Costas00F Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα, μπορει κανεις να με βοηθησει με το πως μπορω να μεταγλωτισω ταινιες παιδικες?? Υπαρχει καποιο προγραμμα??
TheELF Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Χρειάζεσαι ένα σχετικά καλό video editor π.χ. avs video editor που σου επιτρέπει να loopάρεις κάθε μια σκηνή,αυτό γίνετε και με απλά προγράμματα για υπότιτλους π.χ. SubtitleEdit,παράλληλα θα ηχογραφείς την φωνή σου μέσου π.χ. του audacity (για να μην το κάνεις με την ηχογράφηση τον windows)τα κλιπάκια ήχου που θα φτιάξεις έτσι μπορείς να τα βάλεις και πάλι στο βίντεο με το avs. Μόνο αυτό το τελευταίο δεν γίνεται με εύκολο τρόπο με ελεύθερο πρόγραμμα (από όσο ξέρω).
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Εννοείς τον ήχο ή να τους υπότιτλους; Για το 2ο θέλεις ένα πρόγραμμα υποτιτλισμού όπως το subtitles workshop Για το 1ο χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα μοντάζ (Video Editing), π.χ. το Pinnacle studio, Sony vegas, Adobe Premiere κτλ.
Costas00F Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Πολυ δουλεια χρειαζεται βλεπω!! Νομιζα πως γινεται πιο απλα! Απλα ηθελα κανα προγραμμα που να βαζω την ταινια και να την μεταγλωτιζει αλλα ειναι μεγαλη ιστορια! Εννοείς τον ήχο ή να τους υπότιτλους; Για το 2ο θέλεις ένα πρόγραμμα υποτιτλισμού όπως το subtitles workshop Για το 1ο χρειάζεσαι κάποιο πρόγραμμα μοντάζ (Video Editing), π.χ. το Pinnacle studio, Sony vegas, Adobe Premiere κτλ. Για τον ηχο,παιδικες ταινιες ηθελα να μεταγλωτισω!
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Αν υπήρχε πρόγραμμα που να κάνει τέτοια δουλειά τότε γιατί πληρώνει η AV τον Φιλλιπίδη για το Ice Age; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο φίλε μου. Αν θέλεις να δεις ένα παιδικό μεταγλωττισμένο θα πρέπει να περιμένεις να παιχτεί πρώτα στην Ελλάδα και να το "νοικιάσεις".
Costas00F Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 χαχαχαχαχα!! Δικιο εχεις!!! Θα προσπαθησω να δουλεψω το Pinnacle studio που μου συστησες! ! Σε ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα