Προς το περιεχόμενο

Game Explorer Win7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά..

Έχω το εξής πρόβλημα..Μόλις βάζω ένα παιχνίδι στα Παιχνίδια μου το κάνει σαν απροσδιόριστο και δεν μπορώ να το σβήσω..μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανένας plz να τα σβήσω;

Εδώ είναι μια φωτογραφία που μπορεί να σας βοηθήσει..

post-224012-0-89221600-1319013364_thumb.jpg

Δημοσ.

Μάλλον δεν γνωρίζει κανείς, γιατί να σε αγνοήσουμε; Δεν αναφέρεις και το λειτουργικό σου.

Θα κάνω μια υπόθεση, ίσως να φταίει το ativirus και να διαγράφει τα εκτελέσιμα. Αν κάνεις προσθαφαίρεση το παιχνίδι δεν στο καθαρίζει;

Δημοσ.

Λειτουργικό;Όπως ανέφερα και πριν στο τίτλο έχω Windows 7 Ultimate 64bit..

Το θέμα είναι ότι καθώς κάνω drag and drop κάποιο παιχνίδι το κάνει σαν απροσδιόριστο και δεν ξέρω πως να το σβήσω :(...Όχι δεν καθαρίζει τίποτα ακόμη και να σβήσω..Αυτό που δοκίμασα ήταν από παιχνίδι του Steam..

Δημοσ.

Μμμ το δοκιμασα και γω, αλλα ενώ δεν μου το βγάζει απροσδιόριστο, δεν με αφήνει να το σβήσω(πατάω delete κανει beep, δεξι κλικ δεν δουλευει μονο σε αυτό), και ούτε έχει εικονίδιο. Ονομα έχει παντως. Περιεργο.

Δημοσ.

Άνοιξε την Έναρξη και στην αναζήτηση γράψε regedit και πάτα το regedit.exe που θα σου εμφανίσει.

Μετά πάνε HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> GameUX

Από εκεί ψάξε στους φακέλους για να προσδιορίσεις πια στοιχεία είναι τα απροσδιόριστα που σου βγάζει και σβήστα.

Απλά να είσαι λίγο προσεκτικός πριν σβήσεις οτιδήποτε.

Δημοσ.

Άνοιξε την Έναρξη και στην αναζήτηση γράψε regedit και πάτα το regedit.exe που θα σου εμφανίσει.

Μετά πάνε HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> GameUX

Από εκεί ψάξε στους φακέλους για να προσδιορίσεις πια στοιχεία είναι τα απροσδιόριστα που σου βγάζει και σβήστα.

Απλά να είσαι λίγο προσεκτικός πριν σβήσεις οτιδήποτε.

Ευχαριστώ πολύ τελικά όταν έκανα αυτό που είπες σβήστηκαν! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...