Spt92 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Χαιρετε, θελω να μαθω αν στο Guitar Hero World Tour για PC υποστηριζει το GHTunes(custom downloable songs). Επισης, αν η κιθαρα του World Tour(για PC μιλαμε παντα) υποστηριζεται απο το Guitar Hero 3: Legends of Rock. Ολα αυτα επειδη βρηκα στο Πλαισιο 3euro το World Tour και απο το Activate.gr την κιθαρα, απλα επειδη παντα μ'αρεσε το GH3(λογω τραγουδιων). Ευχαριστω.
Chaos3X Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Χαιρετε, θελω να μαθω αν στο Guitar Hero World Tour για PC υποστηριζει το GHTunes(custom downloable songs). Επισης, αν η κιθαρα του World Tour(για PC μιλαμε παντα) υποστηριζεται απο το Guitar Hero 3: Legends of Rock. Ολα αυτα επειδη βρηκα στο Πλαισιο 3euro το World Tour και απο το Activate.gr την κιθαρα, απλα επειδη παντα μ'αρεσε το GH3(λογω τραγουδιων). Ευχαριστω. Εγώ έπαιζα το World Tour με την κιθάρα του PS3. Όταν το είχα δοκιμάσει στο GHIII δεν την αναγνώριζε. Δεν ξέρω αν φταίει που ήταν από PS3 η κιθάρα ή όχι. Η κιθάρα ήταν απ'το GH 5...
Spt92 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Εγώ έπαιζα το World Tour με την κιθάρα του PS3. Στο pc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα