Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Το τροφοδοτικό μου τελευταία άρχισε να κάνει συχνά θόρυβο, όχι μόνιμα, αλλά παλιότερα με μια ελαφριά μπάτσα έστρωνε και δεν έκανε μέχρι να το κλείσω και να το ξανανοίξω. Τώρα η ησυχία διαρκεί για 3-4 λεπτά και ξαναρχίζει ο θόρυβος. Αν έχετε καμιά ιδέα να το σώσω ακόμα καλύτερα, αν όχι, τι τροφοδοτικό χρειάζομαι γι' αυτά:

51385008.jpg

Κάρτα γραφικών nvidia 8800 GT, το τροφοδοτικό που έχω τώρα είναι premier dr 8460btx 450 W. Φθηνό είναι αλλά μου έκανε μια χαρά δουλειά 3 χρόνια.

Ψάχνουμε μια κατά το δυνατόν οικονομική λύση και αν είναι δυνατόν πιο αθόρυβο. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Μια πρόχειρη λύση είναι να του αλλάξεις τον ανεμιστήρα(κατά 99% από εκεί προέρχεται ο θόρυβος) με έναν αντίστοιχων περίπου χαρακτηριστικών ή να αγοράσεις ένα καινούργιο(κατ'εμέ η πιο σωστή λύση) ,π.χ ορίστε ένα φτηνό http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=68119&category_id=893

Δημοσ.

Εχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο; Με 10 ευρώ περισσότερα (από Ελλάδα) και περίπου στα ίδια λεφτά (από το εξωτερικό) μπορείς να βρεις τροφοδοτικό coolermaster ή thermaltake, που απ' ότι διάβασα είναι από τις καλύτερες εταιρίες σε τροφοδοτικά, γιατί δε τις προτείνεις;

Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Σε περίπτωση που παραγγείλω από το εξωτερικό, μέχρι να έρθει, ίσως αλλάξω ανεμιστηράκι, πόσο κοστίζει;

Δημοσ.

απο την ωρα που ειχες το 450 δεν νομιζω να μην σε καλυψει το 500αρι της corsair.....καπου ειχα δει ιστοσελιδα για υπολογισμους για το τι καις....

edit: το βρηκα Link

Δημοσ.

Αναφέρομαι στο κόστος αγοράς του κυρίως και όχι στο τι καίω. Δε νομίζω 50 watt να κάνουν τη διαφορά. Γι' αυτό που ανησυχώ είναι πως θα ξέρω αν το τροφοδοτικό θα είναι compatible με το pc μου.

Δημοσ.

Thano ευχαριστώ για τις προτάσεις, θα κοιτάξω reviews.

Rafail κοίτα, το pc το έχω 3 χρόνια, δε θέλω να δώσω πάνω από 60 ευρώ. Θέλω κάτι να με καλύπτει και να είναι αθόρυβο, δε σκοπεύω να κάνω κάτι extreme στο pc μου. Και φυσικά να ταιριάζει στον υπολογιστή μου.

pano κανένα συγκεκριμένο. Ενα όπως το περιέγραψα παραπάνω θέλω.

Πώς ελέγχω όμως αν το εκάστοτε τροφοδοτικό που κοιτάω ταιριάζει με τον υπολογιστή μου;

Δημοσ.

καλημερα Μακιαβέλλι, οπως σου ειπαν και τα παιδια πιο πανω ενα καλο τροφοδοτικο οπως κανενα corsair ειναι η καλυτερη λυση. οσον αφορα το θορυβο τωρα, επειδη ειχα το ιδιο προβλημα με ενα premier 450 - δε ξερω αν ειναι το ιδιο ή παροποιο - το ανοιξα (πολυ προσεκτικα αφου το εβγαλα απο το ρευμα) και αφου πατησεις και κανα 2-3-4 φορες το start button) - και ειδα οτι μεσα ειχε ενα καλωδιο που ακουμπουσε στον ανεμιστηρα . με ενα κατσαβιδι το σφηνωσα σε θεση σταθερη, ξαναβιδωσα τις 4 βιδες απο το τροφοδοτικο και ο θορυβος στο τρφοδοτικο του φιλου μου εξαφανιστηκε.

( τα συμπτωματα ηταν ιδια : με καμια μπατσουλα εξαφανιζοταν ωσπου μια μερα η υσυχια ηταν δυσκολο να επιτευχθει)

ελπιζω να σε βοηθησα να απαλλαγεις απο το θορθβο ωσπου να παρεις ενα αλλο psu

αν καποιος αλλος εχει προσθετες συμβουλες ασφαλειας του ολου εγχειρηματος (καπου ειχα ακουσει οτι πρεπει να το αφησεις ακτος ρευματος για 24 ωρες πριν το ανοιξεις) παρακαλω να παρεμβει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...