Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες!

Το πρόβλημά μου είναι πως ο από κάτω μου (που έχει και γυναίκα hacker :P) ξέρει πλέον τον κωδικό του ρούτερ μου και κάνει τις δουλειές του χρησιμοποιώντας την δική μου σύνδεση..

Το μόντερ μου είναι της WIND το ZTE ZXV10 H108L...

μπαίνω στην σελίδα διαχείρησης του ρούτερ αλλά δεν μπορώ να αλλάξω κωδικό,ούτε να δω ποιοι είναι συνδεδεμένοι με το δίκτυό μου..

Αν κάποιος γνωρίζει τι κάνει λάθος παρακαλώ να βοηθήσει..

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

πως ξέρεις ότι σου κλέβουν internet και ακόμα πιο συγκεκριμένα πως είναι ο από κάτω ?

συνήθως είναι πιο δύσκολο να βρείς πως και ποιος σου κλέβει παρα να αλλάξεις password που είναι πανεύκολο

Δημοσ.

Φώναξε τη τη γυναίκα του όταν αυτός θα λείπει και καλά να σου δείξει χακεριές κι αποπλάνησέ την για αντίποινα

Δημοσ.

το ξέρω γιατί μου είχε φτιάξει ενα netbook που ειχα το οποίο ήταν και συνδεδεμένο στο ίντερνετ και είχε αποθηκευμένο τον κωδικό..το είχε πάρει σπίτι του..και μόλις μου το έφερε λέει έτοιμο είναι απλώς δεν ήξερα τον κωδικό για το ίντερνετ...βάλ τον εσύ και είσαι κομπλέ...;)

Αυτό που ζητάω είναι τρόπο να αλλάξω τον κωδικό του μοντεμ...μπαίνω 192.168.1.254..συνδέομαι όμως μετά δεν μπορώ να κάνω καμία λειτουργία..

Καμιά βοήθεια;;

Δημοσ.

Προσωπικα μου φαινεται απιθανο να μην εχουν συνδεση στο Internet δικη τους, μιας και γνωριζουν απο υπολογιστες οπως ο ιδιος αναφερεις.

Οντως εξηγησε λιγο καλυτερα το τι συμβαινει και γιατι πιστευεις οτι σου κλεβουν internet μιας και αυτο μπορεις να το δεις απο το modem/router το οποιο μαλλον δε γνωριζεις να το λειτουργεις με ανεση.

Δημοσ.

Παλήκαρε, το χέλπντεσκ του προβάιντερ σου γι' αυτό είναι. Χτύπα τους ένα τηλ και πες τους να σε καθοδηγήσουν για αλλαγή κωδικού. Άντε να σε χαρώ.

Δημοσ.

Τι ενοείς δεν μπορείς να κάνεις καμία λειτουργία εξήγησε μας λίγο καλύτερα.

Εννοώ πως ενώ αλλάζω κωδικό,παραμένει ο ίδιος...επίσης δεν ξέρω που ακριβώς πάω για να αλλάξω απο wpa σε wpa2...5 πεδία έχει όλα κι όλα και πουθενά δεν το βρήκα..

Δημοσ.

το ξέρω γιατί μου είχε φτιάξει ενα netbook που ειχα το οποίο ήταν και συνδεδεμένο στο ίντερνετ και είχε αποθηκευμένο τον κωδικό..το είχε πάρει σπίτι του..και μόλις μου το έφερε λέει έτοιμο είναι απλώς δεν ήξερα τον κωδικό για το ίντερνετ...βάλ τον εσύ και είσαι κομπλέ...;)

Αυτό που ζητάω είναι τρόπο να αλλάξω τον κωδικό του μοντεμ...μπαίνω 192.168.1.254..συνδέομαι όμως μετά δεν μπορώ να κάνω καμία λειτουργία..

Καμιά βοήθεια;;

αυτό που είπες πριν δεν είναι απόδειξη πως σου κλέβει internet εσύ το υποθέτεις

Δημοσ.

Εννοώ πως ενώ αλλάζω κωδικό,παραμένει ο ίδιος...επίσης δεν ξέρω που ακριβώς πάω για να αλλάξω απο wpa σε wpa2...5 πεδία έχει όλα κι όλα και πουθενά δεν το βρήκα..

εισαι σιγουρος πως πατας και το OK ή κάτι ανάλογο για να γίνουν οι αλλαγές;

ψαξε για wireless security ή κάτι ανάλογο

Δημοσ.

αυτό που είπες πριν δεν είναι απόδειξη πως σου κλέβει internet εσύ το υποθέτεις

και βέβαια το ξέρω αλλά δεν μπορώ να το αναλύσω αυτό μαζί σας...

ιδέα για αλλαγή κωδικού έχουμε;;

Δημοσ.

διαβασε ή κατέβασε το Manual του router σου

Με συγχωρείς πολύ αλλά σε αυτην την περιπτωση δεν αρχιζεις ένα thread με τίτλο. Ο γείτονας μου κλέβει Internet. Εκτος αν εχετε βαλει καποιο στοιχημα μεταξυ σας ότι μπορει να το κάνει. LOL

Δημοσ.

Aφού εδώ δεν ξέρεις να αλλάξεις το passwords του router σου, ξέρεις και σίγουρα κιόλας ότι σου κλέβει ? Λίγο αντιφάσκουν αυτά τα 2

τι να πω καλύτερα να παρεις το helpdesk η να διαβάσεις το manual του router σου.

ποιο router εχεις ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...