Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια......επειδη ειμαι καπως ασχετος με τα πσ και θελω να κανω καποιες κινησεις ωστε να μπορω να παιζω καινουργια παιχνιδια π.χ ( gta iv , crysis 2 etc..) θα θελα να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να το πετυχω αυτο.....Λοιπον εχουμε και λεμε :

CPU : AMD Phenom X4 9650 Agena 65nm Technology

RAM : 4.00 GB Dual-Channel DDR2 @ 401MHz

Motherboard : ECS Nettle3 (Socket AM2 )

Graphics : ATI Radeon HD 3600 Series

Οθονη : SyncMaster (1280x1024@60Hz)

Τροφοδοτικο : liteon ps-5301-08hf ( 300W )

Αυταα...ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Αλλάζεις κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό και είσαι έτοιμος,το θέμα είναι όμως πόσα θες να διαθέσεις.

Υ.Γ Ποιό κουτί έχεις;

Δημοσ.

Αυτό είναι το PC που έχεις ήδη ή αυτό που σκέφτεσαι να πάρεις? (φαντάζομαι το πρώτο αν κρίνω από την 3650)

- Τραγικά λάθη στο PSU/VGA!!!!! Άμα τα έχεις ήδη, τα αλλάζεις με την μία και είσαι εντάξει με τα υπόλοιπα. Αν σκέφτεσαι να τα πάρεις απλά ούτε καν να το το σκεφτείς....

- Οθόνη. Κρίμα είναι τα 1280 την σήμερον ημέραν. Αυτή θεωρώ πως την έχεις ήδη. Αν όχι, πας στην "γνωστή". Ακόμα όμως κι αν την έχεις, σιγά-σιγά να την αλλάζεις

- Επεξεργαστής/ΜΒ/RAM. Αν τα έχεις ήδη τα κρατάς. Αν είναι να τα πάρεις, βάζεις τον 955, DDR3 και μια ΑΜ3+ μητρική

Αυτά τα ολίγα. Περαιτέρω θα σε αναλάβουν οι ειδικοί επί των αναβαθμίσεων

EDIT:

Φτου! Με έφαγες στο νήμα άτιμε!

Δημοσ.

ειναι το πσ οπως το αγορασα πριν απο 4 χρονακια hp pavilion λεει απεξω ειναι σχετικα μικρο ...βασικα επειδη δεν ξερω πως πανε οι τιμες κατι σχετικα φτηνο αλλα κ καλο...δηλαδη μονο καρτα γραφικων και τροφοδοτικο αλλαζω καλως....οθονη θελω καιρο να την αλλαξω την εχω κανα πολλα χρονια σιγα σιγα θα αγορασω ( η "γνωστη" ποια ειναι ?? :rolleyes: ....καποιες καρτα γραφικων + τροφοδοτικα που εχετε να μ προτεινετε ??

Δημοσ.

Ο stm00192 σου έδωσε ήδη μία απάντηση στην άλλη κατηγορία που άνοιξες το ίδιο θέμα. Δες την εδώ.

Στο λέω μήπως και δεν κοιτάς πιά το προηγούμενο thread που άνοιξες, και πάει χαμένο.

Δημοσ.

να σαι καλα ρε σ...νομιζα πως θα το διεγραφαν και δεν το κοιταξα καν ......πιστευετε οτι με αυτα θα ειμαι καλυμενος ?

Δημοσ.

Αν μπορείς να πας στην 6850 (+40 από την 6770 που σου προτείνει ο stm στο άλλο) ακόμα καλύτερα. Το PSU που σου λέει αρκεί. Τα υπόλοιπα που έχεις είναι αρκετά. Η γνωστή οθόνη που λέω παραπάνω είναι η DELL 2311 και η πιο καινούρια DELL 2312. Σε όλα τα topics στο section οθόνες & αναβάθμιση γι' αυτές λέμε :)

Όπως και αυτή: http://www.skroutz.gr/s/330354/LG-IPS236V-PN.html

Και οι 3 το ίδιο panel φοράνε. e-IPS της LG.

Δημοσ.

λαμπρα θα παρω το τροφοδοτικο + τν 6850 και σε 1 βδομαδουλα θα αλλαξω και οθονη να παρω την Dell2312.Ευχαριστω παιδια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...