Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

Θέλω να μ πείτε αν αξίζει να φέρω το ipad2 από Νέα Υόρκη.Σκέφτομαι για το 16gb wifi + 3G.Θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην Ελλάδα με οποιοδήποτε πρόγραμμα 3G ή θα είναι κλειδωμένο κτλπ;Επίσης ξέρεται τη τιμή πέζει εκεί για αυτό το μοντέλο;;

Δημοσ.

αν θες να το παρεις ειναι μοναδικη ευαιρια εξαιτιας της ισοτιμιας

δες εδω για τιμες

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipad/family/ipad/select?mco=MjE2MjYyNjg

629$ είναι συν τον φόρο της πολιτείας, ο οποίος δεν ξέρω για την συγκεκριμένη περίπτωση,αλλα νομιζω στην wikipedia τα γραφει αναλυτικά.

τωρα για το 3g δεν ξερω να σου απαντησω, αλλα εγω στην θεση σου θα επαιρνα το απλο 32ρι με τα ιδια λεφτα...

στην ελλαδα οι συνδεσεις για ταμπλετες είναι ακομά πολυ ακριβες με πολύ λιγο όγκο και δεν αξιζει. Μελλοντικα που θα έχουν φθηνήνει θα έχει βγει το 4-5..

τωρα αν το χρειαζεσαι για επαγγελματικους λογους,αλλαζει. Ζύγησε τα

Δημοσ.

εγώ το μετανιωσα πάντως που δεν πήρα με 3G ;(

είναι φορές που είμαι λεοφορείο κλπ που πάω να ανοίξω κάτι και ξεχνάω πως δεν είμαι στο iPhone.

Δημοσ.

εγώ το μετανιωσα πάντως που δεν πήρα με 3G ;(

είναι φορές που είμαι λεοφορείο κλπ που πάω να ανοίξω κάτι και ξεχνάω πως δεν είμαι στο iPhone.

Γιατι δεν κανεις tethering?

Δημοσ.

Κανείς που να ξέρει να μ πει σίγουρα αν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω με οποιοδήποτε πρόγραμμα 3g ελληνικής εταιρείας ή θα είναι κλειδωμένο κτλπ;

Δημοσ.

κατά 95% απο AT&T δεν ειναι κλειδωμένο. μόνο στης Verizon είναι.

έχει ξανασυζητηθείτο θέμα κάνε ενα search στο forum η ακόμα και στο google

επίσης είσαι μεγάλος τεμπέλης φίλε.

περιμένεις να σου κάνουμε ακόμα και τη μετατροπή απο δολάρια σε ευρώ.

ασταδιαλα αχρηστε.

Δημοσ.

Κανείς που να ξέρει να μ πει σίγουρα αν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω με οποιοδήποτε πρόγραμμα 3g ελληνικής εταιρείας ή θα είναι κλειδωμένο κτλπ;

Αν είναι GSM (AT&T) τότε είναι ξεκλείδωτο και μπορείς να βάλεις όποια microsim θέλεις χωρίς πρόβλημα. Αν είναι CDMA (verizon) τότε δεν παίρνει κάρτα sim και δεν μπορείς να το χρρησιμοποιήσεις πουθενά εκτός της verizon.

Δημοσ.

Οκ θα πάρω της AT&T φυσικά τότε.Κάποιος που να ξέρει κ τη πέζει με τελωνείο κτλπ;Και αν μπορώ να φέρω 2-3 Ipad για φίλους;

Δημοσ.

Vodafone :((((

Αν είσαι σε συμβόλαιο voda και τους πάρεις τηλ και παραπονεθείς, σου δίνουν κωδικούς για το prepaid data τους χωρίς κόστος.

Οπότε παίζει το tethering.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...