Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy Nexus : Το πρώτο Android 4.0 smartphone με οθόνη Super HD AMOLED

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η εξελιξη στα κινητα ειναι το siri

και χωρις οθονη αμα λαχει

Αν πρόσεξες εκτός από το νέο μεγάλο μέγεθος έχει ανάλυση H.D. και χρόνο απόκρισης 0.1 ms για gaming και video. Αυτά δε μπορεί να τα κάνει το siri το οποίο συμπληρώνει την οθόνη, δεν την ακυρώνει. Συν την ανάγνωση βιβλίων, περιοδικών, ιστοσελίδων. Νομίζω ότι αυτό το μπέρδεμα θα λυθεί δια παντός σε λίγους μήνες που θα δούμε τετραπύρηνα κινητά με ενάμιση γίγα ραμ.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν πρόσεξες εκτός από το νέο μεγάλο μέγεθος έχει ανάλυση H.D. και χρόνο απόκρισης 0.1 ms για gaming και video.

το μεγαλο (εξωτερικο) μεγεθος για πολυ κοσμο (και εγω μεσα σε αυτους) ειναι μειονέκτημα

Οσο για τον χρονο αποκρισης , θα γελασω, γιατι εστω και ελαχιστα να γνωριζει καποιος απο οθονες, οταν ακουει "χρονο αποκρισης" σε κινητο και μαλιστα 0,1ms καταλαβαινει οτι ειναι απλα παπαριες της εταιριας για να πουλησει σε ανιδεους.

Νομίζω ότι αυτό το μπέρδεμα θα λυθεί δια παντός σε λίγους μήνες που θα δούμε τετραπύρηνα κινητά με ενάμιση γίγα ραμ.

νταξει, πλεον εχουμε ξεφυγει και ως καταναλωτες αλλα και ως λογικα σκεπτομενα ζωα.

Αμα υπαρχουν σημερα καταλανωτες που πιστευουν οτι αυτο που τους λειπει απο το "κινητο" τους των 5 ιντζων (!) ειναι οι τεσσερεις πυρινες και το 1,5 γκιγκα ραμ, τοτε τι να πω..

Θα το δειξουν οι πωλησεις (και παλι) προς τα που παει το πραγμα στα κινητα. Θα το δειτε και εσεις, αλλα ισως το ερμηνευσεται ως "προβατοποιηση" και "φανμποισμο"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
το μεγαλο (εξωτερικο) μεγεθος για πολυ κοσμο (και εγω μεσα σε αυτους) ειναι μειονέκτημα

οπότε παίρνεις ένα κινητό μικρότερου μεγέθους

Οσο για τον χρονο αποκρισης , θα γελασω, γιατι εστω και ελαχιστα να γνωριζει καποιος απο οθονες, οταν ακουει "χρονο αποκρισης" σε κινητο και μαλιστα 0,1ms καταλαβαινει οτι ειναι απλα παπαριες πιπεριές της εταιριας για να πουλησει σε ανιδεους.

έχει κορυφαία οθόνη ούτως ή άλλως

νταξει, πλεον εχουμε ξεφυγει και ως καταναλωτες αλλα και ως λογικα σκεπτομενα ζωα.

Αμα υπαρχουν σημερα καταλανωτες που πιστευουν οτι αυτο που τους λειπει απο το "κινητο" τους των 5 νιντζων (!) ειναι οι τεσσερεις πυρινες και το 1,5 γκιγκα ραμ, τοτε τι να πω..

Θα το δειξουν οι πωλησεις (και παλι) προς τα που παει το πραγμα στα κινητα. Θα το δειτε και εσεις, αλλα ισως το ερμηνευσεται ως "προβατοποιηση" και "φανμποισμο"

Ρε συ, θα σου πω εγώ προς τα πού πάει το πράγμα: Πολύ σύντομα θα εξαφανιστούν τα κινητά τηλέφωνα και θα μείνουν μόνο οι έξυπνες συσκευές. Εσύ πάρε μία φθηνή με μικρή οθόνη, εγώ θα πάρω επίσης φθηνά μία με μεγάλη οθόνη. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έγραψα πως μας λείπουν οι ίντσες και τα γίγα σαν ανθρώπινα όντα, άλλα κάτι εντελώς διαφορετικό.

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.

Εχω την αίσθηση οτι η Σάμσουνγκ παράγει περισσότερα κινητά από όσα προλαβαίνουμε να καταναλώσουμε! Εκεί είναι που κερδίζει η Apple με το iphone: βγάζει ένα και καλό (κατά την άποψη πολλών αγοραστών, ας μην απατώμαστε)κάθε χρόνο και όλοι οι άλλοι ανταγωνιστές σπεύδουν να βγάλουν 5-10 συσκευές ο καθένας για το ποιός θα πάρει το ανόητο χρίσμα iphone killer. Ελεος! Ας κοιτάξει η εταιρεία να είναι οκ με το προϊόν που βγάζει, να πιάσουν τόπο τα λεφτά του αγοραστή και να μην τα κλαίει σε ένα μήνα που επειδή είχε πχ το SGII βγήκε το Nexus και σε λίγο θα βγει και το SGIII και θα νιώθει μακάκας, ενώ κάποιοι τύποι στη μακρινή Κορέα θα τρίβουν τα χέρια τους που κατάφεραν και του τα πήραν για άλλη μια φορά φέτος! Γιατί ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας: ποιός δεν έχει νιώσει έστω λίγο μακακας όταν έχει πάρει το κινητό-τούμπανο με Super AMOLED οθόνη 5 ιντσών, 15άρα κάμερα και 4πύρηνο επεξεργάστή που φτιάχνει ακόμα και φραπέ γλυκό με γάλα, και ξαφνικά του σκάει η εταιρεία μετά από 3-4μηνες 7πύρηνο μοντελάκι, 3D κάμερα, που φτιάχνει ΚΑΙ freddo;

Αυτό που θέλω να πω είναι οκ, καλή-χρυσή η φρενήρης πρόοδος των κινητών και της τεχνολογίας που ενσωματώνουν, αλλά ας κουλάρουμε λίγο. Δόξα τω ΠΑΣΟΚ, κρίση έχουμε, πολλοί πρέπει να σκάσουμε ένα μηνιάτικο για να αποκτήσουμε κινητό-τούμπανο και να τρώμε φασόλια τις υπόλοιπες 29 μέρες, ε ας το χαρούμε τουλάχιστον όσο περισσότερο μπορούμε, από το να ξενερώνουμε επειδή βγήκε το πιο καινούργιο που κάνει περισσότερους παπάδες. Οχι βία στα γήπεδα για το αν χωράει η παλάμη μας 4 ίντσες ή 4,56. Στο κάτω-κάτω από παλάμη σε παλάμη έχει διαφορά!

Δημοσ.

η samsung εχει τελειως διαφορετικο marketing απο την apple. σιγουρα η apple εχει πολυ περισσότερες πωλησεις αναλογικά με μια samsung συσκευή για αυτό και η samsung προσπαθει να αυξήσει την προϊόντικη της ομπρέλα.

Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ ότι έπρεπε να υπάρχει ένα όριο στο ποσα μοντέλα βγαίνουν το χρονο. 1 κορυφαίο μοντέλο ανα εταιρία το χρονο θα ήταν υπεραρκετό. Έτσι και αλλιώς υπάρχουν τοσες εταιρίες που μέσα σε ένα χρονο θα βγαίναν πανω απο 6-7 κορυφαία, διαφορετικών εταιριών. Έτσι και επιλογές θα ειχες, και κάθε εταιρία θα υποστήριζε τη ναυαρχίδα της. Τώρα τι να υποστηρίξουν όταν κάθε εταιρία βγάζει 2-3 κορυφαία, με ελάχιστες διάφορές το χρονο.. Να πεις ότι υπήρξε κάποια σημαντική εξέλιξή να το δεχτώ. Εδω βγάζουν ίδιες συσκευες με διάφορα το ένα έχει οθόνη 4.3 και το αλλο 4.5. Και μετα δεν τα υποστηρίζουν και τα 2 αν και ουσιαστικά είναι ιδία!! Δεν είναι σοβαρά αυτά..

Στο θεμα. Το ζητούμενο δεν είναι αν είναι μεγαλο το παραπάνω κινητό. Όπως σωστά πολοι είπαν οποίος θέλει μικρότερό παίρνει αλλο. Υπάρχουν.

Το θεμα είναι αν το μέγεθος δικαιολογηται απο την οθόνη. Και η απάντηση είναι ΟΧΙ. Δεν δικαιολογηται 1 εκατοστό μακρύτερο απο το sgs2, των 4.3 ιντσών για 0.35 ίντσες παραπάνω όταν αφαιρεθουν τα κουμπιά.

Υπάρχουν site που δείχνουν ότι αν αφαιρέσεις τα κουμπιά πας σε 4.65 ίντσες σε ακριβώς το μέγεθος που έχουν τα κινητά των 4.3 με κουμπιά.

Απο αυτή την άποψη και μονο, ο σχεδιασμός είναι μια τεραστία αποτυχία. Γιατί να παρω αυτό όταν σε λίγο θα μπορω να πάρω 4.65 ίντσες στο μέγεθος του sgs2;

android.png

Δημοσ.
Γιατί να παρω αυτό όταν σε λίγο θα μπορω να πάρω 4.65 ίντσες στο μέγεθος του sgs2;

Γιατι πολύ απλά όσοι θέλουν andoid και δεν το κατέχουν ή θέλουν να μάθουν το άθλημα με unlock/root, θα έχουν υποστήριξη απο google και νέες επίσημες εκδόσεις android ποιο γρήγορα από όλους τους άλλους.

Δημοσ.

Γιατι πολύ απλά όσοι θέλουν andoid και δεν το κατέχουν ή θέλουν να μάθουν το άθλημα με unlock/root, θα έχουν υποστήριξη απο google και νέες επίσημες εκδόσεις android ποιο γρήγορα από όλους τους άλλους.

Σωστο, αλλα δεν ειμαι καθόλου σίγουρος ότι η συγκεκριμένη κατηγορία χρηστών θέλει τόσο μεγαλο κινητό. Μάλλον κάτι ποιο νορμάλ θέλει.

Πραγματικά απορώ που έβγαλε το nexus τόσο μεγαλο. Υποτίθεται ότι απευθύνεται στη μεγάλη μάζα.

Παιδιά το κινητό είναι τεραστιο! Μη μπερδεύεστε με τις φωτο. Το sgs2 (που εχω ), ηδη δεν απευθύνεται σε ολους γιατί είναι οριακά μεγαλο, να μη πω ξεπερνάει και τα ορια. Τουτο είναι ακόμα 1 εκατοστό μακρύτερο..

Και πλατύτερο. Αμα το δείτε απο κοντά θα με θυμηθητε. Εγώ το καταλαβαίνω γιατί ηδη εχω μεγάλη συσκευή. Και δεν ξαναπαω σε μικρότερη αλλα σίγουρα ούτε μισό εκατοστό μεγαλύτερη.

android.png

Edit.. Για του λογου το αληθές κοιτάξτε το διπλα στο sgs2.. Το sgs2 που διπλα σε αλλα φαινόταν γίγαντας, διπλα στο nexus φαίνεται νάνος!!! :) :)

http://www.engadget.com/2011/10/19/samsung-galaxy-nexus-vs-galaxy-s-ii-nexus-one-and-nexus-s-mac/

android.png

Δημοσ.

Για αυτούς που κοιτάνε και τις λεπτομέρειες οχι και πολύ ευχάριστο το ακόλουθο νέο

. Η οθόνη στο nexus (είναι τεχνολογιάς pentile, όπου αντί για 3 subpixel όπως οι RGΒ οθόνες, έχει μόνο 2. Η επιλογή λογικά έγινε για να φτάσουν την HD ανάλυση, αλλά με κόστος την ποιότητα;

And if you calculate the real pixel density you will find that the Galaxy Nexus is actually closer to a "real" ppi value of 200, which is slightly lower than on the Galaxy S II (that uses a Super AMOLED Plus with RGB pixel structure). Some claim that a PenTile panel needs around 420 ppi to qualify as a Retina display and that is probably also the reason why Retina is nowhere to be found on the specs sheets of neither Galaxy Note nor Galaxy Nexus. If you are keen on a Samsung smartphone you might even find that the screen in the Galaxy S II is better. But the iPhone 4 and iPhone 4S still lead the pixel race. Some people say they never notice the PenTile pixel structure but it is just like a stain on a carpet; once you see it, it is hard to disregard.

pentile-subpixels-1024x654.png?w=620&h=396

41846.png

Confirmed: Galaxy Nexus Includes PenTile

The Scourge Of Pentile Returns With The Galaxy Nexus

Why The Galaxy Nexus’ 720p Screen Might Not Be All It’s Cracked Up to Be

Δημοσ.

Ρε παιδιά εντάξει θα ήταν καλύτερο εάν ήταν Plus, αλλά όπως βλέπετε είναι ακόμα καλύτερο σε πυκνότητα πληροφορίας σε σχέση με το SGSII το οποίο ομολογουμένως έχει και γαμώ τις οθόνες από άποψη πυκνότητας κ.τ.λ. βάλε ότι είναι και 3.7 inces έχεις το καλύτερο display so far.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...