Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΨΗνομαι να αγορασω ενα μικρο πλυντηριακι πιατων, οσο πιο φθηνο γινεται, αλλα δεν ψηνομαι να πεταξω και τα λεφτα μου...45εκ επιτοιχιο ινοξ θελω...

Απο αυτη τη λιστα , ξεχωρισα αυτο το Candy. Πηγα σε καταστημα ομως να το δω κοντα και εκει συνειδητοποιησα οτι ειναι κινεζικο-ιταλικη φιρμα και ο πωλητης το εκραξε λιγο, λεγοντας οτι το λιγο ακριβοτερο Bosch ειναι made in Germany και η αληθεια ειναι οτι η στοιβαροτητα ηταν διαφορετικη...

Εχει κανεις Candy?Του εχει βγαλει προβληματα?

Δημοσ.

Αυτα που δειχνεις δεν ειναι μικρα, ειναι 85εκ υψος, μεγαλυτερα δεν πρεπει να υπαρχουν :rolleyes:

Λεγοντας μικρο εννουμε αυτο :rolleyes:

Αυτο ειναι αδιαβροχη κουτα για πιατα... :rolleyes:

Δημοσ.

Ανεξαρτήτως τι θα πάρεις τελικά, πρόσεξε μόνο με τα άλατα του νερού γιατί μπορεί να σ' το καταστρέψουν. Με αποσκληρυντικό βέβαια νομίζω πως είσαι καλυμμένος.

Δημοσ.

εγω με αυτόείμαι αρκετα ευχαριστημενος, το πηρα πριν κανα 6μηνο και το υπερφορτώνω, παντα με βγαζει ασπροπροσωπο. βεβαια η διαρκεια θα δειξει αν εκανα καλη αγορα.

Δημοσ.

Zanussi 45αρι έχω και είμαι ευχαριστημένη.Εχει και βιολογικό πρόγραμμα που είναι και οικονομικό.

Και εγώ zanussi 45 έχω. Δεν ήξερα ότι έχει βιολογικό πρόγραμμα!

Ευχαριστιμένος δε είμαι και πολύ. Αν δεν βάλεις γυαλιστικό ψιλοχάλια τα βγάζει πολλές φορές. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις μάρκες ταμπλέτας και υγρού και το έχω καθαρίσει πάρα πολλές φορές. Τι απορρυπαντικό παίρνεις?

Δημοσ.

Fairy Ultra Caps .Εχει στο φυλλάδιο πληροφορίες για τα άλατα στο νερό σε κάθε περιοχή.Πρέπει να προσαρμόσεις το πλυντήριο-έχει ένα κουμπί γι'αυτό.Το βιολογικό είναι ένας πράσινος διακόπτης που γράφει ΒΙΟ.Εξαρτάται και από το μοντέλο βέβαια.

Δημοσ.

Και εγώ fairy παίρνω αλλά μου αφήνει και αυτό υπολείμματα.

Το πράσινο κουμπάκι εμένα δε το έχει (πριν 4 χρόνια το πήρα)

Δημοσ.

εγω με αυτόείμαι αρκετα ευχαριστημενος, το πηρα πριν κανα 6μηνο και το υπερφορτώνω, παντα με βγαζει ασπροπροσωπο. βεβαια η διαρκεια θα δειξει αν εκανα καλη αγορα.

Με ψηνει κι εμενα το indesit...εχω ενα ρουχων και 1 χρονο τωρα λειτουργει μια χαρα και εχει και πολυ καλες λειτουργιες...

Αν έχεις ηλιακό ή boiler σύνδεσε τη παροχή του νερού στο ζεστό για οικονομία.

Στανταρντ παιζει αυτο??????
Δημοσ.
Στανταρντ παιζει αυτο??????

Επισήμως όχι, αλλά είναι αρκετά πρακτικό.

Όσο πιο καυτό νερό μπει στο θάλαμο πλύσης, τόσο πιο καλά αποτελέσματα θα έχεις. Δεν είναι πλυντήριο ρούχων που πρέπει να ελέγχεται η θερμοκρασία ώστε να μη καταστραφούν τα ρούχα. Συν του ότι δε θα δουλεύει (ή θα δουλεύει ελάχιστα) η ηλεκτρική αντίσταση για τη θέρμανση του νερού. Το τελευταίο προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ρεύματος.

Το δικό μας πλυντήριο είναι Pitsos και λειτουργεί με αυτή τη σύνδεση 10 χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...