vapapako Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Γειά σας παιδιά, Θέλω να μ πείτε αν αξίζει να φέρω το ipad2 από Νέα Υόρκη.Σκέφτομαι για το 16gb wifi + 3G.Θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην Ελλάδα με οποιοδήποτε πρόγραμμα 3G ή θα είναι κλειδωμένο κτλπ;Επίσης ξέρεται τη τιμή πέζει εκεί για αυτό το μοντέλο;;
basilis5 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 αν θες να το παρεις ειναι μοναδικη ευαιρια εξαιτιας της ισοτιμιας δες εδω για τιμες http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipad/family/ipad/select?mco=MjE2MjYyNjg 629$ είναι συν τον φόρο της πολιτείας, ο οποίος δεν ξέρω για την συγκεκριμένη περίπτωση,αλλα νομιζω στην wikipedia τα γραφει αναλυτικά. τωρα για το 3g δεν ξερω να σου απαντησω, αλλα εγω στην θεση σου θα επαιρνα το απλο 32ρι με τα ιδια λεφτα... στην ελλαδα οι συνδεσεις για ταμπλετες είναι ακομά πολυ ακριβες με πολύ λιγο όγκο και δεν αξιζει. Μελλοντικα που θα έχουν φθηνήνει θα έχει βγει το 4-5.. τωρα αν το χρειαζεσαι για επαγγελματικους λογους,αλλαζει. Ζύγησε τα
kebinB Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 εγώ το μετανιωσα πάντως που δεν πήρα με 3G ;( είναι φορές που είμαι λεοφορείο κλπ που πάω να ανοίξω κάτι και ξεχνάω πως δεν είμαι στο iPhone.
haHa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 εγώ το μετανιωσα πάντως που δεν πήρα με 3G ;( είναι φορές που είμαι λεοφορείο κλπ που πάω να ανοίξω κάτι και ξεχνάω πως δεν είμαι στο iPhone. Γιατι δεν κανεις tethering?
haHa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Vodafone ((( Λογικα με jailbreak και mywi δεν θα εχεις προβλημα.. Ειναι νομιζω carrier agnostic.
kebinB Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 ναι το ξερω αλλά είμαι τώρα σε iOS 5 και περιμένω και για τις δυο συσκευές!
vapapako Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Κανείς που να ξέρει να μ πει σίγουρα αν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω με οποιοδήποτε πρόγραμμα 3g ελληνικής εταιρείας ή θα είναι κλειδωμένο κτλπ;
kebinB Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 κατά 95% απο AT&T δεν ειναι κλειδωμένο. μόνο στης Verizon είναι. έχει ξανασυζητηθείτο θέμα κάνε ενα search στο forum η ακόμα και στο google επίσης είσαι μεγάλος τεμπέλης φίλε. περιμένεις να σου κάνουμε ακόμα και τη μετατροπή απο δολάρια σε ευρώ. ασταδιαλα αχρηστε.
georgeadams Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Κανείς που να ξέρει να μ πει σίγουρα αν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω με οποιοδήποτε πρόγραμμα 3g ελληνικής εταιρείας ή θα είναι κλειδωμένο κτλπ; Αν είναι GSM (AT&T) τότε είναι ξεκλείδωτο και μπορείς να βάλεις όποια microsim θέλεις χωρίς πρόβλημα. Αν είναι CDMA (verizon) τότε δεν παίρνει κάρτα sim και δεν μπορείς να το χρρησιμοποιήσεις πουθενά εκτός της verizon.
vapapako Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Οκ θα πάρω της AT&T φυσικά τότε.Κάποιος που να ξέρει κ τη πέζει με τελωνείο κτλπ;Και αν μπορώ να φέρω 2-3 Ipad για φίλους;
caasi70 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Vodafone ((( Αν είσαι σε συμβόλαιο voda και τους πάρεις τηλ και παραπονεθείς, σου δίνουν κωδικούς για το prepaid data τους χωρίς κόστος. Οπότε παίζει το tethering.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα