stelaras4gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Τόση λασπολογία για τον καημένο το γείτονα δεν κατάλαβες..;ρ ότι έκλεβε έκλεβε.. λέω πως δεν μπορούσα να δω ποιοι ειναι συνδεδεμένοι στο δικτυό μου επειδή έμπαινα από mozilla και όχι απο internet explorer..στο mozilla δεν μου έβγαζε κάτι μπάρες
TaZerom Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 δλδ φαίνεται ως συνδεδεμένοςστο δικτύο σου? τελικα?
stelaras4gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 ναι υπηρχε ενας 3ος υπολογιστης λογικα δικος του..τωρα αλλαξα κωδικο και ειμαι οκ...υπαρχει και διαφορα στην ταχυτητα
bnvdarklord Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δωσε του τον κωδικο και πες του να πληρωνετε τα μισα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μπα δε χρειαζεται να πληρωσουν, αφου η γυναικα του ειναι χακερ. Οπου ναναι θα ξαναεχουν δωρεαν συνδεση απο τον φιλο μας. 1
shadowangel Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 καταρχας απαντησα λιγο αργα βασικα 4 χρονια μετα ... δεν πειραζει.. λοιπον ειμαι και εγω χακερ και εχω μαθει καλα τι κανουν και οι αλλοι αλλα δεν ειμαι ο κακος χακερ αλλα ο καλος! λοιπονν εδωσες το notepad στον γειτονα απο οτι ειδα και η γυναικα του ειναι χακερου? χμμ κοιτα το πιο πιθανο ειναι να σου εχει περασει ενα κακοβουλο προγραμμα πχ ενα keylogger, malware, botnet. spyware και το χειροτερο για μενα το rat (remote access tool) με αποτελεσμα οτιδηποτε γραφεις εσυ και οτιδηποτε βλεπεις ακους διαβαζεις να το βλεπει η γειτονισσα αν εχει και καμερα μπορει να σε παρακολουθει.. αν εχει φαει κανα κολλημα μαζι σου δυσκολα θα υποχωρησει... Τελος μπορεις να αναφερθεις στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ετσι ωστε να διωχθει νομικα! κατι αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να μαθεις reverse enginnering με το οποιο θα χακαρεις το ατομο που σε χακαρε πολυ κουλ.. και προσοχη μαγκες μην ανοιγετε οτι νανε αρχεια αν θελετε να δειτε αν εχει καποιο προγραμμα που σας φενετε περιεργο ή που δεν ανοιγει αν εχει καπιο κακοβουλο κωδικα ανεβαστε το στην σελιδα https://www.virustotal.com/και θα το κανει scan για ιους να ξερετε ολοι σας οτι μεχρι και σε εικονα στο google μπορει να υπαρχει κακοβουλος κωδικας! ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗ Κατι τελεφταιο μην εχετε το pc μονο για omegle και για πορνο sites ή sites γνωριμιων μαθετε λιγο να φυλαζεστε ποτε δεν εβλαψε κανεναν!
loic Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ωχχχ... Φιλαρακι... Παρασκευη/Σαββατο και μεχρι νωρις το απογευματακι τα γραφουν αυτα τα επικα ποστ, οχι καθημερινη και αργα το βραδυ... 2
antbyron Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Τώρα τελευταία έχει πέσει πολύ φτυάρι στο insomnia.
Pseudonumo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 καταρχας απαντησα λιγο αργα βασικα 4 χρονια μετα ... δεν πειραζει.. λοιπον ειμαι και εγω χακερ και εχω μαθει καλα τι κανουν και οι αλλοι αλλα δεν ειμαι ο κακος χακερ αλλα ο καλος! λοιπονν εδωσες το notepad στον γειτονα απο οτι ειδα και η γυναικα του ειναι χακερου? χμμ κοιτα το πιο πιθανο ειναι να σου εχει περασει ενα κακοβουλο προγραμμα πχ ενα keylogger, malware, botnet. spyware και το χειροτερο για μενα το rat (remote access tool) με αποτελεσμα οτιδηποτε γραφεις εσυ και οτιδηποτε βλεπεις ακους διαβαζεις να το βλεπει η γειτονισσα αν εχει και καμερα μπορει να σε παρακολουθει.. αν εχει φαει κανα κολλημα μαζι σου δυσκολα θα υποχωρησει... Τελος μπορεις να αναφερθεις στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ετσι ωστε να διωχθει νομικα! κατι αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να μαθεις reverse enginnering με το οποιο θα χακαρεις το ατομο που σε χακαρε πολυ κουλ.. και προσοχη μαγκες μην ανοιγετε οτι νανε αρχεια αν θελετε να δειτε αν εχει καποιο προγραμμα που σας φενετε περιεργο ή που δεν ανοιγει αν εχει καπιο κακοβουλο κωδικα ανεβαστε το στην σελιδα https://www.virustotal.com/και θα το κανει scan για ιους να ξερετε ολοι σας οτι μεχρι και σε εικονα στο google μπορει να υπαρχει κακοβουλος κωδικας! ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗ Κατι τελεφταιο μην εχετε το pc μονο για omegle και για πορνο sites ή sites γνωριμιων μαθετε λιγο να φυλαζεστε ποτε δεν εβλαψε κανεναν! έχω λιώσει!!!!!!! :rolleyes: :D Ελπίζω να μην πάτησε κανα αυτοκίνητο το στελάρα...πάντως έχει να συνδεθεί απ το 2011, οπότε τσάμπα κόπος 2
POG Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Θεός φυλάξει που έχει καταντήσει το insomnia να έχει μέλει του HAKERαδες, αυτά είναι πράγματα του διαβόλου. Εγώ πάντως αύριο θα κάνω ευχέλαιο στον υπολογιστή. Το προτείνω και σε εσάς πάρτε υπολογιστές παραμάσχαλα και στην εκκλησία πρωί πρωί . :D SORRY δεν άντεξα :P :P 1
suffocater Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 καταρχας απαντησα λιγο αργα βασικα 4 χρονια μετα ... δεν πειραζει.. λοιπον ειμαι και εγω χακερ και εχω μαθει καλα τι κανουν και οι αλλοι αλλα δεν ειμαι ο κακος χακερ αλλα ο καλος! λοιπονν εδωσες το notepad στον γειτονα απο οτι ειδα και η γυναικα του ειναι χακερου? χμμ κοιτα το πιο πιθανο ειναι να σου εχει περασει ενα κακοβουλο προγραμμα πχ ενα keylogger, malware, botnet. spyware και το χειροτερο για μενα το rat (remote access tool) με αποτελεσμα οτιδηποτε γραφεις εσυ και οτιδηποτε βλεπεις ακους διαβαζεις να το βλεπει η γειτονισσα αν εχει και καμερα μπορει να σε παρακολουθει.. αν εχει φαει κανα κολλημα μαζι σου δυσκολα θα υποχωρησει... Τελος μπορεις να αναφερθεις στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ετσι ωστε να διωχθει νομικα! κατι αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να μαθεις reverse enginnering με το οποιο θα χακαρεις το ατομο που σε χακαρε πολυ κουλ.. και προσοχη μαγκες μην ανοιγετε οτι νανε αρχεια αν θελετε να δειτε αν εχει καποιο προγραμμα που σας φενετε περιεργο ή που δεν ανοιγει αν εχει καπιο κακοβουλο κωδικα ανεβαστε το στην σελιδα https://www.virustotal.com/και θα το κανει scan για ιους να ξερετε ολοι σας οτι μεχρι και σε εικονα στο google μπορει να υπαρχει κακοβουλος κωδικας! ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗ Κατι τελεφταιο μην εχετε το pc μονο για omegle και για πορνο sites ή sites γνωριμιων μαθετε λιγο να φυλαζεστε ποτε δεν εβλαψε κανεναν! Ψηφίζω εντατικο διαβασμα για MitM,αποσπαση στοιχείων καρτών και αγορα πολυτελούς σκαφους.Το Καλοκαίρι εφτασε,θα χρειαστεί,γιατι ερχονται ζέστες. Και που να σφιξουν κιολας
me3ikan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 καταρχας απαντησα λιγο αργα βασικα 4 χρονια μετα ... δεν πειραζει.. λοιπον ειμαι και εγω χακερ και εχω μαθει καλα τι κανουν και οι αλλοι αλλα δεν ειμαι ο κακος χακερ αλλα ο καλος! λοιπονν εδωσες το notepad στον γειτονα απο οτι ειδα και η γυναικα του ειναι χακερου? χμμ κοιτα το πιο πιθανο ειναι να σου εχει περασει ενα κακοβουλο προγραμμα πχ ενα keylogger, malware, botnet. spyware και το χειροτερο για μενα το rat (remote access tool) με αποτελεσμα οτιδηποτε γραφεις εσυ και οτιδηποτε βλεπεις ακους διαβαζεις να το βλεπει η γειτονισσα αν εχει και καμερα μπορει να σε παρακολουθει.. αν εχει φαει κανα κολλημα μαζι σου δυσκολα θα υποχωρησει... Τελος μπορεις να αναφερθεις στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ετσι ωστε να διωχθει νομικα! κατι αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να μαθεις reverse enginnering με το οποιο θα χακαρεις το ατομο που σε χακαρε πολυ κουλ.. και προσοχη μαγκες μην ανοιγετε οτι νανε αρχεια αν θελετε να δειτε αν εχει καποιο προγραμμα που σας φενετε περιεργο ή που δεν ανοιγει αν εχει καπιο κακοβουλο κωδικα ανεβαστε το στην σελιδα https://www.virustotal.com/και θα το κανει scan για ιους να ξερετε ολοι σας οτι μεχρι και σε εικονα στο google μπορει να υπαρχει κακοβουλος κωδικας! ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗ Κατι τελεφταιο μην εχετε το pc μονο για omegle και για πορνο sites ή sites γνωριμιων μαθετε λιγο να φυλαζεστε ποτε δεν εβλαψε κανεναν! Τ' είν τουτο; 12 χρόνων είσαι; 1
Pseudonumo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 καταρχας απαντησα λιγο αργα βασικα 4 χρονια μετα ... δεν πειραζει.. λοιπον ειμαι και εγω χακερ και εχω μαθει καλα τι κανουν και οι αλλοι αλλα δεν ειμαι ο κακος χακερ αλλα ο καλος! λοιπονν εδωσες το notepad στον γειτονα απο οτι ειδα και η γυναικα του ειναι χακερου? χμμ κοιτα το πιο πιθανο ειναι να σου εχει περασει ενα κακοβουλο προγραμμα πχ ενα keylogger, malware, botnet. spyware και το χειροτερο για μενα το rat (remote access tool) με αποτελεσμα οτιδηποτε γραφεις εσυ και οτιδηποτε βλεπεις ακους διαβαζεις να το βλεπει η γειτονισσα αν εχει και καμερα μπορει να σε παρακολουθει.. αν εχει φαει κανα κολλημα μαζι σου δυσκολα θα υποχωρησει... Τελος μπορεις να αναφερθεις στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ετσι ωστε να διωχθει νομικα! κατι αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να μαθεις reverse enginnering με το οποιο θα χακαρεις το ατομο που σε χακαρε πολυ κουλ.. και προσοχη μαγκες μην ανοιγετε οτι νανε αρχεια αν θελετε να δειτε αν εχει καποιο προγραμμα που σας φενετε περιεργο ή που δεν ανοιγει αν εχει καπιο κακοβουλο κωδικα ανεβαστε το στην σελιδα https://www.virustotal.com/και θα το κανει scan για ιους να ξερετε ολοι σας οτι μεχρι και σε εικονα στο google μπορει να υπαρχει κακοβουλος κωδικας! ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗ Κατι τελεφταιο μην εχετε το pc μονο για omegle και για πορνο sites ή sites γνωριμιων μαθετε λιγο να φυλαζεστε ποτε δεν εβλαψε κανεναν! Τ' είν τουτο; 12 χρόνων είσαι;Ηταν...τωρα θα ναι 16
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα