L-Griever Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα παιδιά.. Έχω το εξής πρόβλημα..Μόλις βάζω ένα παιχνίδι στα Παιχνίδια μου το κάνει σαν απροσδιόριστο και δεν μπορώ να το σβήσω..μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανένας plz να τα σβήσω; Εδώ είναι μια φωτογραφία που μπορεί να σας βοηθήσει..
L-Griever Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Κανένας δεν μπορεί να βοηθήσει ή με αγνοείτε...
micos000 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Μάλλον δεν γνωρίζει κανείς, γιατί να σε αγνοήσουμε; Δεν αναφέρεις και το λειτουργικό σου. Θα κάνω μια υπόθεση, ίσως να φταίει το ativirus και να διαγράφει τα εκτελέσιμα. Αν κάνεις προσθαφαίρεση το παιχνίδι δεν στο καθαρίζει;
L-Griever Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Λειτουργικό;Όπως ανέφερα και πριν στο τίτλο έχω Windows 7 Ultimate 64bit.. Το θέμα είναι ότι καθώς κάνω drag and drop κάποιο παιχνίδι το κάνει σαν απροσδιόριστο και δεν ξέρω πως να το σβήσω ...Όχι δεν καθαρίζει τίποτα ακόμη και να σβήσω..Αυτό που δοκίμασα ήταν από παιχνίδι του Steam..
bnvdarklord Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μμμ το δοκιμασα και γω, αλλα ενώ δεν μου το βγάζει απροσδιόριστο, δεν με αφήνει να το σβήσω(πατάω delete κανει beep, δεξι κλικ δεν δουλευει μονο σε αυτό), και ούτε έχει εικονίδιο. Ονομα έχει παντως. Περιεργο.
micos000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Με δεξί κλικ->Κατάργηση από τη λίστα δεν φεύγει;
bnvdarklord Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Το δεξι κλικ σε μενα που το δοκιμασα δεν δουλευει μονο για το συγκεκριμενο shortcut.
L-Griever Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 To δοκίμασα με δεξί κλικ αλλά τίποτα!Μόνο σε shortcuts σε εικονίδια όχι σε κενά με όνομα μόνο....Τι θα κάνω;....
nikopetr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Άνοιξε την Έναρξη και στην αναζήτηση γράψε regedit και πάτα το regedit.exe που θα σου εμφανίσει. Μετά πάνε HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> GameUX Από εκεί ψάξε στους φακέλους για να προσδιορίσεις πια στοιχεία είναι τα απροσδιόριστα που σου βγάζει και σβήστα. Απλά να είσαι λίγο προσεκτικός πριν σβήσεις οτιδήποτε.
L-Griever Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Άνοιξε την Έναρξη και στην αναζήτηση γράψε regedit και πάτα το regedit.exe που θα σου εμφανίσει. Μετά πάνε HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> GameUX Από εκεί ψάξε στους φακέλους για να προσδιορίσεις πια στοιχεία είναι τα απροσδιόριστα που σου βγάζει και σβήστα. Απλά να είσαι λίγο προσεκτικός πριν σβήσεις οτιδήποτε. Ευχαριστώ πολύ τελικά όταν έκανα αυτό που είπες σβήστηκαν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα