sinnaig Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Όπως είπε: anniversary_22.pdf page 11 το φυλλαδιο είναι εδώ: http://www.makro.gr/makro-mail/data/22/anniversary/anniversary_22.pdf και στην σελίδα 11 έχει τους δίσκους. 49 συν φπα για 1 τερα και 69 συν φπα για τα 2 , δεν συνιστουν προσφορα...μαλλον και ακριβοι ειναι που έχει καλύτερη τιμή για εξωτερικό 2ΤΒ στα 59+23%φπα = 72,57ευρω???
a123xxsp Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 ναι υπάρχει ένα θέμα γιατί το ένα φυλλάδιο έχει το δίσκο 59+ και το άλλο 69+ είναι πολύ καλή τιμή πάντως το 59+ =72 η επόμενη καλή θέλει μεταφορικά και +10ευρό
giorginho Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 O 1TB δεν ηταν που εδωσε ο Κωτσος με 24 ευρω; Αν ειναι ψαχτειτε λιγο με τις αγγελιες αν θυμαμαι καλα στα 40ευρα τους δινουν οι "σημερινοι"!
kage Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 τι ακριβως παιζει με το φπα στο μακρο?αν εχεις επαγγελματικο αφμ τι παιζει
manios62 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 O 1TB δεν ηταν που εδωσε ο Κωτσος με 24 ευρω; Αν ειναι ψαχτειτε λιγο με τις αγγελιες αν θυμαμαι καλα στα 40ευρα τους δινουν οι "σημερινοι"! καλα που το ειδες το 40 ????? εχω 1-2 στις αγγελιες με 45 + 5 μεταφορικα ....
ipal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή πάω εκεί απλά με το πασο και κάνω τη δουλειά μου. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω; μηπως μπηκε με το πασο χαριστικα? παρτε τηλεφωνο πριν πατε. οπως λεει κ πιο πανω και εχουν σφιξει, και σχεδον κανεις πια δε σου αγοραζει με τη καρτα του στα ταμεια.
giorginho Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 καλα που το ειδες το 40 ????? εχω 1-2 στις αγγελιες με 45 + 5 μεταφορικα .... Γιατι μονο εσυ εχεις βαλει αγγελια; Ε καπου ειχα δει μια με 40 ευρω, το οτι εσυ ζητας παραπανω δε σημαινει οτι καλα κανεις (ποσο ειναι τωρα 1 μηνα που παλευεις να τον πουλησεις με τοσα?).
t3moof Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 μηπως μπηκε με το πασο χαριστικα? παρτε τηλεφωνο πριν πατε. οπως λεει κ πιο πανω και εχουν σφιξει, και σχεδον κανεις πια δε σου αγοραζει με τη καρτα του στα ταμεια. Συνήθως είμαι αποδέκτης πληροφοριών στο insomnia, έτσι χαίρομαι που τώρα μπορώ πιθανώς να συνεισφέρω κάτι. Τηλεφώνησα σήμερα το μεσημέρι στο κατάστημα Κηφισού για να ρωτήσω σχετικά με τη δυνατότητα αγοράς με πάσο. Ο (εξυπηρετικότατος) υπάλληλος που απάντησε με ρώτησε αν είχα ποτέ κάρτα Makro, του είπα πως όχι, κι αφού ρώτησε κάποιον άλλο (προϊστάμενο; ), μου είπε ότι αγορές με φοιτητικό πάσο θα γίνονται μέχρι το τέλος του μήνα. Έτσι μου δώθηκε η εντύπωση ότι αρκεί το πάσο, τουλάχιστον προς το παρόν. Βάσει της θετικής εμπειρίας μου από τη σημερινή επικοινωνία, συστήνω ανεπιφύλακτα τηλεφώνημα για περαιτέρω διευκρινήσεις για όποιον τις χρειάζεται.
manios62 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Γιατι μονο εσυ εχεις βαλει αγγελια; Ε καπου ειχα δει μια με 40 ευρω, το οτι εσυ ζητας παραπανω δε σημαινει οτι καλα κανεις (ποσο ειναι τωρα 1 μηνα που παλευεις να τον πουλησεις με τοσα?). που ειδες δικια μου αγγελια που να πουλαω δισκο ?????????????? και 1 μηνα κιολας ???????????????????? και αν πουλουσα εγω με 50 ευρω ....... θα ανοιγα νεο θεμα με σκληρο καινουργιο με πιο χαμηλη τιμη ??????? ( θα το αφηνα σε καποιο αλλο )...... πας να με τρελανεις .......
nek4d Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Όπως είπε: το φυλλαδιο είναι εδώ: http://www.makro.gr/makro-mail/data/22/anniversary/anniversary_22.pdf και στην σελίδα 11 έχει τους δίσκους. που έχει καλύτερη τιμή για εξωτερικό 2ΤΒ στα 59+23%φπα = 72,57ευρω??? ναι υπάρχει ένα θέμα γιατί το ένα φυλλάδιο έχει το δίσκο 59+ και το άλλο 69+ είναι πολύ καλή τιμή πάντως το 59+ =72 η επόμενη καλή θέλει μεταφορικά και +10ευρό amazon.co.uk πολλοι εξωτερικοι δισκοι 2tb απο 68 λιρες (79 ευρω) έως 79 λιρες, με δωρεάν μεταφορικα σε ολη την Ελλάδα. κ μην πειτε ειναι πιο ακριβα 7 ευρώ γιατι μιλαμε για usb3 (τους usb2 τους εχει φτηνοτερα ετσι κ αλλιως) οπερ σημαινει 5-10 φορες ταχυτεροι στην πραξη. Εχουν συζητηθει την περασμενη βδομαδα σε 2 θεματα εδω. Θυμιζω μοναχα οτι full format 2TB σε usb2 θελει απο 2 έως 3 μέρες... Ακομη κ αν δεν εχετε τωρα usb3 στο εγγυς μελλον θα εχετε με το "ζορι". Η καλυτερη λυση ειναι να περιμενετε βεβαιως, αν δεν εχετε αμεση αναγκη γιατι πεφτουν οι τιμες τους, ηδη στην Αμερική συμφερει η αναλογια τιμης/μεγεθους των 3tb.
manios62 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μόλις μπήκα κι είδα το φυλλάδιο, 49 και μάλιστα χωρίς ΦΠΑ... που το είδες φίλε μου το 39; http://www.makro.gr/makro-mail/data/20/business/business_20.pdf αυτο ειναι το παλιο φυλαδιο το καινουργιο τον εχει 39 + ΦΠΑ τον 1 Τερρα και 59 + ΦΠΑ τον 2 Τερρα
giorginho Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 που ειδες δικια μου αγγελια που να πουλαω δισκο ?????????????? και 1 μηνα κιολας ???????????????????? και αν πουλουσα εγω με 50 ευρω ....... θα ανοιγα νεο θεμα με σκληρο καινουργιο με πιο χαμηλη τιμη ??????? ( θα το αφηνα σε καποιο αλλο )...... πας να με τρελανεις ....... Πού να ξερω γω ρε φιλε αν εισαι εσυ που εισαι (ή ποιος εισαι?) αν πουλας και τι πουλας και τι εγραψες 2 σελιδες πισω;;; Εγω απαντησα σε ενα παρα παρα πολυ απλο σχολιο σου που ελεγε: εχω 1-2 στις αγγελιες με 45 + 5 μεταφορικα .... Ε βρηκα σε 3 φορουμ αγγελια απο το ιδιο ατομο (αλλο username απο το εδω δικο σου) με τιμη 45+5 μεταφορικα τι να σου πω δηλαδη; Αμα δεν εχεις αγγελια τοτε γιατι γραφεις "εχω 1-2 στις αγγελιες"? Εγω φταιω αμα δε ξερεις τι γραφεις (ή τι δεν γραφεις γιατι μαλλον σου ξεφυγε η λεξη "βρει" παραπανω?);
a123xxsp Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 1) δεν υπάρχει λόγος να κάνεις full format και το quick παίρνει 2 λεπτά 2) μην συγκρίνεις σε τέτοια ευπαθή προϊόντα (10-20% σκασίματα) με αγορές του εξωτερικού γιατί αν σου κάτσει θα πληρώσεις ότι γλύτωσες διπλό 3) οι τιμές που λες είναι για τους usb 2 οι USB3 αρχίζουν στις 75λίρες! 4) εν πάσει περιπτώση ο καθένας αποφασίζει και κάνει... amazon.co.uk πολλοι εξωτερικοι δισκοι 2tb απο 68 λιρες (79 ευρω) έως 79 λιρες, με δωρεάν μεταφορικα σε ολη την Ελλάδα. κ μην πειτε ειναι πιο ακριβα 7 ευρώ γιατι μιλαμε για usb3 (τους usb2 τους εχει φτηνοτερα ετσι κ αλλιως) οπερ σημαινει 5-10 φορες ταχυτεροι στην πραξη. Εχουν συζητηθει την περασμενη βδομαδα σε 2 θεματα εδω. Θυμιζω μοναχα οτι full format 2TB σε usb2 θελει απο 2 έως 3 μέρες... Ακομη κ αν δεν εχετε τωρα usb3 στο εγγυς μελλον θα εχετε με το "ζορι". Η καλυτερη λυση ειναι να περιμενετε βεβαιως, αν δεν εχετε αμεση αναγκη γιατι πεφτουν οι τιμες τους, ηδη στην Αμερική συμφερει η αναλογια τιμης/μεγεθους των 3tb.
nek4d Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 1) δεν υπάρχει λόγος να κάνεις full format και το quick παίρνει 2 λεπτά 2) μην συγκρίνεις σε τέτοια ευπαθή προϊόντα (10-20% σκασίματα) με αγορές του εξωτερικού γιατί αν σου κάτσει θα πληρώσεις ότι γλύτωσες διπλό 3) οι τιμές που λες είναι για τους usb 2 οι USB3 αρχίζουν στις 75λίρες! 4) εν πάσει περιπτώση ο καθένας αποφασίζει και κάνει... 1) δεν ειναι το ιδιο, αν ηταν ετσι, δεν θα υπηρχε επιλογη full format (πχ αν δεν θελεις το εργοστασιακό ntfs ή fat32, δουλεύει το quick αλλα δεν θεωρείται τεχνικά σωστό, με οτι αυτο συνεπαγεται απο αξιοπιστια). Anyway, το full format ειναι κλασσικο παραδειγμα, δεν καταλαβες την λογικη πισω απο αυτό, σε οτι και αν χρησιμοποιησεις 2ΤΒ σε usb2 (μεταφορά αρχείων, backup κλπ) μιλάμε για ώρες! Εεε, δια του 5/10 φορές γρηγορότερα, έστω και αν δεν εχεις/αγορασει καρτα usb3 ακόμη (είναι πολυ φτηνες για desktop και λιγο ακριβότερες προς το παρόν για φορητα), έχει τεράστια διαφορά 2) δεν μενουν όλοι Αθηνα! Για επαρχία συμφέρει το amazon γιατι πληρωνει εκεινο τα μεταφορικα επιστροφής! (ξέχωρα που στην Αθηνα θελεις μιση μερα να μετακινηθείς πήγαινε-έλα...για επαρχία δεν συζητάμε) 3) ωπα, θα μας τρελλάνεις, θελεις τα link ετοιμα?!? ειδες τα προηγουμενα 2 threads? ίσως δεν ξερεις τα "κόλπα" του amazon, οι τιμές του ανεβοκατεβαίνουν κ υπαρχουν "εργαλειάκια" για το ιστορικό τους. π.χ. τωρα usb3, 2 TB, σε 68 λιρες: Hewlett Packard Link 4) φυσικά! μια συμβουλή εδώ, δεν είναι διαταγή, όπου γουστάρει ο καθένας τα σκάει. Οταν έχω χρόνο, γράφω καμιά συμβουλή για να γλυτώσουν κάποιοι λιγα ευρώ ή να κερδισουν καλύτερο προιόν στα ίδια χρήματα και ίσως με θυμηθούν στο μέλλον. Σε 1 χρόνο το usb2 θα πεθαινει και σε 2 χρόνια θα ανηκει οριστικά στην ιστορία και τότε θα κοιτάμε που να "χαρίσουμε" τους παλιούς usb2 δίσκους (έχω κ γω αρκετούς).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα