cantonas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Προσπαθώ να ορίσω στατική ip σε αυτό το ρούτερ http://www.usr.com/s...e.asp?prod=9108 ακολουθώντας τις οδηγίες από εδώ http://www.usr.com/s...lan.htm#option6 αλλά δεν τα καταφέρνω,μου βγάζει αυτό μήνυμα Configure route for address = 192.168.1.7 and subnet mask = 255.255.255.0 failed. Status: 1 μήπως κάποιος που γνωρίζει μπορεί να με διαφωτίσει?
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 μιλαμε για static στο wan/?μιλαμε για Public ip's και καποιο 4,8,16 δικτυο η μιλαμε να αλλαξεις την Ip απο 192.168.1.1 σε 192.168.1.χ? το καθενα ειναι διαφορετικο.γραψε ακριβως τι θες.
cantonas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Βασικά δεν τα πολύ κατέχω.Θέλω σε έναν δικτυακό δορυφορικό δέκτη που έχω,να του ορίσω σταθερή ip και να μην παίρνει αυτόματα.
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Βασικά δεν τα πολύ κατέχω.Θέλω σε έναν δικτυακό δορυφορικό δέκτη που έχω,να του ορίσω σταθερή ip και να μην παίρνει αυτόματα. ωραια βοηθησες.αν το Usr ειναι 192.168.1.1 τοτε θα μπεις με ethernet στον δορυφορικο δεκτη και οχι στο Usr και καπου θα σου λεει για Ip.εκει θα βαλεις πχ 192.168.1.33 subnet 255.255.255.0 και default gateway την 192.168.1.1 που ειναι η Ip του ρουτερ. εκει που εβαλα 33 στην θεση του 33 μπορει να ειναι και 200 και 201 και 202 και 250 και 130 οτιδηποτε εκτος απο 1.1 που ειναι το ρουτερ.καλο θα ηταν να ειναι κατι μακρινο και εκτος dhcp.
cantonas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ωραία αυτό το κάνω,αλλά στο μόντεμ δεν πρέπει να γίνει κάτι αντίστοιχο για να λειτουργήσει?
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 οχι στο router δεν κανεις τιποτα.το ρουτερ θα δει οτι η καμερα εχει static ip οποτε η καμερα δεν θα παρει Ip απο τον dhcp.στον ρουτερ το μονο που κανεις αν χρειαστει για αλλους λογους ειναι port forward.αυτο το κανεις πχ για καμερες κτλ για να μπορεις να τις δεις απεξω απο το ιντερνετ.για το δεκτη δεν νομιζω οτι χρειαζεται σε κατι εκτος αν καποιος θελει να παραμετροποιει τον δεκτη απο μακρια
cantonas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 οχι στο router δεν κανεις τιποτα.το ρουτερ θα δει οτι η καμερα εχει static ip οποτε η καμερα δεν θα παρει Ip απο τον dhcp.στον ρουτερ το μονο που κανεις αν χρειαστει για αλλους λογους ειναι port forward.αυτο το κανεις πχ για καμερες κτλ για να μπορεις να τις δεις απεξω απο το ιντερνετ.για το δεκτη δεν νομιζω οτι χρειαζεται σε κατι εκτος αν καποιος θελει να παραμετροποιει τον δεκτη απο μακρια OK σε ευχαριστώ το έκανα και δούλεψε μια χαρά! Αυτό που μου λες ποιο πάνω είναι πολύ ενδιαφέρον,δηλαδή θα μπορώ να "δω" τον δέκτη μου και εκτός δικτύου wifi ? Μέσω άλλου υπολογιστή ή smartphone εκτός σπιτιού ας πούμε; Αν όντως το κατάλαβα σωστά,θα μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το πως γίνεται?
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 πχ αν ο δεκτης παιζει στην θυρα 80 το web interface του και εσυ κανεις Port forward την 80 στην ip του δεκτη τοτε οταν εισαι μακρια αμα γραψεις την static σου θα σε πεταξει στο μενου του δεκτη.απο default μονο ετσι μπορεις να τον δεις λογικα.Δεν νομιζω να εχουν βαλει και ειδικο μενου gia remote management του δεκτη οπως ειναι με τις καμερες.τωρα ποιο το νοημα να τον βλεπεις απο μακρια δεν ξερω.ναι εκτος σπιτιου αρκει να εχεις ιντερνετ.αν εχεις otenet πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια και επισης θελει Port forward στον ρουτερ.
cantonas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει πρόγραμμα για remote σε android για αυτό και θέλω να το κάνω. Otenet έχω,αν και δεν ξέρω πως να κλείσω την αυξημένη ασφάλεια στο ρουτερ,έστω ότι το βρίσκω και καταφέρνω να κάνω port forward στο ρουτερ,με αυτόν τον τρόπο ο οποιοσδήποτε βάζοντας την static ip δεν θα έχει πρόσβαση στον δέκτη?
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 για remote σε android δεν ξερω.αν ο δεκτης δεν ζηταει username kai password η αν δεν εχει δικο του remote management ναι θα τον πεταει χυμα στον δεκτη για την αυξημενη ασφαλεια Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις O OTE θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις. Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασηςκαι μετά επιλέγοντας ΑΛΛΑΓΗ στο Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας. Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας. Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας ΝΑΙ), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας. O OTΕ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες: TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000 UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο τou OTE. Κάθε μετατροπή ενεργοποιείται μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση. αν ο δεκτης εχει τωρα δικο του Remote μενου τοτε θα ζηταει Username και password και δεν θα χρειαζεται υποχρεωτικα να βαλεις την θυρα 80 για να δεις τον δεκητη.αν εχει.αν δεν εχει εκει ειναι θεμα.θα σε πηγαινει χυμα στον δεκτη εκτος αν κανεις Remote management το Pc και απο το Pc μετα βλεπεις το δεκτη στην πρωτη περιπτωση δεν χρειαζεται προγραμμα για το Remote.απλα exploreer η οτι αλλο εχει για browser και μπαινεις στην Ip την wan που εχεις.απλα αν ειναι dynamic θα πρεπει να την ξερειες με καποιο τροπο η να τρεχεις dyndns.στην δευτερη περιπτωση για Remote στο Pc ναι θες προγραμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα