rizla7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 κατ αρχήν καλή επιτυχία με αυτή σου τη πρσπάθεια.. όπως είπαν και τα παιδιά, είναι δύσκολο να πληρώσει κάποιος το ποσό αυτό και να νιώθει ξεκρέμαστος. όσο και να εγγυάσε εσύ οτι θα συνεχιστεί και θα προστίθονται συνεχώς νέα βίντεο (δεν το αμφισβητώ ,ούτε τις προθέσεις σου ούτε τη δουλειά σου που πραγματικά μπορεί να ειναι εξαιρετική) είναι δύσκολο κάποιος να εμπιστευτεί έναν τέτοιο τρόπο. ίσως θα μπορούσες να έχεις το πρώτο μάθημα δωρεάν, μικρότερης διάρκειας από τα υπόλοιπα, ώστε να δώσεις μια γεύση, μια πρώτη εικόνα, σε αυτόν που ενδιαφέρεται και να τον πείσεις ότι πρέπει να δώσει τα χρήματα αυτά για τη συνέχεια.
NiKoS WSN Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 1ο Μάθημα 3D Studio Max "Sorry, this video does not exist"... Λογικά θα πρέπει να είσαι μέλος!
viper2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Όσο για τις διαφημίσεις φίλε viper2005 εννοώ στο πλάι ώστε να μην ενοχλούν κανέναν. Δεν μιλάμε για pop-up γιατί την σκέφτηκα και αυτήν την λύση αλλά δεν θέλω να πατάς απλά κάπου στην σελίδα και να σου ανοίχουν 5... Από εκεί και πέρα δεν νομίζω να πειράζουν δίπλα αν και ακόμα δεν το έχω κάνει και το σκέφτομαι... same thing οταν πληρωνουμε στο ιντερνετ δεν περιμενουμε διαφημισεις οποιοδηποτε τυπου...
traganeus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 http://www.elislasop.com/ Έτσι πρέπει να το κάνεις, ο συγκεκριμένο τον πρώτο καιρό τα είχε όλα free απο εκεί έμαθα photoshop, μετά απο καιρό λοιπόν και αφού είχε μαζέψει αρκετό κόσμο και έγινε γνωστό και έβαζε και tutorial και για αλλα προγράμματα άρχισε τότε να χρεώνει και όχι τίποτα τρελά ποσά. Έχει επιλογές απο μηνα, τρίμηνο κτλ μέχρι και έκπτωση για φοιτητές έχει.
jimtsikos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ναι παιδιά και εγώ το σκέφτηκα και είπα ότι θα βγάλω την συνδρομή. Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν και θα βγαίνει καινούργιο μάθημα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Οπότε την Δευτέρα μπορείτε να εγγραφείτε κανονικά χωρίς συνδρομή και θα δείτε το πρώτο μάθημα 3D Studio Max το οποίο θα μπορείτε να το κατεβάσετε κιόλας. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας. Ήταν πολύ χρήσιμες. Σας περιμένω όλους την Δευτέρα για να γίνετε μέλη.
NiKoS WSN Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ναι παιδιά και εγώ το σκέφτηκα και είπα ότι θα βγάλω την συνδρομή. Τα μαθήματα θα είναι δωρεάν και θα βγαίνει καινούργιο μάθημα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Οπότε την Δευτέρα μπορείτε να εγγραφείτε κανονικά χωρίς συνδρομή και θα δείτε το πρώτο μάθημα 3D Studio Max το οποίο θα μπορείτε να το κατεβάσετε κιόλας. Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές σας. Ήταν πολύ χρήσιμες. Σας περιμένω όλους την Δευτέρα για να γίνετε μέλη. Είναι προτιμότερο να μην είναι διαθέσιμο προς download Γιατί θα υπάρξει πειρατεία αν είσαι πραγματικά καλός!
filip123go Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Είναι προτιμότερο να μην είναι διαθέσιμο προς download Γιατί θα υπάρξει πειρατεία αν είσαι πραγματικά καλός! Ποιος ο λόγος να κλέψεις κάτι,το οποίο μπορείς να το βρεις δωρεάν..?? άσε που σε πρώτη φάση τον συμφέρει η πειρατεία. Βάζει κάτω δεξια και το όνομα του site και να δεις για το πότε γίνεται γνωστός..! Φίλε μου εγώ θα γραφτώ εφόσον το έκανες έτσι, και αν όντως είσαι καλός, μην φοβάσαι τίποτα. Θα έρθουν και τα χρήματα...!
jimtsikos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Από την στιγμή που θα τα βγάλω και θα μπορούν να τα δουν online μπορούν να τα αντιγράψουν έτσι και αλλιώς. Οπότε θα τα έχω έτοιμα εγώ από πριν. Φυσικά θα μπουν και σε άλλα Forum το πιο πιθανό. Ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας...
xrdim Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Εγω εχω να σχολιασω κατι που δεν αναφερθηκε παραπανω : 1)Το μοντελο pay for lifetime σημαινει οτι για να εχεις ενα σταθερο εισοδημα πχ 800Ε/μηνα πρεπει να εγγραφονται στο site 20 ατομα το μηνα καθε μηνα πραγμα αρκετα δυσκολο, δεδομενου οτι τα βιντεο που θα ανεβαζεις θα απευθυνονται σε ατομα που θελουν να ασχοληθουν με πιο εξειδικευμενα προγραμματα, και επομενως η "αγορα" που στοχευεις ειναι αρκετα μικρη. (Υποθετω οτι εχεις σκοπο να το κανεις full-time για να μπορεις να ανεβαζεις 2 βιντεο την εβδομαδα και να συντηρεις το site) 2)Δεν μπορεις να ελεγξεις αν για παραδειγμα κανω εγω εγγραφη και δωσω τους κωδικους για το account και σε 5 φιλαρακια μου που θελουν να ασχοληθουν ή αν βαρεθω πουλησω το account μου σε καποιον αλλο πχ για 20Ε 3)Μια ιδεα για το τι θα μπορουσες να κανεις θα ηταν να ανεβασεις καποια ενδεικτικα βιντεο και να κανεις ιδιαιτερα μαθηματα σε οσους θελουν να ασχοληθουν με το ταδε προγραμμα.Θα μπορουσες να χωρισεις τα μαθηματα σε levels και να λες οτι πχ το level 1 στο photoshop θα σου παρει 1 μηνα, θα κοστισει τοσο και εχεις μαθει να κανεις αυτο, αυτο και αυτο.Και αν ενδιαφερεται ο αλλος συνεχιζει και σε level 2 κτλ. Αυτα απο μενα...
black_widow Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Sorry βρε φίλε αλλά δεν είσαι και το lynda.com ( no offence ) . Κοίτα να αποκτήσεις πρώτα το κοινό σου , να φτιάξεις ένα ποιοτικό site με ποιοτικά tutorials και τότε ξεκινάς με οικονομικές συνδρομές . Ως προς αυτό που ειπώθηκε με τους κωδικούς είχα δει σε κάτι plugins Wordpress για membership στα features τους να αναγράφεται ο περιορισμός IP , κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι ότι κάποια λύση θα υπάρχει για αυτό. Δεν είμαι υπέρ του να επιτρέπεις να κατεβάζουν τα video όμως θα μπορούσες να ανεβάζεις εσύ ο ίδιος κάποια short courses σε warez forums .
jimtsikos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Σωστός φίλε μου. Και εγώ αυτό που θέλω να πετύχω είναι ένα ποιοτικό site με ποιοτικά tutorials. Φυσικά δεν υπάρχει συνδρομή απλά για να αφαιρεθούν οι διαφημίσεις μπορείς να επιλέξεις εάν θέλεις να τις αφαιρέσεις. Όσο για αυτό με τα κατεβάσματα δεν με απασχολεί τώρα. Άσε που έτσι θα γίνει και γνωστό. Φυσικά αυτό μετά μπορεί να αλλάξει. Και κάτι τελευταίο άνοιξε το Forum και μπορείτε να γίνετε μέλη όλοι δωρεάν. Το επόμενο νέο μάθημα όπως θα δείτε είναι την Τετάρτη 26 / 10 / 2011. Τελικά θα βγαίνουν τρία μαθήματα την εβδομάδα. Καλή αρχή για σε εμάς που ξεκινάμε και σε εσάς καλά μαθήματα!!!
jimtsikos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας και πάλι παιδιά. Αποφασίσαμε να βγάζουμε Μάθημα κάθε μέρα. Για να το καταφέρουμε όμως αυτό θα πρέπει να μαζευτούν πολλά άτομα. Θα δούμε πως θα πάει μέχρι να ολοκληρωθούν τα πρώτα τρία μαθήματα από ολα τα προγράματα. Ανάλογα με το πως θα πάμε θα σας ενημερώσουμε για την πορεία του Site!!! Θα παρακαλούσαμε πολύ να διαδώσετε το site κάνοντας like στο facebook (όποιοι φυσικά έχουν) και ποστάροντάς το στον τοίχο σας : Κάντε like στο Facebook Με αυτόν τον τρόπο μας βοηθάτε να συνεχίσουμε!!! Νέo Μάθημα την Παρασκευή για το Adobe InDesign CS5!!! Καλό Μάθημα!!!
trustfm Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Αν δεις και δεν περπατάει, που δεν το κόβω προσωπικά, ασχολήσου μόνο με αγγλικά tutorials με .com domain. Άσε κατά μέρος τα ελληνικά. Δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοια. Μην χάσεις χρόνο για εμφάνιση κτλ που σου λένε, είναι δικαιολογίες έτσι και αλλιώς δεν θα πλήρωναν δεν είναι target σου. Κάνεις καταστροφική πολιτική μάρκετινγκ! Τι σημαίνει αν μου βρεις εγώ κλείνω? Εσύ έχεις κάνει μια Α δουλειά και την κοστολογείς τόσο τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα