Προς το περιεχόμενο

ποια tv μεχρι 350

aekfc212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια ενδιαφερεται ενας φιλος μου να αγορασει τηλεοραση.αφου στο τσακ τον γλυτωσα απο το να παρει μια με 300 32αρα hd ready 5ετιας.αποφασισε να παει σε κατι καλυτερο

ταβανι τα 350 μαλλον αντε ελαχιστα παραπανω.

εχει δει αυτη

τον ψηνει ιδιαιτερα η ιδεα οτι ειναι led.

πειτε την γνωμη σας καν εχετε καποια αλλη επιλογη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα πρότεινα αυτή.

Κάτω από 32" πιστέυω ότι είναι κλέψιμο τα λεφτά που ζητάνε για τηλεοράσεις..

Ρίξε μια ματιά και εδώ. Έχει 42" Phillips στα 339 €. :)

καλησπερα παιδια ενδιαφερεται ενας φιλος μου να αγορασει τηλεοραση.αφου στο τσακ τον γλυτωσα απο το να παρει μια με 300 32αρα hd ready 5ετιας.αποφασισε να παει σε κατι καλυτερο

ταβανι τα 350 μαλλον αντε ελαχιστα παραπανω.

εχει δει αυτη

τον ψηνει ιδιαιτερα η ιδεα οτι ειναι led.

πειτε την γνωμη σας καν εχετε καποια αλλη επιλογη

Δεν ξερω αν κανει δουλεια αυτο το magic angle αλλα 330€ για 27 ιντσες με χαλια γωνιες θεασης δεν ειναι ευκαιρια επειδη ειναι LED και full HD.

Αν η 32αρα είχε δεκτη mpeg4 κσαφως και ειναι καλυτερη επιλογη μαλλον (και πιο φθηνη...). Οταν θες κατι πολυ φθηνο πρεπει να κανεις και συμβιβασμους. Υπαρχει και η LG πιο πανω. 27 ιντσες μονο αν προκειται για μικρο φοιτητικο δωματιο

Ψάχνω κι εγώ για TV έως 350 ευρώ. Επειδή θα την πάρω μετρητοίς, δεν θέλω να μου προτείνετε "με άλλα 30 ευρώ παίρνεις αυτήν"..!

Σίγουρα θα ήμουν πιο ευχαριστημένος με μία 37" ή 40" αλλά λόγο χρημάτων περιορίζομαι σε 32".

Αυτή στα 319 αξίζει; Link

Ψάχνω ότι πιο οικονομικό, αλλά να υπάρχει και μία άλφα ποιότητα.

Επειδή διαβάζω ποστ σε άλλα θέματα και ανακαλύπτω όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξω, η tv ποια μειονεκτήματα έχει; Ας πούμε με τον ήχο; Την εικόνα; Γιατί αν μιλάμε για μεγάλα μειονεκτήματα να ανέβω λίγο στην τιμή.

Link

μακρια απο philips,τραγικες,σε αυτη τη κατηγορια χρηματων η καλυτερη λυση ειναι samsung.

http://www.skroutz.gr/c/12/television/m/28/Samsung/f/5372_5376/25-38-Full-HD.html?order_dir=asc

θα προτεινα παντως να μεζευες λεφτα η να πουλαγες τη ψυχη σου και να παιρνες κατι ακομα καλυτερο

τηλεοραση δεν αλλαζεις καθε χρονο :rolleyes:

Είμαι μικρόψυχος, δεν πιάνει μία! Εκτός της τηλεόρασης πρέπει να αγοράσω και πολλά ακόμα για καινούριο σπίτι, όποτε παραμένω σε χαμηλή τιμή, άντε το πολύ πολύ να φτάσω στα 400..

τι θες να αγορασεις για το σπιτι?

περιττα θα ειναι σιγουρα

μπορεις και χωρις ψυγειο :P

για δες τι παιρνεις με λιγο ακομα

http://www.skroutz.gr/s/325340/Panasonic-TX-P42U30E-42.html

Ναι εντάξει δεν το είχα σκεφτεί.. Χειμώνας είναι, θα τα βγάζω στο μπαλκόνι και το καλοκαίρι βλέπουμε!

450 πάντως φίλε μου δεν μπορώ να δώσω. Έχω κατέβει σε αξία σε άλλα σημαντικότερα, δεν μπορώ να ανέβω στην τηλεόραση. Και όπως σου είπα δεν έχω τρελές απαιτήσεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...