Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Απώλεια ρυθμίσεων και επαφών σε Galaxy S

Commendatore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναρτώ και εδώ το θέμα, μήπως και απαντηθεί από περισσότερους χρήστες (πέραν του φίλου stormrain)

http://www.insomnia.gr/topic/423410-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-galaxy-s/

"Όπως αναφέρει και ο τίτλος, στο official Galaxy S που έχω, χωρίς να έχω αλλάξει στο κινητό τίποτα ή χωρίς να έχω εγκαταστήσει καμία "περίεργη" εφαρμογή,

παρατήρησα πως έχουν χαθεί όλες οι επαφές μου και πως δεν μπορώ να δεχθώ κλήσεις!

Επιπλέον, δε λειτουργεί το screensaver του κινητού και ίσως κάποιες άλλες απώλειες τις οποίες ακόμη δεν παρατήρησα.

Το ακόμη πιο περίεργο είναι πως οι εξερχόμενες κλήσεις λειτουργούν κανονικά !

Έχει συναντήσει και κάποιος άλλος το πρόβλημα αυτό ή γνωρίζει κάποιος τί μπορεί να φταίει ? ".....

*** Ζητώ την κατανόηση των διαχειριστών για το double post, αλλά αυτή τη στιγμή το κινητό είναι πρακτικά άχρηστο αφού δεν μπορώ να δεχθώ κλήσεις,

ούτε ειδοποιούμαι για μηνύματα ή κλήσεις που τυχόν δέχθηκα στη φάση υπολειτουργίας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...