Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βλεπω να υπαρχει καποιο συγκεντρωτικο και οργανωμενο τοπικ, και για να μην κανω Hijack στο πιο κατω τοπικ που ο ανθρωπος προβαλλει τις δικες του προτιμησεις, δυστυχως θα χρειαστει να ανοιξω και εγω το δικο μου θεμα.

Λοιπον, σκεφτομαι πολυ σοβαρα το επομενο μου gadget να ειναι μια τablet συσκευη. Πριν το καλοκαιρι ειχα ερθει αντιμετωπος με την πρωτη ταμπλετικη μου εμπειρια το iPad 2 και οι εντυπωσεις μου ηταν πολυ θετικες. Για καποιο περιεργο λογο ειναι κατι παραπανω απο ενα μεγενθυμενο iPhone. Ανοιγει περαιτερω οριζοντες.

Στις αρχες το θεωρουσα μονοδρομο και το μονο που εμενε ειναι καποια στιγμη να συγκεντρωνα τα χρηματα, αλλα τωρα με ολο αυτο τον ανταγωνισμο το ξανασκεφτομαι και λεω να το μελετησω μπας και καποιο αλλο με καλυπτει καλυτερα.

Κατ'αρχας το iPad ειναι ακριβο. Ξεκινανε απο 550 το φθηνοτερο με 3G, χαμηλοτερης χωρητικοτητας, και σε καποιες περιπτωσεις ξεπερνα και τα 710...

Επισης υπαρχει και θεμα διαθεσιμοτητας αποτι ακουω, του στυλ παραγγελνω και περιμενω να μας φερουν. Κατι το οποιο πιθανον να μην ισχυει με ολες τις υπολοιπες συσκευς.

Απο την αλλη κουβαλαει το γνωστο κλειστου τυπου συστημα iOS και την παρανοικη νοοτροπια της Apple του τυπου θα κανεις αυτο που σου λεμε εμεις με την συσκευη σου και οχι αυτο που θες εσυ.

Αυτα ειναι οι λογοι κατα. Βεβαιως εχει ενα απειροσυνολο απο θετικα πραγματα γιαυτο ακομα παραμενει ζωντανο το ενδιαφερον μου γιαυτο, απλως θα ηθελα να αναλογιστω τα εναλλακτικα.

Τι θελω:

-Μου αρεσε πολυ το iBooks, και απο οποια αλλη συσκευη ζηταω κατι αντιστοιχo. Ενα ωραιο και ευχρηστο Interface για αναγνωση βιβλιων, σημειωσεων και περιοδικων. Δεν ξερω απο android και λοιπα τι υπαρχει.

-Ευχρυστο στην αναπαραγωγη πολυμεσω+μεγαλο αποθηκευτικο χωρο, ή εστω υποστηριξων εξωτερικου χωρου (καρτες/USB). ΜΕχρι τωρα χρησιμοποιω το Archos 7 για αναπαραγωγη βιντεο On the go. Επειδη ομως ειναι παχυ, βαρυ, εχει buggy userface, μπαταρια κραταει 6 ωρες σε πληρη φορτιση, ψαχνω να το αντικαταστησω.

Στην ουσια απλως σας ζηταω να με πεισετε οτι υπαρχει καλυτερο, δεδομενου οτι καλυπτει τα οσα ζηταω, μπας και γλιτωσω καποια χρηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...