Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Ξεκίνησα ένα Forum που έχει βίντεο μαθήματα.

Μπείτε και δείτε το και αν θέλετε γίνετε μέλη.

>www.gvt.gr

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά

και θέλω να διευκρινήσω ότι τα μαθήματα αυτά

θα είναι για να μάθει κάποιος από το πιο αρχάριο

επίπεδο μέχρι το πιο προχωριμένο. Δεν δείχνω απλά

πως να κάνετε κάποια πράγματα όπως υπάρχουν στο

youtube. Έτσι και αλλιώς είναι μόνο μια φορά τα 40

Ευρώ και μετά μπαίνεις και μαθαίνεις για μια ζωή.

Η απόφαση είναι του καθενός. Μπορεί να βγάλω και άλλα

βίντεο για να δείτε και παρακάτω την δουλειά μου.

Όποιος νομίζει ότι αξίζει ας το κάνει. Και ξανατονίζω

είναι μόνο μια φορά η πληρωμή για όσα προγράμματα και αν

βγουν!!! Φυσικά αυτά τα Βίντεο Μαθήματα μπορεί όποιος θέλει

και να τα κατεβάσει. Αργότερα αυτό μπορεί να αλλάξει να γίνει

με τον χρόνο π.χ... Ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία

να τα διευκρινύσω...

Δημοσ.

Φίλε μου έχω μάθει απ το youtube 3ds max, after effect, udk και java, και τώρα μαθαίνω dreamwaver..!

Πριν ξεκινήσω, δεν ήξερα απολύτως τίποτα..!

Είχα όμως όρεξη και μεράκι..!

Και αν ξεφύγουμε απ το youtube, με ένα googlarisma βρίσκεις ότι θέλεις από free turtorial και για αρχάριους και για προχωρημένους..!

Δεν θέλω "να στην πω" και ξέρω ότι για να βγάλεις τέτοια turtorial θέλεις χρόνο και πολλές γνώσεις.

Απλά να ξέρεις ότι είναι πάρα πολλά και κάποιος που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά και (λογικά) γνωρίζει καλά αγγλικά (αλλιώς δεν γίνεται) θα προτιμήσει τα free.

Αν θέλεις την γνώμη μου, ασ'το για λίγο καιρό έτσι και αν δεις ότι δεν τραβάει, μείωσε κατά πολύ την τιμή και ανέβασε αρκετά από αυτά στο youtube ώστε να σε μάθουν.

Αν μπορούσες να τα γυρίσεις και στα ελληνικά και στα αγγλικά, θα ήταν ακόμη καλύτερο...!

Αυτά πάντα φιλικά, οι τελικες αποφάσεις είναι δικές σου....

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου για τις παρατηρήσεις σου.

Όπως είπες και εσύ κάποιος θα πρέπει να ξέρει πολύ καλά

αγγλικά για να κάνει τα free tutorials. Ενώ με τα δικά μου

τα έχει όλα στα ελληνικά και δεν υπάρχει κανένας λόγος να

ανυσηχεί για κάτι τέτοιο.

Φυσικά όπως είπες και εσύ θα δω πως θα πάει και μπορεί να

βάλω κάποια και στο youtube αργότερα. Απλά δεν νομίζω να είναι

πολλά τα χρήματα γιατί είναι :

1. στα ελληνικά.
  2. μια φορά πληρώνεις και μετα δεν ξαναπληρώνεις.

Έχω κάποιες ερωτήσεις που δεν απευθύνονται μόνο σε εσένα

αλλά γενικά. Δεν αξίζει να πληρώσεις μια φορά και να τα έχεις

όλα στα ελληνικά? Είναι πολλά τα χρήματα για να τα έχεις όλα αυτά

για μια ζωή? Και τέλος δεν πρέπει να ανταμοίβεται η προσπάθεια κάποιου

που κάνει μια τόσο δύσκολη προσπάθεια?

Και κάτι τελευταίο αν τα πάρεις και με τον χρόνο που είναι 12 μήνες

πληρώνεις περίπου 3,333333... ευρώ το μήνα. Αν το βάλεις για 2 χρόνια 24 μήνες

πληρώνεις περίπου 1,666666... Φανταστείτε όλοι πόσο είναι για περισσότερα χρόνια

το μήνα... Κοντεύει το απειροελάχιστο... Σε ευχαριστώ για την παρατήρηση στην τιμή

αλλά νομίζω πως είναι καλά. Και ας λήξει εδώ όλο αυτό... Όποιος είναι να μπει θα μπει...

Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο...

Δημοσ.

Φίλε αξιοπρόσεκτη η προσπάθειά σου, ΑΛΛΑ (πάντα υπάρχει ένα 'αλλά') πως εγγυάσαι ότι αυτό θα συνεχίστεί για μακρύ χρονικό διάστημα? Ώστε κάποιος να κάνει 'απόσβεση' των χρημάτων.

Κι αν δεν βρεις πολλούς να γραφτούν, θα κάνεις την ίδια δουλειά για πόσο καιρό?? και για μερικούς χρήστες?? ή θα επιστρέψεις χρήματα?

Ίσως θα έπρεπε να είναι free και να δεις αν μπορείς να πάρεις χρήματα από διαφημίσεις (την γνωστή καραμέλα δηλαδή) κτλ.

Δημοσ.

Σωστή η παρατήρησή σου φίλε μου.

Φυσικά και θα προσπαθήσω να πάρω και από διαφημίσεις και από τα downloads

γιατί ένα site δεν μπορεί να συντηρηθεί και πολύ εύκολα και ειδικά όταν

έχει και δικό του server. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις από αυτά. Τώρα όσον αφορά την

εγγύηση το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτό που κάνω με ευχαριστεί και δεν

θα το σταματήσω με τίποτα. Και ένας χρήστης να μπει εγώ θα συνεχίσω. Φυσικά αν

δεν υπάρξει άλλη συμμετοχή τότε θα του επιστρέψω τα χρήματα γιατί αυτά που θα του

μαθαίνω δεν αξίζουν μόνο 40 Ευρώ. Είναι σαν ιδιαίτερα τα μαθήματα και τα ιδιαίτερα

δυστυχώς είναι πανάκριβα όπως ξέρεις. Φυσικά όσο προχωράει το μόνο σίγουρο είναι ότι

θα αυξηθεί η συνδρομή με τον καιρό. Υπάρχει και μια πιθανότητα να κάνουμε και τα

μαθήματα σε Flash το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο σαν να έχεις έναν καθηγητή στην

οθόνη σου... Πάντως να ξέρεις το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχιστεί και σαν απόδειξη

βάζω το μεράκι που έχω για αυτήν την δουλειά. Είναι φυσικό να έχεις τις επιφυλάξεις σου

και εσύ και ο καθένας. Εγώ έχω άλλο επάγγελμα (Δάσκαλος) αλλά μου αρέσει να ασχολούμαι με

αυτά. Αυτή είναι η απόδειξή μου. Πιστεύω να σε κάλυψα φίλε μου.

Δημοσ.

Φίλε μου δεν ξέρω που την είδες την προχειροδουλειά.

Πάντως admin και moderator από διάφορα Forum μου είπαν

πολύ καλά λόγια. Θα σε παρακαλούσα να μου γράψεις κάποια

links παρακάτω που να στηρίζεις τα άπειρα πράγματα που έχουν

βγει από το είδος μας, στα ελληνικά. Αν βρεις πάνω από 5 site

που να έχουν αυτά που δίνω εγώ, στα ελληνικά, και αυτά είναι :

1.  
  2. 3D Studio Max
  3. Adobe Flash
  4. Adobe Illustrator
  5. Adobe Photoshop
  6. Autocad
  7. Corel Painter 11
  8. Microsoft Access
  9. Microsoft Excel
  10. Microsoft Powerpoint
  11. Microsoft Word

εγώ δηλώνω ότι θα σταματήσει το Forum. Από την στιγμή που

δω τα 5 site και κάνουν τουλάχιστον αυτά που δείχνω εγώ

θα σταματήσει. Περιμένω να στηρίξεις αυτό που γράφεις παραπάνω.

Δημοσ.

Πρόχειρο δουλειά λέω για το στήσιμο του Portal! Κι κάτι που δεν έχει λόγω ύπαρξης είναι τα showbizz news και το πρόγραμμα της τηλεόρασης! Μέ ένα καλό google search βρίσκεις ότι θες τσάμπα! Τέλος και πιο σημαντικό αυτό που θες δεν είναι ένα φόρουμ μα ένα site σαν "blog" όπου να βάζεις τα tutorials!

Δημοσ.

Σωστή η παρατήρησή σου φίλε μου.

Φυσικά και θα προσπαθήσω να πάρω και από διαφημίσεις και από τα downloads

γιατί ένα site δεν μπορεί να συντηρηθεί και πολύ εύκολα και ειδικά όταν

έχει και δικό του server. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις από αυτά. Τώρα όσον αφορά την

εγγύηση το μόνο που έχω να πω είναι ότι αυτό που κάνω με ευχαριστεί και δεν

θα το σταματήσω με τίποτα. Και ένας χρήστης να μπει εγώ θα συνεχίσω. Φυσικά αν

δεν υπάρξει άλλη συμμετοχή τότε θα του επιστρέψω τα χρήματα γιατί αυτά που θα του

μαθαίνω δεν αξίζουν μόνο 40 Ευρώ. Είναι σαν ιδιαίτερα τα μαθήματα και τα ιδιαίτερα

δυστυχώς είναι πανάκριβα όπως ξέρεις. Φυσικά όσο προχωράει το μόνο σίγουρο είναι ότι

θα αυξηθεί η συνδρομή με τον καιρό. Υπάρχει και μια πιθανότητα να κάνουμε και τα

μαθήματα σε Flash το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο σαν να έχεις έναν καθηγητή στην

οθόνη σου... Πάντως να ξέρεις το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχιστεί και σαν απόδειξη

βάζω το μεράκι που έχω για αυτήν την δουλειά. Είναι φυσικό να έχεις τις επιφυλάξεις σου

και εσύ και ο καθένας. Εγώ έχω άλλο επάγγελμα (Δάσκαλος) αλλά μου αρέσει να ασχολούμαι με

αυτά. Αυτή είναι η απόδειξή μου. Πιστεύω να σε κάλυψα φίλε μου.

& συνδρομη & διαφημισεις...?

οταν πληρωνει καποιος περιμενει να μην δει διαφημισεις...

στον υπολοιπο κοσμο ετσι γινεται συνηθως...

Δημοσ.

Εγώ θα σου πω τα εξής και αν θέλεις άκουσέ με.

Πραγματικά μου αρέσει να βλέπω κόσμο να ασχολείται με το internet και να βρίσκει ιδέες που πιστεύει οτι θα μπορέσουν να του αποφέρουν κάποια κέρδη, (όπως στην περίπτωσή σου) ή απλά το κάνει γιατί το γουστάρει τόσο πολύ που απλά τον ενδιαφέρει να έχει ένα community που να τον ακολουθεί .

Όμως πρέπει να καταλάβεις μερικά πράγματα. Κάνεις δεν πρόκειται να σου δώσει ούτε ένα ευρώ, όχι γιατί η δουλειά σου δεν είναι καλή, αλλά γιατί για να ζητήσεις από κάποιον την εμπιστοσύνη του πρέπει να σε εμπιστευθεί και ο ίδιος.

Αυτό που σε συμβουλεύω λοιπόν είναι το να δουλέψεις ένα χρόνο χωρίς αντάλλαγμα, να είσαι τυπικός στην δουλεία σου, να εμφανίζεις videos πού φτιάχτηκαν με μεράκι, και όταν πιστέψεις και εσύ και ο κόσμος που σε παρακολουθεί ότι δίνεις κάτι που έχει πραγματικά αξία και ότι θα συνεχίσεις να το κάνεις τότε μπορείς και έχεις όλο το δικαίωμα να ζητήσεις ότι θέλεις.

Μέχρι τότε λοιπόν και επειδή δεν ξέρω ούτε εγώ ούτε κανείς από αυτό το forum αν θα είσαι αύριο εδώ, δείξε μας τι αξίζεις και τότε αρχίζεις και χρεώνεις.

Δημοσ.

Από αυτήν την άποψη φίλε NiKoS WSN έχεις δίκιο το portal δεν το έχω κάνει ακόμα.

όσο για τα άλλα το πρόγραμμα και λοιπά τα έβαλα γιατί δεν γίνετε να σταθεί ένα Forum

μόνο με τα βίντεο μαθήματα. Γι' αυτό έβαλα και άλλες κατηγορίες με γενικές συζητήσεις.

Δεν ήθελα να είναι σε μορφή site γιατί γνωρίζω καλύτερα από Forums. Όσο για το γκουγκλαρισμα

εγώ προσωπικά δεν έχω βρει κάτι ανάλογο με αυτό που κάνω. Αν βρεις πες το μου να το τσεκάρω...

Όσο για τις διαφημίσεις φίλε viper2005 εννοώ στο πλάι ώστε να μην ενοχλούν κανέναν.

Δεν μιλάμε για pop-up γιατί την σκέφτηκα και αυτήν την λύση αλλά δεν θέλω να πατάς απλά

κάπου στην σελίδα και να σου ανοίχουν 5... Από εκεί και πέρα δεν νομίζω να πειράζουν δίπλα

αν και ακόμα δεν το έχω κάνει και το σκέφτομαι...

Φίλε μου fastinos πολύ καλή η ιδέα σου και θα την σκεφτώ. Φυσικά θα σκεφτώ και τις λύσεις με

τις διαφημίσεις του donate και τα λοιπά. Αν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ για τις

συμβουλές σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...