Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

/off-topic κρέμασμα στα fanboys :devil: /off-topic

Εμένα πάντως μου αρέσουν τα silverstone (να και ένα για τη προκειμένη Link ) και τα xfx. Έχει κανείς εμπειρία με την υποστήριξη αυτών των εταιριών

Δημοσ.

Όταν τα reviews και οι προσωπικές εμπειρίες του καθενός τα καταξιώνουν, σε συνδυασμό με το support της εταιρίας και την εγγύηση που δίνουν (πολλά έχουν 5-7 χρόνια) τότε δεν τίθεται θέμα fanboysμου αλλά καταναλωτικής συνείδησης .

Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτό που λες.Για αυτό κιόλας ρώτησα γιατί όλοι εδώ προτείνετε corsair, και την πήρα την απάντηση αναλυτικά από την Καρμεν. Εκτός από ποιότητα έχουν πολύ καλή εγγύηση. Ετσι ναι, το δεχομαι....εγω απο προσωπικη μου εμπειρια μονο με το thermaltake έμεινα ικανοποιημενος χωρις βεβαια να εχω δοκιμασει corsair και καποιες αλλες επωνυμες μαρκες.

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι η μητρική που φοράει δεν υποστιρίζει pci-e x16 v2 αυτό θα ρίξει τις επιδόσεις της νέας κάρτας που θα βάλει

Δημοσ.

Οι της ATI πράγματι υποστηρίζουν Pci-e 2.1 ενώ της Nvidia και οι 3(550ti-560-560ti) Pci-e 2.0

Κατα πόσο όμως θα είναι μείον οι επιδόσεις αν διαλέξω ΑΤΙ;

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά έχουμε:

Η μητρικη που έχω υποστηρίζει Pci-e x16?

Οι Nvidia που με ενδιαφέρουν Pci-e 2.0?

Ενώ οι ATI Pci-e 2.1?

Σωστα?

Πάντως αν δεν κάνω λάθος η 9800gtx+ που έχω τώρα είναι σε Pci-e 2.0

Σ ένα άρθρο που διάβαζα έλεγε ότι ενώ θεωρητικά οι ταχύτητες είναι 2πλασιες με 2.0 σε σχέση με το απλό στην πραγματικότητα όμως η επιδόσεις είναι το ίδιο εκτός αν ο χρήστης παίζει σε μεγαλύτερες αναλύσεις.Απλά να θυμίσω ότι εγώ πάνω απο 1440x900 δεν παίζω λόγω οθόνης.

Δημοσ.

Aυτο το PhysX που εχει η ΝVidia και δεν το εχει η ΑΤΙ, προσφερει κατι ουσιαστικο?

δεν υποστηριζουν ολα τα παιχνιδια physX,μονο μερικοι τιτλοι και δεν ειναι κατι το τρομερα φοβερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...