Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοβερο κινητακι και λετε οτι θελετε εσεις.Οσο αφορα το SGS2,βρειτε πρωτα δυκτιο WiFi και μετα βαλτε τα με την HTC.Κανω πολλα περισσοτερα με HTC απο οτι με το SGS2 παρα το καλυτερο (στα χαρτια) hardware του.Αν ερθει εως 600 σιγουρα ειναι το επομενο κινητο μου οπως και πολλων αλλων.HTC υποστιριζω αλλα ας ειμαστε ανοιχτομυαλοι και οχι κολλημενοι.Το SGS2 μου θυμιζει κατι απο iphone.Το αγοραζουν απλα επειδη ειναι iphone....Μπραβο στην Moto.

Το sgs2 τεσταρισμενο στα 50+μ μακριά από το σπίτι κ έπιανα σήμα από το ρουτερ μου!

Και τι παραπάνω κάνεις με το HTC?

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το sgs2 τεσταρισμενο στα 50+μ μακριά από το σπίτι κ έπιανα σήμα από το ρουτερ μου!

Και τι παραπάνω κάνεις με το HTC?

Δημοσ.

Αν είμαι εγώ off topic τότε είναι και οι παραπάνω που ανέφεραν το sgs2.Αλλά εκεί δεν λέμε κάτι,τρελός είσαι,αφού και συ αυτό έχεις.Το βάρος του σχολίου μου το έριξα στο Moto και συμπλήρωσαν αν θες τα προηγούμενα οφ τοπικ.Όσο για το WiFi η ακόμα και το σήμα,επειδή εχω DHD και έτυχε να είχα και SGS2 πάντα έπιανε αν όχι τα μίσα τότε τα 2/3 από τα δίκτυα.Σήμα όχι καλό,ποιότητα άθλια,εκτός οθόνης,και βασικό για εμένα δεν έχει Sense.Όσο για bench δεν με νοιάζει αν και σε ενημερώνω πως με βάση μετρήσεις bench έχουν καλητερα γραφικα τα HTC.Κανε μια έρευνα στο YouTube,σίγουρα εκεί βλέπεις και συγκρίνεις επιδόσεις.Πάντα φιλικα.Όσο για το MOTO πιστεύω πως είναι ότι καλητερο ως αύριο όπως είπε ένας φίλος αλλά σίγουρα καλητερο από HTC-SGS2.

Και το κυριότερο,αυτοί παίζουν το παιχνίδι τους και πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι τη κάθε καινούρια μ@λ@κι@.Συν ότι τρωγομαστε και από πάνω.Γιατί στη τελική android fun ειμαστε,οπότε ότι κάνει το ένα κάνει και το άλλο..Google...

android.png

Δημοσ.

Αν είμαι εγώ off topic τότε είναι και οι παραπάνω που ανέφεραν το sgs2.Αλλά εκεί δεν λέμε κάτι,τρελός είσαι,αφού και συ αυτό έχεις.Το βάρος του σχολίου μου το έριξα στο Moto και συμπλήρωσαν αν θες τα προηγούμενα οφ τοπικ.Όσο για το WiFi η ακόμα και το σήμα,επειδή εχω DHD και έτυχε να είχα και SGS2 πάντα έπιανε αν όχι τα μίσα τότε τα 2/3 από τα δίκτυα.Σήμα όχι καλό,ποιότητα άθλια,εκτός οθόνης,και βασικό για εμένα δεν έχει Sense.Όσο για bench δεν με νοιάζει αν και σε ενημερώνω πως με βάση μετρήσεις bench έχουν καλητερα γραφικα τα HTC.Κανε μια έρευνα στο YouTube,σίγουρα εκεί βλέπεις και συγκρίνεις επιδόσεις.Πάντα φιλικα.Όσο για το MOTO πιστεύω πως είναι ότι καλητερο ως αύριο όπως είπε ένας φίλος αλλά σίγουρα καλητερο από HTC-SGS2.

Και το κυριότερο,αυτοί παίζουν το παιχνίδι τους και πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι τη κάθε καινούρια μ@λ@κι@.Συν ότι τρωγομαστε και από πάνω.Γιατί στη τελική android fun ειμαστε,οπότε ότι κάνει το ένα κάνει και το άλλο..Google...

android.png

Καταρχήν δεν μπορείς να βγάζεις συμπεράσματά για μια συσκευή που ειδες μια φορα. Με την τελευταία εκδοσή το sgs2 έχει ισχυρότερο wifi απο το dhd. Και μη κοιτάς τις γραμουλες. Κοιτα που πιάνει το ένα και που το αλλο. Ούτε για πλάκα δε συγκρίνονται τα παραπάνω κινητά σε κανενα τομεα απολυτως. γι αυτό και ο εκνευρισμός μου. Ποσο μαλλον όταν το παρουσιάζεις ως προβληματικό. Και αν δεις 4.0 στο dhd γραψε μου..

android.png

Δημοσ.

android.png

1) Ακόμη δεν μας είπες τι περισσότερο κάνεις με το HTC σου

2) Φιλικά φιλικά, αλλά μόνο φιλικά δεν μιλάς στα ποστ σου

3) καλύτερο καλύτερο καλύτερο

4) Εγώ δεν είμαι fun...

:P

Δημοσ.

android.png

Κοίτα, μόνο σε 2 sm/phone, έχω επαφή.Το ένα είναι το sgs2 κ το άλλο είναι το htc hd2(που είναι κ η αδυναμία μου)!

Και με τα δυο είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένο και από την απόδοση και κυρίως από τη ποιότητα τους!

Το sgs2 είναι πιο καινούριο,με πιο δυνατά χαρακτηριστικά κ κυρίως κατά πολύ ανώτερη οθόνη από το hd2! Από την άλλη με το hd2 έχεις την δυνατότητα να τρέχεις πολύ καλά 2 λογισμικά!

Και το wifi του sgs2 είναι πιο δυνατό από του hd2! Τουλάχιστο αυτό έχω διαπιστώσει εγώ!

Και τέλος,η motorolla, μετά την εξαγορά του τμήματος των κινητών, από την google, φαίνεται ότι θα μπει ακόμη πιο δυναμικά στο χώρο των sm/ph και tablet!

Δημοσ.

Πάντα ήμουν με custom ROM.Οπότε στάνταρ θα δω 4.0 η ότι άλλο θες.Όσο για επιδόσεις αν παίξουμε τα HTC χωρίς Sense τότε είμαστε πολύ κοντά και επιμένω σε gpu καλητερα.Αντιδρασα έτσι λόγο του σχολίου "εκτός τόπου και χρόνου".Τεςπα,το θέμα είναι πως το Moto είναι δύναμη.Το περισσότερο που "κάνω" πάει στο sense.Φοβερή εμπειρία.

android.png

Δημοσ.

Πολυ καλο στιλ και μια μεγάλη εταιρια απο πισω(google) να δειχνει τα δοντια της.Η εποχη Apple σιγα σιγα θα πεσει οπως οι εποχες nokia και sonyericson.Παντα ετσι ηταν ειναι και θα ειναι!Μπραβο στην moto και μακαρι να εχει και μεγαλη αυτονομια σε μπαταρια γιατι αμα δεν εχεις ρευμα δεν εχεις και τα ποιο απλα!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καταρχήν δεν μπορείς να βγάζεις συμπεράσματά για μια συσκευή που ειδες μια φορα. Με την τελευταία εκδοσή το sgs2 έχει ισχυρότερο wifi απο το dhd. Και μη κοιτάς τις γραμουλες. Κοιτα που πιάνει το ένα και που το αλλο. Ούτε για πλάκα δε συγκρίνονται τα παραπάνω κινητά σε κανενα τομεα απολυτως. γι αυτό και ο εκνευρισμός μου. Ποσο μαλλον όταν το παρουσιάζεις ως προβληματικό. Και αν δεις 4.0 στο dhd γραψε μου..

android.png

Σου γράφω γιατί το Desire HD θα δει και επίσημα το android 4.0..

Κανένας δεν είναι σαν την HTC σε αυτό το τομέα..Σίγουρα τα κινητά της περνουν 3 αναβαθμησεις και πάνω.

Sorry απλά μου ζητησες να σου γράψω.. :P

android.png

Δημοσ.

To έπιασα χθες στα χέρια μου, είναι πραγματικά εξαιρετικής ποιότητας!!

Και νομίζω έχει πολύ καλύτερη ανάλυση του SGS2.

Δημοσ.

Όμορφη συσκευή εκτός από την πατατιά στο πανω μέρος. Πως τους ηρθε τέτοιο καρουμπαλο? κατά τα άλλα τα specs με το μέγεθος είναι άξια απορίας. Παρόλα αυτά κάτι με χαλάει στο design του και δεν ξερω τι. Δεν θα το έπαιρνα πάντως με μοναδικό κριτήριο το design. Έτσι προτιμώ iphone.

Πάνω στην διαμάχη με το sgs2 και το dhd θα συμφωνήσω με τον φίλο υπέρ της ποιότητας κατασκευής του DHD (αλουμίνιο) και υπέρ του Sense που στην ουσία είναι το βαρύ πυροβολικό της HTC έναντι στον ανταγωνισμό. HTC παίρνεις κατα κύριο λόγο, λογω SENSE. Κατα τα άλλα στα specs υστερεί του SGS2 αλλά χωρίς να ειναι ορατό αυτό στον μεσο χρήστη. Ειδικά με τα Roms απο xda-davelopers με τα tweaks και τα optimizations μιλάμε για αέρινες επιδόσεις. Και θα αποκτήσει και ICS με Sense 4.0 σας το υπογράφω.Εκεί ομως θα φανεί η διαφορά των specs υπέρ του SGS2.

σορρυ για το offtopic αν και με τόσα σχόλια που έγιναν μάλλον Ontopic είναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...