shawnm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα! εχω την οθονη lg flatron w1946 και προσφατα μου παρουσιασε μια κοκκινη κουκιδα στην οθονη που μετα απο καποιο ψαξιμο, συμπερανα οτι ειναι ενα καμμενο pixel η οθονη δεν εχει κλεισει χρονο αλλα δεν εχω την αποδειξη της αγορας, την εχασα, χαζο το ξερω αλλα υπαρχει καποιος τροπος να καλυφτω απο εγγυηση ετσι ωστε να μου την επισκευασουν η να μου την αντικαταστησουν??παρεμπιπτοντος το κουτι το εχω ακομα που λεει απο εξω "εγγυηση 0 pixel" αν βοηθαει με καποιον τροπο.και κατι αλλο, σε περιπτωση αντικαταστασης τι γινεται? σου στελνουν το ιδιο μοντελο η καποιο αλλο? και επειδη την οθονη δεν την αγορασα εγω και δεν ειμαι πολυ ικανοποιημενος με 18.5 ιντες υπαρχει περιπτωση αν γινει αντικατασταση να μου φερουν καποια μεγαλυτερη? ευχαριστω
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν πρόκειται για καμμένο, αλλά για κολλημένο στο χρώμα του κόκκινου. Από πού την αγόρασες και πώς;
shawnm Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν πρόκειται για καμμένο, αλλά για κολλημένο στο χρώμα του κόκκινου. Από πού την αγόρασες και πώς; πηγα στον τεχνικο μου την παλια γιατι τα εφτυσε και μου ειπε να αγορασω καινουργια και ετσι την αγορασα απο αυτον...ηταν σφραγισμενη στο κουτι της και ολα οκ
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ρώτα τον μπας και έχει την απόδειξη ή από πού την πήρε, γιατί όταν οι παραγγελίες/αγορές γίνονται ονομαστικά, συνήθως κρατούν αρχείο, οπότε δε χρειάζεται πάντα να έχεις την απόδειξη. Επίσης μπορεί να βγάλεις άκρη και με τον σειριακό αριθμό. Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις, είναι να δοκιμάσεις να το ξεκολλήσεις. Πότε πιάνει και πότε όχι. Googlαρε για περισσότερες πληροφορίες.
shawnm Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ρώτα τον μπας και έχει την απόδειξη ή από πού την πήρε, γιατί όταν οι παραγγελίες/αγορές γίνονται ονομαστικά, συνήθως κρατούν αρχείο, οπότε δε χρειάζεται πάντα να έχεις την απόδειξη. Επίσης μπορεί να βγάλεις άκρη και με τον σειριακό αριθμό. Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις, είναι να δοκιμάσεις να το ξεκολλήσεις. Πότε πιάνει και πότε όχι. Googlαρε για περισσότερες πληροφορίες. ok ευχαριστω
shawnm Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ρώτα τον μπας και έχει την απόδειξη ή από πού την πήρε, γιατί όταν οι παραγγελίες/αγορές γίνονται ονομαστικά, συνήθως κρατούν αρχείο, οπότε δε χρειάζεται πάντα να έχεις την απόδειξη. Επίσης μπορεί να βγάλεις άκρη και με τον σειριακό αριθμό. Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις, είναι να δοκιμάσεις να το ξεκολλήσεις. Πότε πιάνει και πότε όχι. Googlαρε για περισσότερες πληροφορίες. υπαρχει περιπτωση να μου την αντικαταστησπυν?
phanispal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Έψαξα, αλλά δε βρήκα κάπου την πολιτική της LG σε τέτοιες περιπτώσεις. Από αυτά που θυμάμαι πάντως, από 20" και πάνω παίζει αντικατάσταση σε τέτοιες περιπτώσεις.
shawnm Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Έψαξα, αλλά δε βρήκα κάπου την πολιτική της LG σε τέτοιες περιπτώσεις. Από αυτά που θυμάμαι πάντως, από 20" και πάνω παίζει αντικατάσταση σε τέτοιες περιπτώσεις. για να ειμαι ειλικρινης την οθονη την πηρα μολις εχτες και ειχε αυτην την κουκιδα απο την αρχη της λειτουργιας της..επεσα σε ελατωματικη οθονη?
Orifiel Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Τότε είσαι μέσα στα χρονικά όρια να την πας πίσω για αντικατάσταση.. Έχεις 7 ημέρες χρόνο από την ημερομηνία αγοράς να επιστρέψεις το προϊών πίσω. ΟΧΙ για επισκευή, απλά το δίνεις πίσω και παίρνεις άλλο, η τα λεφτά σου. Πολλά καταστήματα ξεγελαν τους πελάτες λέγοντας ότι θα το στείλουν για επισκευή, ενώ έχουν το δικαίωμα άμεσης αντικατάστασης..
shawnm Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Τότε είσαι μέσα στα χρονικά όρια να την πας πίσω για αντικατάσταση.. Έχεις 7 ημέρες χρόνο από την ημερομηνία αγοράς να επιστρέψεις το προϊών πίσω. ΟΧΙ για επισκευή, απλά το δίνεις πίσω και παίρνεις άλλο, η τα λεφτά σου. Πολλά καταστήματα ξεγελαν τους πελάτες λέγοντας ότι θα το στείλουν για επισκευή, ενώ έχουν το δικαίωμα άμεσης αντικατάστασης.. και στην επιλογη αντικαταστασης τι γινεται? σου δινουν το ιδιο μοντελο?
quic307 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Αν στην αντικαταστησει η LG θα σου φερει αλλη επισκευασμενη οθονη αλλα OK. Δεν θα στην επισκευασει σε service αλλαγη αμεσα.
phanispal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μπορεί να του την αντικαταστήσουν με ολοκαίνουρια, ποτέ δεν ξέρεις.
veteranos123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μπορεις μρ τον σειριακο αριθμο να σου κανει επανεκτυπωση της αποδειξης.Η αγορα δεν χρειαζεται να ειναι ονομαστικα.Το εχω κανει και εγω αρκετες φορες σε μεγαλο καταστημα.
shawnm Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 παιδια εποικηνωνησα μαζι τους μεσω τσατ και θα μου την αντικαταστησουν με μι ανακατασκευασμενη ευχαριστω πολυ που απαντησατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα