stelaras4gr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Aφού εδώ δεν ξέρεις να αλλάξεις το passwords του router σου, ξέρεις και σίγουρα κιόλας ότι σου κλέβει ? Λίγο αντιφάσκουν αυτά τα 2 τι να πω καλύτερα να παρεις το helpdesk η να διαβάσεις το manual του router σου. ποιο router εχεις ? μπορείς να βοηθήσεις με teamviewer?? το μοντεμ οπως ειπα ειναι το ZTE ZXV10 H108L ...εγώ λέω να ειδοποιήσουμε τον γείτονα κρύο δεν κάνει στην Ελλάδα;;μάλλον λάθος ...
biomecanoid Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 σε πια περιοχή είσαι άμα είναι να μπω από το teamviewer να στο φτιάξω να ξέρω μην πάει χαμένη η αλλαγή του password
Arbitary Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 παρακαλείται η από κάτω γειτόνισσα hacker να σταματήσει να κλέβει internet από τον απο πάνω και πολύ συμπαθή φίλο στελαρα φίλε στελιο μαζί με το router δεν σου δώσανε και ένα μανουαλ, ..αν ναι νομίζω πως κανένας δεν γνωρίζει περισσότερα από αυτό έτσι λοιπόν διάβασε το και αυτό θα σε καθοδηγήσει βήμα βήμα. να και το manual http://www.wind.com.gr/files/1/eksoplismostabs/exoplismos2ZXV10-H108L-User-Manual.pdf από το σιτε της wind η ip του router ειναι 192.168.1.1 pass admin admin θα πας WLAN Security Configuration >> WPA-PSK, WPA2–PSK >> θα αλλάξεις τον κωδικό και πατήσεις save αυτά.
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 κρύο δεν κάνει στην Ελλάδα;;μάλλον λάθος ... ...τί να γίνει ρε μάστορα, μάγειρας είμαι - όχι ευθυμογράφος που λέει κι ο Αρκάς. Εσύ σκοπεύεις να πάρεις τον προβάιντερ σου όμως να μην παιδεύεσαι και "παιδεύεις" και 'μας;
biomecanoid Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Εγώ πάντως είμαι με την γειτόνισσα καιρός ήταν να βρεθεί και μια γυναικα στα πράγματα. Αλλα δυστυχώς όσες γυναίκες έχω δει που ασχολούνται με πληροφορική ήταν χαλια μαυρα. Δεν μας είπες τουλάχιστον είναι καλή ???
Bspus Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 το ξέρω γιατί μου είχε φτιάξει ενα netbook που ειχα το οποίο ήταν και συνδεδεμένο στο ίντερνετ και είχε αποθηκευμένο τον κωδικό..το είχε πάρει σπίτι του..και μόλις μου το έφερε λέει έτοιμο είναι απλώς δεν ήξερα τον κωδικό για το ίντερνετ...βάλ τον εσύ και είσαι κομπλέ... Ωραιος hacker... με social engineering απεκτησε προσβαση Εφοσον ξερεις τον κωδικο του ρουτερ, καπου μεσα θα εχει και τα στοιχεια των υπολογιστων που συνδεονται. Θα δεις το ονομα του υπολογιστη του και το MAC address της καρτας (αν και μαλλον θα το εχει αλλαξει αυτο ως hacker που ειναι) Θα πας πανω με αυτα τα στοιχεια και θα τον αντιμετωπισεις.
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Εγώ πάντως είμαι με την γειτόνισσα ...άσε λίγο το πισί και πρόσεχε περισσότερο την πόρτα μη γυρίσει ξαφνικά ο δικός της και μετά αρχίσεις τα "όχι γείτονα, δεν είναι αυτό που νομίζεις"
biomecanoid Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 καλά βιάζεσαι για κάτσε δεν μας ειπε άμα είναι καλή.
washcloud Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Για τη δικιά σου (γειτόνισσα) λέω. Αλλά οκ, αφού ήδη δε γέλασες, λετ ιτ γκο.
stelaras4gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 τελικά έφταιγε το ότι έμπαινα απο mozilla και όχι από internet explorer.. ευχαριστώ
The_Judas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Τόση λασπολογία για τον καημένο το γείτονα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα