Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καταλαβές αυτό με την άδεια ή όχι; Είπα ας πάρει άδεια που θα την πληρωθεί κιόλας. Και μιλάω πάντα για αυτούς που δεν συμφωνουν με όσα συμβαίνουν. Εσύ ας πούμε που συμφωνείς, δεν απαιτώ να απεργήσεις. Είναι πολλοι του στύλ "Ε!δουλίτσα να υπάρχει...και λοιπές μαλθακότητες.

Ας πάρει άδεια,έχει σύνολο 15 μέρες άδεια τον χρόνο με ανάγκη για μετακινήσεις για 1002 λόγους αλλά ας πάρει άδεια,σιγά 1 μερα είναι

Τες πα ρε φίλε,για σένα είναι απλά απ ότι φαίνεται,άδεια γιατί μπορεί,άδεια γιατρού αν θέλει κ.α

όλα αυτά στον ιδιωτικό τομέα με το μπάχαλο που επικρατεί σήμερα και κανείς δεν είναι σίγουρος αν θα είναι στην δουλειά μετά το μισάωρο.ΟΚ,κάντο εσύ λοιπόν

*επίσης δες τι ώρα έγραψα τα ποστς

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τες πα ρε φίλε,για σένα είναι απλά απ ότι φαίνεται,άδεια γιατί μπορεί,άδεια γιατρού αν θέλει κ.α

όλα αυτά στον ιδιωτικό τομέα με το μπάχαλο που επικρατεί σήμερα και κανείς δεν είναι σίγουρος αν θα είναι στην δουλειά μετά το μισάωρο.ΟΚ,κάντο εσύ λοιπόν

*επίσης δες τι ώρα έγραψα τα ποστς

Ναι καλά αστον στην κοσμάρα του τον Critter... με το νου και με τα λόγια χτίζω ανώγεια και κατώγεια...

Πολύ αμφιβάλλω για το ότι δε δουλευει στο δημόσιο πάντως...

Δημοσ.

Ας πάρει άδεια,έχει σύνολο 15 μέρες άδεια τον χρόνο με ανάγκη για μετακινήσεις για 1002 λόγους αλλά ας πάρει άδεια,σιγά 1 μερα είναι

15 μέρες; Γιατι τόσες λίγες; Για πλήρη απασχόληση γύρω απο τις 24 μέρες κυμαίνεται ο αριθμός.

Αλήθεια και σήμερα είναι απεργία αν δεν κάνω λάθος... απο που γράφεις? απο το Iphone σου στο σύνταγμα? Ή μήπως οι θεωρίες σου είναι μονο για να εφαρμόζονται απο τους άλλους. Αχ το ξέχασα μωρέ, πήγες στη χθεσινή πορεία...

Σημερα αγορίνα μου γλυκιά, η ψήφιση γίνεται το βράδυ και η περικύκλωση θα γίνει μέχρι αργά. Δεδομένου οτι είχα πολύ σημαντικά πράγματα να κάνω για να μην πάει πίσω η δουλειά, αποφάσισα να πάω το απογευμα μετά τη δουλεια. Ξέρεις, την ώρα που θα δουλεύεις απλήρωτες υπερωρίες ή θα κοιμάσαι σπίτι σου.

Δημοσ.

Σημερα αγορίνα μου γλυκιά, η ψήφιση γίνεται το βράδυ και η περικύκλωση θα γίνει μέχρι αργά. Δεδομένου οτι είχα πολύ σημαντικά πράγματα να κάνω για να μην πάει πίσω η δουλειά, αποφάσισα να πάω το απογευμα μετά τη δουλεια. Ξέρεις, την ώρα που θα δουλεύεις απλήρωτες υπερωρίες ή θα κοιμάσαι σπίτι σου.

Χαχαχαχ να τα πίστευες κιόλας καλά θα ηταν. Και χτές αργά πήγες αγορίνα μου γλυκιά? ΛΟΛ Πάλι πνηγνένος στη δουλειά ήσουνα?

Αλήθεια έχετε τόση δουλειά στο δημόσιο? τσ τσ τσ

Δημοσ.

Δεν ειδα κανα παλικαρι να αντιδρα για το παραπανω. Προσωπικα για αυτο δεν παω σε πορειες, το μονο που ακους ειναι "λαε μη σκυβεις το κεφαλι" "εξω η τροϊκα" "οχι στη καταργηση της μονιμοτητας" μπλα μπλα μπλα... Γιατι να παω να πω οχι στο αρθρο 37;

Εφοσον υπαρχει μαυρη εργασια

Υπαρχει το δουλευω 10 ωρες πληρω 8ωρο

Υπαρχει το σε παιρνω δοκιμαστικο αλλα δεν μου κανεις

Να διαδηλωσω για μια βαση; Οχι δεν με ενδιαφερει η βαση! Με ενδιαφερει να παιρνω αυτο που μου αξιζει.

Δημοσ.

Χαχαχαχ να τα πίστευες κιόλας καλά θα ηταν.

Αλήθεια έχετε τόση δουλειά στο δημόσιο? τσ τσ τσ

Αυτο το ποστ σου, όπως και το ποστ και με το club sandwich δείχνουν το ποιός είσαι. Flamaρεις γιατι δεν έχεις επιχειρήματα.

Πάρε και λίγα στατιστικά για να καταλάβεις οτι η εταιρία σου ειναι ο μικρόκοσμος σου : http://observatory.eommex.gr/eommex/154_ELL_HTML.aspx . Το 95% τουλάχιστον αντιμετωπίζει τον κίνδυνο του αφανισμού και δεν κλείνουν τα διαστήματα που λες.

Δες το τρίτο διάγραμμα.

Δημοσ.

Δεν ειδα κανα παλικαρι να αντιδρα για το παραπανω. Προσωπικα για αυτο δεν παω σε πορειες, το μονο που ακους ειναι "λαε μη σκυβεις το κεφαλι" "εξω η τροϊκα" "οχι στη καταργηση της μονιμοτητας" μπλα μπλα μπλα... Γιατι να παω να πω οχι στο αρθρο 37;

Εφοσον υπαρχει μαυρη εργασια

Υπαρχει το δουλευω 10 ωρες πληρω 8ωρο

Υπαρχει το σε παιρνω δοκιμαστικο αλλα δεν μου κανεις

Να διαδηλωσω για μια βαση; Οχι δεν με ενδιαφερει η βαση! Με ενδιαφερει να παιρνω αυτο που μου αξιζει.

Επειδή λοιπόν εσύ για να κατέβεις σε πορεία, πρέπει να συμφωνεις με όλα όσα ακούγονται εκει, μην κατέβεις. Μπορείς να αντιδράσεις κάνοντας ένα group στο facebook με τα αιτήματα σου.

Υ.Γ : Α!και που εισαι παπι; Μην πεις στον gtsamour ότι είσαι ντελιβεράς γιατί θα λυθεί στα γέλια και θα σε κοροιδεύει ως υποδιαίστερο της αυθεντίας του.

Δημοσ.

Το ξέρω ότι η εταιρία που δουλευω δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα, εσυ ρωταγες αν είναι τόσο δύσκολο να πάρω άδεια (χωρίς να ξέρεις προφανώς) και απαντησα για μένα και μόνο. Οπότε μην το παίζεις ξερόλας γιατί απλά οι θεωρίες σου δεν έχουν εφαρμογή σε όλους και όλα.

Και όταν διαβάζω κουλαμάρες και θεωρίες αστείες φυσικά και θα το αντιμετωπίσω με flaming. Πάντως δε δίνεις εντύπωση εργαζόμενου στον ιδιωτικό τομέα, πιο πολύ δημοσιουπαλληλίζεις. Δε με πείθεις... και απότι φάνηκε αυτά που είπες ούτε καν εσύ δεν τα κάνεις οπότε....

Και αν νομίζεις ότι έτσι και πάρει κάποιος μια μέρα άδεια και πάει στην πορεία κάτι έγινε, είσαι βαθειά νυχτωμένος. Αυτές τις 48ωρες κάθε τρείς και λίγο μονο στο δημόσιο γίνονται. Στον ιδιωτικό τομέα δεν γίνονται χωρίς να χάσεις τη δουλειά σου, ελπίζω να το καλάβεις...

Δημοσ.

Επειδή λοιπόν εσύ για να κατέβεις σε πορεία, πρέπει να συμφωνεις με όλα όσα ακούγονται εκει, μην κατέβεις. Μπορείς να αντιδράσεις κάνοντας ένα group στο facebook με τα αιτήματα σου.

Υ.Γ : Α!και που εισαι παπι; Μην πεις στον gtsamour ότι είσαι ντελιβεράς γιατί θα λυθεί στα γέλια και θα σε κοροιδεύει ως υποδιαίστερο της αυθεντίας του.

Τι να παω να κανω σε μια πορεια που απαρτιζεται απο ΔΥ; Να υποστηριξω την ηλιθια κατασταση που υπαρχει εδω και χρονια; Τι ειμαι... Μαλακας;

Δημοσ.

Το ξέρω ότι η εταιρία που δουλευω δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα, εσυ ρωταγες αν είναι τόσο δύσκολο να πάρω άδεια (χωρίς να ξέρεις προφανώς) και απαντησα για μένα και μόνο. Οπότε μην το παίζεις ξερόλας γιατί απλά οι θεωρίες σου δεν έχουν εφαρμογή σε όλους και όλα.

Και όταν διαβάζω κουλαμάρες και θεωρίες αστείες φυσικά και θα το αντιμετωπίσω με flaming. Πάντως δε δίνεις εντύπωση εργαζόμενου στον ιδιωτικό τομέα, πιο πολύ δημοσιουπαλληλίζεις. Δε με πείθεις... και απότι φάνηκε αυτά που είπες ούτε καν εσύ δεν τα κάνεις οπότε....

Ναι αλλα εγώ μιλαγα γενικα και συ πεταχτηκες να μας πεις το παράδειγμα του 1%. Μα μας κάνεις πλάκα? Και μου λες οτι λέω και κουλαμάρες και απο πάνω; Στα ποστ μου διαχώρισα πολλές φορές καταστάσεις. Δεν μιλησα για όλους. Ειπα οτι αναγνωρίζω αν κάποιος έχεις οικονομικά προβλήματα, έιπα οτι αναγνωρίζω το στρατιωτικο καθεστως στυλ Procter & gamble και άλλα πόσα. Στη συνέχεια πρότεινα λύσεις για να παρακαμφθούν αυτές οι δυσκολίες. Είπα μέχρι και τη λύση της και καλά εκδήλωσης ασθένειας που για εκδρομούλες πολλοι το έχουν κάνει (μπορεί εσύ όχι).

Προφανώς εσύ δεν θέλεις ούτως ή άλλως να απεργήσεις και το μόνο που κάνεις τόση ώρα είναι να προσπαθείς να μου σπάσεις τα νεύρα. Αν το αφεντικό σου έρθει αύριο και ανακοινώσει "Παιδιά, υπάρχει γενική απεργία. Η εταίρια δεν έχει κανένα πρόβλημα για όποιον θέλει να απεργήσει", θα απέργούσες? Και αν απεργούσες θα πήγαινες στην πορεία; Ένα ναι ή ένα όχι πες μου. Διότι αν δεν πήγαινες, δεν έχει νοημα να συζηταμε γιατί εγώ έχω ξεκαθαρίσει εξ ερχής οτι αναφέρομαι σε αυτούς που θέλουν αλλα δεν μπορούν για τον Χ, Υ λόγο.

Ρε φιλαράκι σιγά μην σου στείλω και την αναγγελία πρόσληψης μου. 'Ασε που για το χώρο της εστίασης έχω γράψει πολλά πράγματα στο forum, κάτι που αποδεικνύει την απασχόληση μου. Και να ξέρεις οτι ο μόνος λόγος που δεν πήγα σήμερα το πρωι και θα πάω το βράδυ, είναι οτι η δουλειά που έχω να κάνω στην εταιρία, έχει να κάνει 100% με το μέλλον μου, το οποίο αναμένεται να γίνει ένα με το μέλλον της εταιρίας άμεσα και τον τελευταίο μήνα υπάρχει μεγάλη δόση συναντήσεων και γραφειοκρατείας με κάθε λογής χαρτογιακά.

Δημοσ.

Τι να παω να κανω σε μια πορεια που απαρτιζεται απο ΔΥ; Να υποστηριξω την ηλιθια κατασταση που υπαρχει εδω και χρονια; Τι ειμαι... Μαλακας;

+1

Απο δικαιολογίες Critter γιατί δεν πήγε βρίσκει ο καθείς..

Δημοσ.

Εδώ είναι όλα τα μικρα καταστήματα κλειστά. Μέχρι και τα περίπτερα. Αυτοί θα είναι κάτω. Απο εκεί και πέρα αν έχεις αναφυλαξία με τους δημοσίους υπαλλήλους, δείξτο στην κάλπη σε αυτους που τους διόρισαν και όχι στη μη συμμετοχή σου στην καθολική διαμαρτυρία δημοσίου (έστω και αδίκως) και ιδιωτικού τομέα. Εσύ θα χάσεις τη δουλεια σου αν νομίζεις οτι με τη μειωση των χρημάτων θα έρθουν να φάνε εκεί που κάνεις ντελίβερι. Ετοιμάσου για μείωση ωρών εργασίας και για πιο μαύρη εργασια. Στον κλάδο είμαι και βλέπω τι συμβαίνει.

Βουρ στο facebook με το laptop απο τον καναπε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...