argate7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Ένας φίλος έχει ένα htc legend και αντιμετωπίζει πρόβλημα με την οθόνη αφής. Κάποιες φορές όταν πάει να το ξεκλειδώσει, δεν ξεκλειδώνει. Δηλαδή δεν ανταποκρινόταν η οθόνη. Επίσης, όταν γράφει κάποιο μήνυμα ή κάνει κάτι άλλο γενικότερα με το κινητό, του αλλάζει η οθόνη και εμφανίζεται η οθόνη που δείχνει τα στοιχεία της μνήμης. Τί να κάνουμε για να το σώσουμε? Παίζει να είναι πρόβλημα firmware ή πρόβλημα μπαταρίας?
argate7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Κανείς ρε παιδιά δεν έχει συναντήσει κατι τέτοιο;
manost Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Το έχει 'πειράξει'; Έχει βάλει δηλαδή κάποια custom rom από τους xda ή και από κάπου αλλού; Aν ναι, τότε πολύ πιθανό να φταίει αυτό. Ιδίως το περιστατικό με το ξεκλείδωμα της οθόνης το είχα κι εγώ με κάποια συγκεκριμένη custom rom στο HTC Desire. Μόλις την άλλαξα, όλα δούλεψαν μια χαρά. Αν είναι με official rom και δεν έχει κάνει ούτε root, τότε ή θα πρέπει να επισκεφτεί κάποια εξουσιοδοτημένο service για να κάνουν έλεγχο στη συσκευή ή μπορεί εύκολα να περάσει κάποια από τα official firmwares που έχει βγάλει η HTC (λογικά θα πρέπει να επιλέξει κάποια από τις WWE εκδόσεις). Περνώντάς τη δεν κάνει κακό στο κινητό από άποψη εγγύησης, αλλά στο κινητό κατά την εγκατάσταση γίνεται κάποιου είδους format οπότε θα χάσει ό,τι έχει σχέση με επαφές, sms, ρυθμίσεις, εγκατεστημένες εφαρμογές. Αρχεία που υπάρχουν στην sdcard δεν θα πειραχτούν.
argate7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δεν νομίζω να το είχε πειράξει. Δεν ξέρει άλλωστε να κάνει κάτι τέτοιο. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι έχει την έκδοση 2.2 . Αυτό μόνο. Έκανε ένα υποτυπώδες format στο κινητό και τώρα τρώει λιγότερα σκαλώματα. Εγώ πιστεύω πως είναι θέμα software και όχι hardware. Θα πρέπει να περιμένει να βγει το 2.3?
stormnick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Και εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα...απο την ημερα που εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ολο προβληματα κ κολληματα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα