Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nαι ρε γμτ, φλωρεψαν και αυτοι... που ειναι οι παλιες καλες εποχες :P

Οχι βρε παιδιά , τι θα κανουνε αυριο εαν τα κάνουνε όλα σήμερα....

Σημερα (πεμπτη) θα γίνουνε όλα τα καλα....

Δημοσ.

Εχουμε και συνεχεια? Νομιζα πως σημερα εριξαν οτι μαρμαρα και πετρες που ειχαν μαζι τους

Δημοσ.

Μου αρέσει που κάνεις και quote ακριβώς αυτο που αποδεικνύει οτι δεν έχει σχέση η κριτική σου με αυτά που έγραψα. Ηδού : "που δικαιολουνται οτι δεν μπορουν να απεργήσουν λόγω ιδιωτικού τομέα". Δεν λέω πουθενα λόγω οικονομικής στενότητας. Λέω κατάφωρα για αυτούς που δεν απεργούν επειδή αν το κάνουν θα τους απολύσουν οι εργοδότες τους. Και εδώ που τα λέμε, ακόμα και αυτός που εχει ανάγκη τα λεφτά, άδεια μπορεί να πάρει. Θα την πληρωθεί κανονικά. Υποκρισίες του κερατά. Και καλά καντηλιάζουν όλη μέρα αυτα που συμβαίνουν αλλα η μαλθακότητα, η απραξία και η επίκληση θεό στο zenith.

Ναι φίλε,αυτός που έχει 1002 προβλήματα λόγω ιδιωτικού τομέα δεν απεργεί,επειδή στην κατάσταση που είναι φοβάται και την σκιά ΄του,αν ο εργοδότης πέρασε σαφές μήνυμα κατά της απεργίας τότε ένας που καίγεται δεν θα κάνει.

Όλα τα προβλήματά που σκέφτεσαι σχετίζονται με τα λεφτά,ξέρω άτομα που ΔΕΝ μπορούν να πάρουν ούτε μισή μέρα άδεια,όχι λόγω οικονομικής στενότητας,έχουν αλλα προβλήματα,τες πα

Δημοσ.

Πας στο αφεντικό σου και λες "θέλω άδεια 19/10" και σου λέει "ΟΚ αγόρι μου αλλά γιατί δε παίρνεις άδεια Σάββατο, Δευτέρα να το κάνεις τριήμερο?"

Δημοσ.

τo αφεντικο δεν ειναι υποχρεωμενο να δινει αδεια οποτε γουσταρει ο υπαλληλος.

Παιρνεις αναρρωτικη... ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

Απεργίες γίνονται και στον ιδιωτικό τομέα σε μεγάλες επιχειρήσεις με σωματείο. Προφανώς σε συνοικιακά μαγαζιά ή σε μαγαζιά που είναι όλο το προσωπικό ψαρωμένο δε γίνεται. ο εργοδότης δεν έχει το δικαίωμα να απολύσει λόγω απεργίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...