ampalaea4 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα. Θελω να αγορασω οθόνη γιατι αυτη που εχω τωρα θα τη πουλησω μαζι με τον προηγουμενο υπολογιστη μου (οχι οτι δεν ειμαι ικανοποιημενος απο την οθονη μου τωρα, απλα ο αγοραστης θελει και την οθονη μαζι).. μιας και λοιπον θα αγορασω νεα οθονη σκεφτηκα να παρω κατι που αξιζει, φυσικα στα πλαισια των δυνατοτητων μου. Καρτα γραφικων θα αγορασω επισης την ATI HD 6950 2 gb. Δε βλεπω ταινιες στον υπολογιστη, αλλα παιζω παιχνιδια και κυριως MMO τα οποια ναι μεν δεν εχουν τεχνολογια αιχμης στα γραφικα τους αλλα παρ ολα αυτα θελω παντα να παιζω με max settings και να εχω το μεγιστο οπτικο αποτελεσμα Διαβασα λοιπον για τεχνολογιες IPS και e-IPS και βρηκα αυτην http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-IPS231P-BN-LED-Monitor-23-IPS231P-BN-AEU.htm ενας φιλος μου ομως την ειδε απο κοντα και μου πε οτι δεν αξιζει..ειδε ομως μια Dell 24" και επαθε πλακα αλλα η τιμη της ξεφευγει πολυ..το θεμα ειναι και οι 2 οθονες λενε οτι εχουν τεχνολογια IPS , ομως απ οτι εμαθα απο το φιλο μου (τον οποιο και εμπιστευομαι, ξερει απο αυτα) η ποιοτητα απεικονισης δεν ηταν αναλογη..πως μπορω να ξεχωρισω αναμεσα σε 2 οθονες που εχουν τη τεχνολογια IPS ποια εχει αραγε καλη ποιοτητα απεικονισης και ποια οχι?μηπως τα λεφτα που διαθετω δε φτανουν ωστε να παρω μια αξιολογη οθονη IPS και πρεπει να κοιταξω ισως καποια αλλη τεχνολογια? τι μου προτεινεται εσεις ωστε να δω διαφορα στη ποιοτητα της εικονας σε σχεση με την οθονη που εχω τωρα? (LG FLATRON W2252TQ ) ευχαριστω εκ των προτερων
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Εκτός του ότι η άποψη του φίλου σου είναι σ' ένα βαθμό υποκειμενική, το μεγαλύτερο ρόλο παίζουν οι ρυθμίσεις της καθεμιάς, ο φωτισμός στο χώρο, τι έπαιζε η κάθε μία και άλλα τέτοια. Οπότε δύσκολα λες με σιγουριά ότι η μία είναι καλύτερη απ' την άλλη. Βασικά ποια 24άρα Dell είδε ο φίλος σου, που ξεφεύγει στην τιμή; Γιατί η U2412M είναι κοντά στο ποσό που διαθέτεις.
ampalaea4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 βασικα πιστευω ολα αυτα που λες θα τα εχει λαβει υποψιν του..ασχολειτε με υπολογιστες πανω απο 15 χρονια και ειναι και η δουλεια του κιολας.. δε νομιζω να μην εχει λαβει υποψιν του ολα αυτα που ειπες επισης δε θυμαμαι για ποια Dell ακριβως μου ειπε γενικα παντως αν ειχες αυτη τη στιγμη περιπου 200 ευρω να διαθεσεις για οθονη και αυτη τη στιγμη εχεις την LG FLATRON W2252TQ, τι θα εκανες? με 200 ευρω μπορω να παρω καποια οθονη με την οποια να δω αισθητη διαφορα σε ποιοτητα εικονας?η καλυτερα να παρω μια ιδια με αυτη που εχω τωρα (αφου τη δικια μου τη πουλαω αναγκαστικα) η οποια θα κοστιζει γυρω στα 100-120 ευρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα