navarino Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Έχω τον φορητό Sony VAIO VPCEB1S1E που είναι εφοδιασμένος με κάρτα ασύρματου δικτύου Atheros AR9285. Για να ενεργοποιήσω αυτή την κάρτα στα Windows πρέπει να ανοίξω έναν διακόπτη και να κάνω κλικ σε ένα utility της Sony. Ανοίγοντας απλά τον διακόπτη δεν ενεργοποιείται η κάρτα. Πως μπορώ να ενεργοποιώ - "βλέπω" την κάρτα με Linux και ειδικότερα με BackTrack. Όταν του βάζω live CD και ανοίγω τον διακόπτη του wireless πατώντας iwconfig σε ένα terminal μου δίνει no wireless exension. Δεν βλέπει την κάρτα και η λυχνία της κάρτας είναι σβηστή. Πως λύνεται αυτό το πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
biomecanoid Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 δεν είναι απαραίτητο να είναι η κάρτα σου συμβατή με backtrack. ξέρεις τι κάρτα εχεις ?
navarino Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Το γράφω στην αρχή. Είναι η Atheros AR9285. Συμβατή είναι απλά δεν ενεργοποιείται. Κάτι επιπλέον θα πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει αλλά δεν ξέρω τι. Ευχαριστώ για τον χρόνον σας.
biomecanoid Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 σωστά δεν το ειδα ότι είναι Atheris είναι συμβατό εμενα στο netbook την βλέπει κατευθειαν άμα κανεις ifconfig τι βγάζει?
navarino Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δεν ενεργοποιείται η κάρτα. Ανοίγοντας τον διακόπτη δεν περνάει ρεύμα για να την κάνει να δουλέψει. Κάποιος μια βοήθεια ρε παιδιά.
NullScan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Άμα δεν παίρνει ρεύμα μάλλον το έχεις αναρτήσει σε λάθος section το πρόβλημά σου. Είσαι σίγουρος οτι συμβαίνει αυτό; Η εντολή lspci τί σου δίνει στην κονσόλα;
jemadux Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Άμα δεν παίρνει ρεύμα μάλλον το έχεις αναρτήσει σε λάθος section το πρόβλημά σου. Είσαι σίγουρος οτι συμβαίνει αυτό; Η εντολή lspci τί σου δίνει στην κονσόλα; > lspci | grep Network
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα