gnsX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 critter φάσκεις και αντιφάσκεις,δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις,ΟΚ πάντως ας το σταματήσουμε να πάμε παρακατω,neeeeeeeeext
Ntinaras Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Τι να παω να κανω σε μια πορεια που απαρτιζεται απο ΔΥ; Να υποστηριξω την ηλιθια κατασταση που υπαρχει εδω και χρονια; Τι ειμαι... Μαλακας; ε,ενταξει,οταν απολυσουν εσενα η σε πληρωνουν 1 ευρω τη μερα,θα εισαι μονος σου στο συνταγμα.μη κλαις ομως τοτε
gtsamour Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Βουρ στο facebook με το laptop απο τον καναπε. Και εσύ αυτό κάνεις, δεν πήγες σήμερα στην πορεία (που ούτε και χθές πήγες σιγουρα) γιατί πήζεις στη δουλειά και τελικά έχεις πήξει να ποστάρεις στο insomnia. Θέμα ζωής και θανάτου η σημερινή μέρα για την εταιρία σου κρίνεται το μέλλον της, δε μπορούσες να λείψεις. Ασε μας ρε φιλε απο δω πέρα...
gnsX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ε,ενταξει,οταν απολυσουν εσενα η σε πληρωνουν 1 ευρω τη μερα,θα εισαι μονος σου στο συνταγμα.μη κλαις ομως τοτε ακριβώς έτσι πρέπει να αισθάνονται οι ΔΥ,όταν καιγόταν ο ιδιωτικός οι ΔΥ απείχαν καίγεται το δημόσιο,οι κακοί ιδιωτικοί δεν τους υποστηρίζουν θα ξανακαεί ο ιδιωτικός,οι ΔΥ θα απέχουν φαύλος κύκλος και όλο το φταίξιμο ΠΑΛΙ το τρώει ο ιδωτικός,ο οποίος έχει και τα μεγαλύτερα ζόρια να απεργήσει,πως και;
παπι Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ε,ενταξει,οταν απολυσουν εσενα η σε πληρωνουν 1 ευρω τη μερα,θα εισαι μονος σου στο συνταγμα.μη κλαις ομως τοτε
Marria Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 αρχισε σιγα σιγα το ξυλο στο συνταγμα.. :lol: Αργησαν κιολας τα παιδια
zazik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μπαχαλακιδες VS ΠΑ.ΜΕ. Ακούω προγνωστικά... Μέχρι στιγμής πάντως το πάμε έχει απώλειες..
Marria Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Σπανε κεφαλια οπως ειδα , ουτε την μανα και τον πατερα να τους ειχαν σκοτωσει , τοσο μισος εχουν
pappous_soulis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 http://www.nooz.gr/greece/kleinoun-dromoi-enopsei-ton-diadiloseon
Marria Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μολις ακουσα πως υπαρχει και νεκρος απο την πορεια, κατεληξε απο την καρδια του
GaGaS_Thess Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 τραγικη κατασταση . Μετα απο το τελευταιο που ακουσα και εγω για νεκρο τα πραγματα δεν τα βλεπω καλα . Βλεπω να εκτροχιαζονται ΟΛΑ .... Ασε που προβλεπω το βραδυ η Αθηνα να γινεται οτι με τον Γρηγοροπουλο ......
Marria Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Φανταστειτε να πας για πορεια και να καταληξεις νεκρος Υπομονη στην οιικογενεια του και να μην εκτροχιαστουν πολυ τα πραγματα στο κεντρο για να μην εχουμε και αλλα θυματα.
Bspus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Στις μικρες επιχειρησεις που ειναι το 95% στην Ελλάδα (ως 20 ατομα), δεν ισχύουν αυτά. Κατα τα άλλα συνήθως περισσευουν κάποιες μέρες απο την άδεια που δικαιούσε και μπορείς να την πάρεις όποτε τη ζητήσεις και στη δώσουν. Δηλαδη αν τα 20 ατομα θελησουν να κατεβουν στην πορεια, γιατι ολοι υπαλληλοι ειναι και τους καιει η εταιρια θα το δεχτει στωικα και θα κλεισει για 2 μερες αφου φυσικα θα δωσει σε ολους την αδεια που δικαιουνται... Οχι, θα κανει κατι πιο δικαιο... με λαχνο οι πρωτοι 5 κερδιζουν αδεια και το δικαιωμα να πανε στην πορεια. Η μαλλον απλως θα αρνηθει τις αδειες γενικως για αυτες τις μερες. Τι θα πει δικαιωμα τους να παρουν αδεια? Δικαιωμα τους ειναι και να μην καθονται περαν του ωραριου αλλα πως να το κανουν? Παει καποιος 9:02 και του χρεωνουν μια ωρα αδεια επειδη δεν ηταν εκει 9 ακριβως, ασχετα αν καθεται εκει μεχρι το βραδυ και δεν λεει κουβεντα γιατι ξερει οτι περιμενουν πεινασμενοι εξω να παρουν τη θεση του ετσι και ξινισει λιγο.
Critter Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδη αν τα 20 ατομα θελησουν να κατεβουν στην πορεια, γιατι ολοι υπαλληλοι ειναι και τους καιει η εταιρια θα το δεχτει στωικα και θα κλεισει για 2 μερες αφου φυσικα θα δωσει σε ολους την αδεια που δικαιουνται... Οχι, θα κανει κατι πιο δικαιο... με λαχνο οι πρωτοι 5 κερδιζουν αδεια και το δικαιωμα να πανε στην πορεια. Η μαλλον απλως θα αρνηθει τις αδειες γενικως για αυτες τις μερες. Άλλο φρούτο και τούτο. Δεν έχεις καταλάβει τι είναι απεργία. Στην απεργία δεν ζητάς τη συγκατάθεση της εταιρίας. Είναι δικό σου θέμα το αν θα πας ή οχι στη δουλειά. Αν θέλουν οι 20 να απέργησουν, σιγα μην ζητήσουν και αδεία. Λουκέτο στην εταιρία και τα λέμε σε 2 μέρες. Σίγα μην πάρουν και άδεια να απεργήσουν όταν ΟΛΟΙ θέλουν να το κάνουν. Θα τους απολύσει και τους 20; Απο την άλλη, αν θέλει να απεργησει μια πολύ μικρη μειοψηφία (2-3 άτομα) η οποία γνωρίζει οτι η εργοδοσία έχει θέμα με τις απεργίες, τότε όντως αυτό αποτελει πρόβλημα, που τη σήμερον ήμερα δεν χωράει τσαμπουκάδες και συνεπώς αν όντως θέλουν να συμμετέχουν μπορουν να βρούν έμμεσους τρόπους σαν αυτους που έχω περιγράψει (άδεια, ασθένεια κτλ). Τι θα πει δικαιωμα τους να παρουν αδεια? Δικαιωμα τους ειναι και να μην καθονται περαν του ωραριου αλλα πως να το κανουν? Παει καποιος 9:02 και του χρεωνουν μια ωρα αδεια επειδη δεν ηταν εκει 9 ακριβως, ασχετα αν καθεται εκει μεχρι το βραδυ και δεν λεει κουβεντα γιατι ξερει οτι περιμενουν πεινασμενοι εξω να παρουν τη θεση του ετσι και ξινισει λιγο. Τι λες ρε φίλε; Όλα τα δικαιώματα τα έχουμε χάσει σε αυτή τη χώρα αλλα μη μου λες τώρα μπουρδολογίες οτι δεν σου δίνουν τη νόμιμη άδεια σου. Μα αν είναι δυνατόν δλδ. Το να μην σου εγκρίνουν μία άδεια επειδή το συγκεκριμένο διάστημα υπάρχει φόρτος εργασίας, ναι μπορεί να συμβει αλλα κάποια στιγμή θα στη δώσουν. Και αν δεν στη δώσουν μολις φύγεις απο την εταιρία θα σου πληρώσουν τις μέρες. Στο θέμα μας, αν μου πεις οτι ζήτησες άδεια τη μέρα της πορείας και δεν στη δώσανε, τοτε οκ, πάω πάσο καθώς προσπάθησες όσο μπορούσες. Κατα τα άλλα, το να μην πληρώνεσαι την υπερωρία είναι νορμαλ για σένα; Δεν πρέπει να αντιδράσεις; Σκύβεις το κεφάλι και λες "μάλιστα κύριε αφεντικό;". Και δεν σου μιλάω για τώρα, σου μιλάω και για εποχές πριν το 2008 που το ίδιο συνέβαινε και δουλειές υπήρχαν. Διότι σίγουρα τώρα θα μου πεις οτι το κάνεις γιατι μετά δεν θα βρίσκεις δουλειά. Λέτε για το δημόσιο που είναι στο ένα άκρο και δεν κοιτάτε τα χάλια σας που είστε ακριβώς στο άλλο άκρο. Έχετε καταντήσει να θεωρείτε τις απλήρωτες υπερωρίες φυσικό φαινόμενο και να θέλετε όλοι να δουλεύουν σαν εσάς. Ευτυχώς στα 6 χρόνια που εργάζομαι, έτυχε να μην έχω υπερωρίες πέρα απο κάποια φυσιολογικά μισαωράκια. Υ.Γ : Εγω θα το ξαναπω για 4η φορά. Αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν αηδιάσει με τα μέτρα και θέλουν να κατέβουν σε πορεία να διαμαρτυρηθούν αλλα δεν μπορούν γιατι θεωρούν οτι έχουν απροσπέλαστα εργοδοτικά εμπόδια. Εσύ, ο gnsx και ο gtsamour είστε άτομα που δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβετε ποτέ σε πορεία γιατί είτε συμφωνείτε με ότι συμβαίνει, είτε σας είναι εξαιρετικά δυσκολο να αντιληφθείτε τις συστημικές συνέπειες αυτών που συμβαίνουν, είτε μενετε στην Ολλανδία και απαντάτε απο coffee shop. Ο παπί διατυπώνει οτι ακούει δεξία και αριστερά χωρίς να καταλαβαίνει τι γράφει οπότε δεν υπολογίζεται. Άρα το συμπερασμα είναι οτι ενώ εγώ γράφω τροπους για να συμετέχουν στις διαδηλώσεις αυτοι που θελουν, μου απαντάτε εσείς που δεν έχετε καμμία σχέση με αυτους για να δημιουργήσετε μπάχαλο. Ο δε e-μπαχαλάκιας gtsamour φυσικά δεν απάντησε στο σενάριο αν ο εργοδότης του δεν θα έιχε πρόβλημα να απεργήσει, τι θα έκανε. Υ.Γ2 : Σαφέστατα και δεν κατέβηκα στο σύνταγμα το βράδυ μετά απο αυτά που εβλέπα να συμβαίνουν στις 6 που θα ξεκίναγα και δεδομένουν οτι είχαν φύγει τα ΚΝΑΤ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα