pouli_00 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους έχω ένα joomla site και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Σε περίπτωση που ένας εγγεγραμμένος χρήστης ξεχάσει τον κωδικό του και πατήσει το email του, στέλνετε αυτόματα μια κλείδα επιβεβαίωσις! Κάνοντας την επικόλληση εκεί που μου το ζητάει μου βγάζει ""Η επιβεβαίωση για την ανάκτηση του κώδικου πρόσβασης απέτυχε διότι άκυρη κλείδα.."" Μπορεί να φανταστεί κανείς τι μπορεί να φταίει?
kalogeros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Έχεις ελέγξει να δεις αν η τιμή που φτάνει στη βάση είναι αυτή που εισάγεις στο site; Κοίτα αν χρησιμοποιείται πουθενά καμια κωδικοποίηση md5 ή sh1.
pouli_00 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Να τ κοιτάξω απο που είναι το θέμα.. Δεν γνωρίζω. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος
kalogeros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Να τ κοιτάξω απο που είναι το θέμα.. Δεν γνωρίζω. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος Πριν στείλεις την τιμή στην βάση για έλεγχο κάντην echo για να δεις τι ακριβώς φεύγει προς την βάση. Αν η τιμή που εισάγεις στο πεδίο είναι διαφορετική από αυτήν που θα σου εμφανιστεί, σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα κάπου μεσολαβεί κάποια κωδικοποίηση. Ψάξε στο αρχείο που καλεί η φόρμα αποστολής να δεις για κάποια μέθοδο md5 ή sh1. Αν δεν δουλέψει τίποτα από τα παραπάνω, στείλε λίγο κώδικα. Θα βοηθήσει πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα