παπι Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 στην επομενη αφορμη,πιθανον Ε καλα αμα το κανει μερα παρα μερα... Λογικο.
gnsX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Απεργίες γίνονται και στον ιδιωτικό τομέα σε μεγάλες επιχειρήσεις με σωματείο. Προφανώς σε συνοικιακά μαγαζιά ή σε μαγαζιά που είναι όλο το προσωπικό ψαρωμένο δε γίνεται. ο εργοδότης δεν έχει το δικαίωμα να απολύσει λόγω απεργίας. δεν θα σε απολύσει λόγω απεργίας,απλά θα είσαι στο στόχαστρο,αυτό αν είσαι ο μόνος η είστε λίγοι,αν το αποφασίσει το σωματείο και γινει μαζικά τότε νταξ
Critter Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Critter εσυ τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται; Σε εταιρία εστίασης είμαι ως οικονομικος διαχειριστής and more. Έχει να κάνει σε κάτι με αυτά που λέω;
gtsamour Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Όταν απεργεί ο δημόσιος τομέας σύσσωμο ΟΛΟ το δημόσιο απεργεί, δεν υπάρχει αφεντικό συγκεκριμένο εκεί βλέπεις. Πόσες εταιρίες πια στον ιδιωτικό τομέα έχουν σωματεία για να μπορούν να κάνουν απεργίες? Δε νομίζω να είναι πολλές, αυτή ειναι η πραγματικότητα. Και συμφωνώ με τον gnsX, φυσικά και μπορείς να μπείς στο στόχαστρο... εδώ έχουμε δεί στον ιδιωτικό τομέα άτομα να μπαίνουν στο στόχαστρο για υποτυπώδη πραγματα και μετά στην πρώτη ευκαιρία αντε γειά, απο αυτούς ξεκινάνε όταν θέλουν να μειωσουν θέσεις. Και κάποιοι τύπου Critter νομίζουν ότι το όλο θέμα είναι να μη χάζουμε μιας μέρας μισθό. Αλήθεια σε ταχυδρομείο δουλευεις?
Critter Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Ναι φίλε,αυτός που έχει 1002 προβλήματα λόγω ιδιωτικού τομέα δεν απεργεί,επειδή στην κατάσταση που είναι φοβάται και την σκιά ΄του,αν ο εργοδότης πέρασε σαφές μήνυμα κατά της απεργίας τότε ένας που καίγεται δεν θα κάνει. Όλα τα προβλήματά που σκέφτεσαι σχετίζονται με τα λεφτά,ξέρω άτομα που ΔΕΝ μπορούν να πάρουν ούτε μισή μέρα άδεια,όχι λόγω οικονομικής στενότητας,έχουν αλλα προβλήματα,τες πα Το καταλαβές αυτό με την άδεια ή όχι; Είπα ας πάρει άδεια που θα την πληρωθεί κιόλας. Και μιλάω πάντα για αυτούς που δεν συμφωνουν με όσα συμβαίνουν. Εσύ ας πούμε που συμφωνείς, δεν απαιτώ να απεργήσεις. Είναι πολλοι του στύλ "Ε!δουλίτσα να υπάρχει...και λοιπές μαλθακότητες.
KilliK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Σε εταιρία εστίασης είμαι ως οικονομικος διαχειριστής and more. Έχει να κάνει σε κάτι με αυτά που λέω; φυσικα.
Critter Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Όταν απεργεί ο δημόσιος τομέας σύσσωμο ΟΛΟ το δημόσιο απεργεί, δεν υπάρχει αφεντικό συγκεκριμένο εκεί βλέπεις. Πόσες εταιρίες πια στον ιδιωτικό τομέα έχουν σωματεία για να μπορούν να κάνουν απεργίες? Δε νομίζω να είναι πολλές, αυτή ειναι η πραγματικότητα. Και συμφωνώ με τον gnsX, φυσικά και μπορείς να μπείς στο στόχαστρο... εδώ έχουμε δεί στον ιδιωτικό τομέα άτομα να μπαίνουν στο στόχαστρο για υποτυπώδη πραγματα και μετά στην πρώτη ευκαιρία αντε γειά, απο αυτούς ξεκινάνε όταν θέλουν να μειωσουν θέσεις. Και κάποιοι τύπου Critter νομίζουν ότι το όλο θέμα είναι να μη χάζουμε μιας μέρας μισθό. Αλήθεια σε ταχυδρομείο δουλευεις? Φίλε μου δυστυχώς για σένα, εδώ είναι forum και δεν πρόκειται περι προφορικού λόγου αλλα περι γραπτού. Αντιλαμβάνεται εύκολα λοιπόν κανείς το τι λέω και αν κάποιος προσπαθει να αποφύγει τα γραφόμενα μου για να δικαιολογηθεί. Μίλησα για άδεια και περί θυσίας μιας μέρας διακοπών κτλ. Είναι ξεκάθαρες οι απόψεις μου, επομενως το μόνο που καταφέρνεις με την απάντηση σου, είναι να γελοιοποιήσαι. Όλα βρίσκονται στο τοπικ γραπτώς και δεν μπορει κανείς να τα διαψεύσει. φυσικα. Πολύ καλό επιχείρημα.
gtsamour Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Καλά το ποιός γελειοποιείται με γραφικότητες και θεωρητικά σενάρια αστο να το δούμε.
Critter Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Καλά το ποιός γελειοποιείται με γραφικότητες και θεωρητικά σενάρια αστο να το δούμε. Θεωρητικο και γραφικό να πάρεις μια μέρα άδεια?Την παλεύεις?
gtsamour Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Φυσικά και θεωρητικό και προφανώς δεν την παλευεις εσύ γιατί είναι εμφανές ότι ζείς σε μικρόκοσμο. Εγώ πχ στην εταιρία που δουλευεω κλείνει στανταρ όλο τον Αυγουστο και ΟΛΟΙ παίρνουν την άδειά τους τότε είτε το θελουν είτε όχι. Βλέπεις γιατί δεν ειναι τόσο απλά όσο νομίζεις τα πράγματα? Και αντε εγώ σου λέω ότι την πήρα τη μια μέρα άδεια.... μονο ένα συλλαλητήριο έχει γίνει ως τώρα ή μονο μια απεργία του "ιδιωτικού τομέα"? Η νομίζεις κρίνοντας απο το ταχυφαγείο που δουλευεις οτι παντου μπορεί να λείπει ο καθενας όποτε του κάνει κέφι και να μη δινει στόχο. Κανε μας λοιπόν τη χάρη και εφάρμωσε τις θεωρίες σου στη δική σου δουλειά να δουμε και για πόσο θα την έχεις. Αλήθεια αυτή τη στιγμή γίνεται συγκέντρωση στο σύνταγμα, γιατί δεν πήρες μια μέρα άδεια να πάς? Σε εταιρία εστίασης είμαι ως οικονομικος διαχειριστής and more. Ταμείας στα Goody's και παίρνεις και παραγγελίες?
Critter Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Φυσικά και θεωρητικό και προφανώς δεν την παλευεις εσύ γιατί είναι εμφανές ότι ζείς σε μικρόκοσμο. Εγώ πχ στην εταιρία που δουλευεω κλείνει στανταρ όλο τον Αυγουστο και ΟΛΟΙ παίρνουν την άδειά τους τότε είτε το θελουν είτε όχι. Βλέπεις γιατί δεν ειναι τόσο απλά όσο νομίζεις τα πράγματα? Αυτο που περιγράφεις είναι ο μικρόκοσμος και πρέπει να βγεις απο αυτόν. Ο κανόνας στον ιδιωτικό τομέα δεν είναι "κλείνω 20 μέρες τον Αύγουστο"..Αυτο το κάνουν περισσότερο οι μεγάλες εταιρίες που στην Ελλάδα ειναι ΛΙΓΕΣ. Στις μικρες επιχειρησεις που ειναι το 95% στην Ελλάδα (ως 20 ατομα), δεν ισχύουν αυτά. Κατα τα άλλα συνήθως περισσευουν κάποιες μέρες απο την άδεια που δικαιούσε και μπορείς να την πάρεις όποτε τη ζητήσεις και στη δώσουν. Φίλος που δουλεύει στη FIAT κλείσανε φέτος απο 8-22/8. Δηλαδή 10 μέρες άδεια (γιατί υπάρχουν και τα ΣΚ ενδιάμεσα). Και 3 εβδομάδες να κλείσει η εταιρία, είναι 15 μέρες (αν ο 15αυγουστος ειναι καθημερινη πάει στις 14). Έχεις άλλες 8-9. Επίσης μπορείς να δηλώσεις και ασθένεια.ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. Και το ξανατονίζω. Μιλάω για αυτούς που καταλαβαίνουν τι γίνεται και ΘΕΛΟΥΝ να απεργήσουν αλλα δεν το κάνουν για τους λόγους που λες. Αν εσύ δεν θέλεις, τοτε δεν μιλάω για σένα και δεν χρειάζεται να το συζητάμε άλλο μεταξύ μας.
gtsamour Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Αλήθεια και σήμερα είναι απεργία αν δεν κάνω λάθος... απο που γράφεις? απο το Iphone σου στο σύνταγμα? Ή μήπως οι θεωρίες σου είναι μονο για να εφαρμόζονται απο τους άλλους. Αχ το ξέχασα μωρέ, πήγες στη χθεσινή πορεία... ps Οι μέρες που περισσεύουν απο τον Αυγουστο πάνε σε διακοπές Χριστούγεννα Πάσχα (που πάλι κλείνει η εταιρία) ΑΝ μπορείς να το φανταστείς αυτό..
Critter Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Ταμείας στα Goody's και παίρνεις και παραγγελίες? Ναι. Που το ξέρεις; Είσαι ο μαυρούλης που μας φέρνει την Κάβα ή στο συνεργείο καθαρισμου βοηθός Β;
gtsamour Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Χαχαχαχαχχαχ Ενα Club sandwitch παρακαλώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα