προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή το motionjoy είναι λίγο απαλεψιά θυμάμαι ένας συμφορουμήτης είχε ανεβάσει 2 αρχεία εκ των οποίων το ένα νομίζω ήταν οι drivers του 360 και ένα αρχείο ώστε να αναγνωρίζεται ως dualshock 3. Ξέρει κάποιος να μου θυμίσει τον συγκεκριμένο τρόπο εγκατάστασης γιατί δεν τον βρίσκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή το motionjoy είναι λίγο απαλεψιά θυμάμαι ένας συμφορουμήτης είχε ανεβάσει 2 αρχεία εκ των οποίων το ένα νομίζω ήταν οι drivers του 360 και ένα αρχείο ώστε να αναγνωρίζεται ως dualshock 3. Ξέρει κάποιος να μου θυμίσει τον συγκεκριμένο τρόπο εγκατάστασης γιατί δεν τον βρίσκω.Εδώ είσαι (οι drivers του Xbox360 υπάρχουν στο site της microsoft ως "Xbox 360 Accessories Software" τρέχουσα έκδοση 1.2): PS3 controller στο PC (RedPanda's post για τους SCP drivers) Από όσο γνωρίζω, αυτό είναι το topic-πηγή του driver (όπου μπορείς να βρεις updates/σχόλια/comments): XInput Wrapper for DS3 and Play.com USB Dual DS2 Controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasilisIceLord Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς να κατεβάσεις το dx ps to pc converter. Είναι ενα Driver για PS χειρηστήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Έγω που εχω δοκιμασει εναν παρομοιο ανταπτορα παιζει χωρις drivers, το εχω παρει απο ebw.gr εχεις καποιο λινκ απο τι ειδους ανταπτορα πηρες και παιζουν τα ps3 controller στο pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allokotos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 εχεις καποιο λινκ απο τι ειδους ανταπτορα πηρες και παιζουν τα ps3 controller στο pc? Γιατί να αγοράσεις κάποιον αντάπτορα, ενώ μπορείς απλά βάζοντας πχ. το MotionJoy να παίξεις κανονικά το με το controller; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george-GR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Μπορεί το MotionInJoy να προκαλέσει προβλήματα στο PS3 controller; παιδιά θέλω να συνδέσω το ps3 controller στο pc με το motionjoy διάβασα σε μερικά site όμως πως όταν το χειριστήριο μένει συνδεδεμένο τόση ώρα στο pc επειδή είναι σαν φορτίζει κάνει κακό στην μπαταριά του χειριστηρίου ισχύει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί δεν το συνδέεις με bluetooth; Θεωρητικά ναι δεν κάνει καλό για την μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george-GR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί δεν το συνδέεις με bluetooth; Θεωρητικά ναι δεν κάνει καλό για την μπαταρία Πως μπορώ να το συνδέσω με bluetooth στο pc; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Bluetooth άμα έχεις λάπτοπ μόνο... Εκτός και άμα έχει Bluetooth 2.0 το pc σου... Εγώ πάντως χρησιμοποιούσα το motionjoy ένα χρόνο μέχρι να αξιωθω να πάρω ένα gamepad για το pc και το χειριστήριο του ps3 δεν έχει τίποτα απολύτως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george-GR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Bluetooth άμα έχεις λάπτοπ μόνο... Εκτός και άμα έχει Bluetooth 2.0 το pc σου... Εγώ πάντως χρησιμοποιούσα το motionjoy ένα χρόνο μέχρι να αξιωθω να πάρω ένα gamepad για το pc και το χειριστήριο του ps3 δεν έχει τίποτα απολύτως Λαπτοπ εχω τι πρεπει να κανω για το συνδεσω με bluetooth Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellgastJohn Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέραγνωρίζει κάποιος κάποιον οικονομικό bluetooth αντάπτορα ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω το χειριστήριο του ps3 ασύρματα στο pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό είναι από το FAQ section του MotioninJoy Q. Why doesn't my Bluetooth (BT) adapter only let me do a vibration test and nothing else works?A. MotioninJoy requires a minimum of 2.0+EDR for the Bluetooth adapter, because the PS3 system uses a 2.0+EDR adapter and that is what the controller expects. If your BT adapter is missing the EDR features then only the vibration test will work. http://www.motioninjoy.com/wiki/en/faq Εδώ έχουν και μια (όχι πλήρης) λίστα με bluetooth adapters που επιβεβαίωσαν ως συμβατούς ή μη συμβατούς. http://www.motioninjoy.com/wiki/en/help/btcompatibility Παρόμοια ισχύουν γενικά και για τους SCP Drivers. 6. Minimum of Bluetooth 2.0 + EDR Dongle (if using Bluetooth). [DualShock4 requires minimum of Bluetooth 2.1 + EDR Dongle] http://forums.pcsx2.net/Thread-XInput-Wrapper-for-DS3-and-Play-com-USB-Dual-DS2-Controller(το EDR έχει νόημα μόνο για τα 2.0 και 2.1 Bluetooth Protocols).Ωστόσο δεν ξέρω αν υποστηρίζουν οποιοδήποτε Bluetooth Protocol πάνω από το 2.0 (έχω δει αντικρουόμενες αναφορές για συμβατότητα με 3.0 και 4.0 bluetooth dongles).Νομίζω ότι έχω ένα σχετικά παλιό Logilink Bluetooth dongle 2.1 + EDR με το οποίο δουλεύει μια χαρά το DS3 controller του PS3. (θα επιβεβαιώσω μόλις φτάσω σπίτι. edit: Αυτό είναι). Το οποίο το είχα πάρει κάπου 10+ ευρώ πριν 3 χρόνια.Όλα πάντως τα bluetooth dongles κινούνται σε χαμηλές τιμές (σύμφωνα με το skroutz.gr). Αρκεί να προσέξεις να πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sgikas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδια χρειαζομαι λιγη βοηθεια εχω wired το PS3 controller και ειναι ολα κομπλε δουλευουν ολα τα κουμπια εκτος απο τους μοχλους μπορειτε να βοηθησετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allokotos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 ρε παιδια χρειαζομαι λιγη βοηθεια εχω wired το PS3 controller και ειναι ολα κομπλε δουλευουν ολα τα κουμπια εκτος απο τους μοχλους μπορειτε να βοηθησετε? Ποιο πρόγραμμα έχεις βάλει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα