slevdis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα! Είμαι νέος στο φόρουμ και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Στο σπίτι έχουμε forthnet(σταθερό&ίντερνετ) και από ρούτερ έχουμε το Thomson tg585 και ένα SMC-7904WBRA-N. Το θέμα μου είναι το εξής: Το σπίτι είναι τριώροφο(9-10μ ύψος),η γραμμή μας είναι στο πρώτο όροφο και θέλουμε να δώσουμε ίντερνετ από τον πρώτο στον τρίτο. Να σημειώσω εδώ ότι οι δύο αυτοί όροφοι έχουν ίδιο καλώδιο τηλεφωνικής γραμμής(δηλαδή άμα βάλω το σταθερό τηλέφωνο στον τρίτο είναι το ίδιο σα να μίλαγα από το πρώτο,έχουν κοινή παροχή αν γίνεται αντιληπτό αυτό που εννοώ). Το δεύτερο ρούτερ το είχα πάρει γιατί μας είπαν ότι με τις δύο κεραίες και με κατάλληλες ρυθμίσεις το σήμα θα φτάνει,αλλά δυστυχώς από όσο το έψαξα η εμβέλεια δεν επαρκεί.Επίσης δεν είναι εύκολο το ρούτερ από τον πρώτο όροφο με τον υπολογιστή/δέκτη του τρίτου ορόφου να είναι κατακόρυφα στην ευθεία συνδεδεμένα γιατί δε βολεύουν τα δωμάτια.Το λεω αυτό επειδή προκαλείται έτσι πιο αδύναμη λήψη απ'όσο ξέρω.. Για την ώρα,η προσωρινή λύση που έχουμε είναι να μπαίνει ο πρώτος όροφος με το smc και εγώ στον τρίτο,όποτε θέλω να μπω,αναγκαζόμαστε να κλείσουμε το κάτω ρούτερ για να ανοίξω το thomson από όπου μπαίνω ενσύρματα. Υπάρχει τρόπος να μπαίνουμε ταυτόχρονα;Γίνεται με τα ρούτερ που έχω να λύσω το πρόβλημα ή πρέπει να αγοράσω κάτι άλλο;(access point πχ..) Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον γνωρίζει!
slevdis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Έχει να μου προτείνει κάποιος κάποιο που θα είναι καλό και απλό στη χρήση από την εμπειρία του;(ή με πμ αν δεν επιτρέπεται). Σε ποιά μαγαζιά μπορώ να βρώ για να πάω να κοιτάξω? Τι θα πρέπει να προσέξω για να διαλέξω?Υπάρχει θέμα συμβατότητας? Όποιο ρούτερ και να χρησιμοποιήσω το ίδιο δε θα είναι? Δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή,ε; Δεν γινεται με το ένα ρούτερ να δώσω ασύρματα σήμα στο άλλο να φανταστώ έτσι;
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα! Το σπίτι είναι τριώροφο(9-10μ ύψος),η γραμμή μας είναι στο πρώτο όροφο και θέλουμε να δώσουμε ίντερνετ από τον πρώτο στον τρίτο. Να σημειώσω εδώ ότι οι δύο αυτοί όροφοι έχουν ίδιο καλώδιο τηλεφωνικής γραμμής(δηλαδή άμα βάλω το σταθερό τηλέφωνο στον τρίτο είναι το ίδιο σα να μίλαγα από το πρώτο,έχουν κοινή παροχή αν γίνεται αντιληπτό αυτό που εννοώ). Το δεύτερο ρούτερ το είχα πάρει γιατί μας είπαν ότι με τις δύο κεραίες και με κατάλληλες ρυθμίσεις το σήμα θα φτάνει,αλλά δυστυχώς από όσο το έψαξα η εμβέλεια δεν επαρκεί.Επίσης δεν είναι εύκολο το ρούτερ από τον πρώτο όροφο με τον υπολογιστή/δέκτη του τρίτου ορόφου να είναι κατακόρυφα στην ευθεία συνδεδεμένα γιατί δε βολεύουν τα δωμάτια.Το λεω αυτό επειδή προκαλείται έτσι πιο αδύναμη λήψη απ'όσο ξέρω.. Υπάρχει τρόπος να μπαίνουμε ταυτόχρονα;Γίνεται με τα ρούτερ που έχω να λύσω το πρόβλημα ή πρέπει να αγοράσω κάτι άλλο;(access point πχ..) Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον γνωρίζει! α.οι 2 κεραιες δεν κανουν θαυματα πεστους ειτε ειναι g ειτε N ειτε dual band n.με παραπανω Mw ισωςμε 2 κεραιες ελαχιστη διαφορα.εκτος αν πηγαινες μετα σε καποια καρτα της alfa Που ειναι 500 Mw και εκει ισως να επαιζε καλυτερα χωρις να σημαινει οτι ειναι σιγουρη λυση και αυτο.οποτε οι λυσεις ειναι α.καλωδιο ethernet απο το ενα ρουτερ στο αλλο και το δευτερο ρουτερ στην ουσια το κανεις access point.αυτο θα μπορουσε να γινει και με τα καλωδια απο το πριζακι αν το καλωδιο που εχει περασει ο ηλεκτρολογος ειναι Utp.χρησιμοποιεις τα spare σαν utp αλλα πρεπει να πιανουν τα χερια σου για να κανεις την αλλαγη.το θεωρω την καλυτερη λυση και την πιο γρηγορη σε αποδοση. β.βαζεις powerlines πχ devolo Και περνας το δικτυο μεσα απο το ρευμα.εκει βεβαια πας σε κατι πιο ακριβο και αμα ειναι αλλη φαση το ρευμα (τριφασικο) και το powerline παιζει με την φαση μπορει να μην παιξει.λενε οτι αλλα παιζουν με την γειωση αλλα δεν ξερω δεν το εχω ψαξει.εχω δει να παιζει σε τριωροφο σπιτι.τωρα δεν ξερω αν ηταν τριφασικο που λογικα ηταν αλλα επαιζε μια χαρα.ταχυτητες δεν ειδα ποσο πιανει.μια καμερα ηταν πανω.(devolo μαρκα ειχε παρει). Η τιμη πρεπει να ειναι κανα απο 60+ ευρω ανετα και τα 2.επισης αν μετα θες να το δωσεις παλι Wireless θες και access point η βαζεις το smc να παιξει σαν access point εστω και αν ειναι adsl router(γινεται ευκολα)2 ρυθμισεις ειναι μονο. γ.αγοραζεις ενα repeater.λεω πιο κατω μαρκα κτλ δ.εκτος αν το smc υποστηριζει wds οπως υποστηριζει και το Thomson και τα βαλεις να παιξουν wds και τα 2.ειναι σαν repeater απλα ειναι λιγο πιο δυσκολο στο σεταρισμα εως αρκετα πιο δυσκολο μια που στα thomson πλεον το wds νομιζω σεταρεται απο cli. ο καθενας σε καθε καταστημα για να πουλησει λεει οτι θα πιασει.δεν ειναι τοσο ευκολο να πιασεις 2 οροφους πανω ειδικα οταν υπαρχουν πλακες ,πλακακια και τσιμεντο απο οροφο σε οροφο.δεν ειναι αποθηκε και οχι εκει γυψοσανιδα η απλα ξυλο.το τσιμεντο οι πλακες τα σιδερα στο πατωμα(οπλισμος )ειναι μαμησε τα εμποδια Έχει να μου προτείνει κάποιος κάποιο που θα είναι καλό και απλό στη χρήση από την εμπειρία του;(ή με πμ αν δεν επιτρέπεται). Σε ποιά μαγαζιά μπορώ να βρώ για να πάω να κοιτάξω? Τι θα πρέπει να προσέξω για να διαλέξω?Υπάρχει θέμα συμβατότητας? Όποιο ρούτερ και να χρησιμοποιήσω το ίδιο δε θα είναι? Δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή,ε; Δεν γινεται με το ένα ρούτερ να δώσω ασύρματα σήμα στο άλλο να φανταστώ έτσι; για το τελευταιο θες wds οπως ειπα .εκτος αν το smc παιζει και σαν repeater .δυσκολο.μονο το sl2 εχω δει να το κανει αυτο.δεν το εχω δοκιμασει.το Thomson δεν παιζει Repeater ειναι σιγουρο μονο wds.το wds για να παιξει αντιθετα με το repeater πρεπει να σεταριστει και να το υποστιριζουν και τα 2 υποχρεωτικα.δεν ειναι σαν το Repeater που πρεπει να παιζει μονο το ενα.( στο wds απο το πρωτο ρουτερ συνδεεσαι στο δευτερο και μετα ξανακανεις το αναποδο απο το δευτερο στο πρωτο) ενω στο repeater απλα πας στο δευτερο και ψαχνεις για το πρωτο ρουτερ το βρισκεις και συνδεεσαι.δηλαδη στο πρωτο δεν πειραζεις τιποτα αντιθετα με το wds. οι εναλλακτικες επιλογες πιο πανω. καταστηματα σου γραφω πιο κατω με το υπαρχον ρουτερ γινεται οπως γραφω πιο πανω με προυποθεσεις δυσκολο να πετυχεις ασυμβατοτητα.παρε κατι που να παιζει Repeater ,universal repeater.(οχι wireless bridge,oxi wds.δεν μας ενδιαφερουν στην περιπτωση σου)εκτος αν παρεις καποιο που να παιζει σε ολα αυτα οπως κατι ovislink air live Που παιζουν σε 7 Modes.κατι φτηνο απλο ευκολο και θεωρητικα καλο ειναι της tp link που εχουν παρει αρκετοι εδωμεσα. μαγαζια βρες το μοντελο που σου κανει και μετα skroutz.gr και βλεπεις τιμες κτλ. ναι τα Repeaters κανουν Repeat το ssid απο οποιοδηποτε ρουτερ.εξαιρεση ειναι καποια ρουτερ που ειναι dual band και παιζουν σε N οποτε εκει θελει προσοχη με το repeater.αλλα δεν ειναι στην περιπτωση μας γιατι και να ηταν Dual band μπορεις να μην το βαλεις N ktl ktl. http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WA701ND πχ αυτο ειναι ενα μοντελο οσο θυμαμαι που μοσχοπουλαει παιζει <LI>Supports multiple operating modes: Access Point, Client, Universal/ WDS Repeater, Wireless Bridge εδω θα δεις που το πουλανε http://www.skroutz.gr/s/312207/TP-LINK-TL-WA701ND.html το βαζεις Universal repeater να παιξει.ειχε ανοιξει και θεμα καποιος για αυτο που το αγορασε.το σεταρε απλα παιδευτηκε επειδη το εβαλε σαν repeater σκετο και οχι Universal repeater.Μονο το εβαλε Universal repeater επαιξε απευθειας σε χρονο μηδεν.
slevdis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα σε όλους! @poulinos σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου!Με έχεις καλύψει πλήρως για όλες τις λύσεις που είχα ψάξει και σκεφτεί!Μου χρειάστηκε να googlάρω κιόλας κάποια πράγματα.(Επίσης,συγγνώμη που άργησα τόοοοσο να απαντήσω,δεν είναι ότι το ξέχασα.. ) Τώρα,από όλες τις επιλογές που μου προτείνεις,θεωρώ ιδανική για μένα την πρώτη: α.καλωδιο ethernet απο το ενα ρουτερ στο αλλο και το δευτερο ρουτερ στην ουσια το κανεις access point.αυτο θα μπορουσε να γινει και με τα καλωδια απο το πριζακι αν το καλωδιο που εχει περασει ο ηλεκτρολογος ειναι Utp.χρησιμοποιεις τα spare σαν utp αλλα πρεπει να πιανουν τα χερια σου για να κανεις την αλλαγη.το θεωρω την καλυτερη λυση και την πιο γρηγορη σε αποδοση. Η ιδέα με τα powerlines δε ξέρω αν θα πιάσει επειδή στον πάνω όροφο,αν και έχει το ίδιο ρεύμα,έχουμε βάλει ξεχωριστό πίνακα έτσι ώστε άμα πέσει στον πάνω όροφο το ρεύμα,να μη πέσει και στον κάτω.Επίσης,οι ταχύτητες είναι σχετικά πιο μικρές από ότι με το utp καλώδιο και ο εξοπλισμός κοστίζει. Έχω όμως κάποια κενά στο μυαλό μου για την υλοποίηση και εξηγούμαι: Το καλώδιο της γραμμής δεν είναι utp.Θα παλέψω να το περάσω κάποια στιγμή και ελπίζω να χωρέσει. α)Εφόσον περάσω το καλώδιο,στον πρώτο όροφο εκεί που είναι το ρούτερ το οποίο θα συνδέσω,τί θα προεξέχει από τον τοίχο??Απλώς η άκρη του καλωδίου που θα βγαίνει από τον τοίχο?Ή αυτό που θα φτιάξω θα είναι κάτι σαν "πρίζα δεδομένων"?(Έχω δει τέτοιες πρίζες σε βιβλιοθήκη,αλλά δε λειτουργούσαν και δε ξέρω αν είναι το ίδιο πράγμα.)Και παρόμοια,έχω απορία η έξοδος του καλωδίου πώς θα είναι.Δηλαδή θα είναι ένα καλώδιο που θα βγαίνει από τον τοίχο ή θα έχει πριζάκι όπως το τηλέφωνο;Και απο το πριζάκι θα το συνδέσω στον υπολογιστή με καλώδιο,όπως συνδέω το ρούτερ με τον υπολογιστή; β.Το utp καλώδιο είναι ίδιο με το καλώδιο που συνδέω το ρούτερ με το πισι;Το ξέρω είναι πολύ απλή ερώτηση,αλλά είναι κάτι που δε το ξέρω. γ.ι)Άμα είναι το ίδιο,να φανταστώ ότι δε θα χρειαστώ δεύτερο ρούτερ,σωστά;Κατευθείαν από τη πρίζα με καλώδιο στο πισι θα το συνδέσω;Το λέω αυτό επειδή και τα δύο ρούτερ έχουν 4 θύρες για να δώσω ίντερνετ ενσύρματα χωρίς παραιτέρω ρυθμίσεις. ιι)Άμα είναι διαφορετικά,με τί καλώδιο θα συνδέσω την έξοδο του upt με το access point που θα πρέπει να έχω για να δώσω ίντερνετ στο δεύτερο πισι; δ)Μέσα στο επόμενο 6μηνο θα πάρω καινούργιο υπολογιστή.Η μητρική του θα έχει θύρα Gigabit Ethernet.Αυτό,σε σχέση με το είδος του utp καλωδίου που θα περάσω,έχει σχέση;Συγγνώμη αν αυτά που λεω δεν έχουν σχέση,απλώς δε τα γνωρίζω. ε)Το καλώδιο utp από το σημείο που βρίσκεται το ρούτερ μέχρι να βγεί στη σκάλα και να πάει απάνω,θα περνάει μέσα από κουτιά που θα είναι και του ρεύματος νομίζω.Πιστεύετε θα υπάρξει πρόβλημα παρεμβολών?Θα χρειαστεί θωρακισμένο καλώδιο για να μην έχω απώλειες?Γνωρίζει κάποιος τη διάμετρο ενός θωρακισμένου utp? Το ξέρω ότι μαζεύτηκαν πολλές οι απορίες μου,απλώς δεν έχω καμία κατεύθυνση για το πως να κινηθώ.Όποιος αντέξει όλες αυτές τις ερωτήσεις,είναι πραγματικά ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΣ!!! Υ.Γ. Πώς θα μπορούσα να αλλάξω το τίτλο του τόπικ σε "Πέρασμα ίντερνετ από 1ο όροφο στον 3ο."?Δε ξέρω πως να κάνω επεξεργασία στο πρώτο ποστ..) Υ.Γ.2 Ξέχασα να αναφέρω ότι το smc δεν παίζει σαν repeater ούτε υποστηριζει wds από τις ρυθμίσεις που το τσέκαρα..
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 ναι τα Powerlines ειναι ακριβα και αμα ειναι αλλη φαση ειναι ολα σχετικα αν θα παιξουν. μπορει να προεξεχει απλα η ακρη του utp καλωδιου η μπορεις να βαλεις ενα διπλο πριζακι .στο ενα το τηλεφωνικο στο αλλο του δικτυου. το ιδιο αποτελεσμα θα ειναι απλα το αισθητικο αλλαζει. αν γινει σκετο καλωδιο βαζεις κλιπ και το συνδεεις στο δευτερο ρουτερ.αν γινει με πριζακι βαζεις utp καλωδιο και παει στον ρουτερ. ναι το δευτερο ρουτερ θα εχει νοημα αν θες να δωσεις ασυρματα εκει σε καποιο Pc.αν δεν θες ασυρματα το βαζεις στο Pc και εισαι οκ. ναι ειναξι το ιδιο καλωδιο με αυτο που συνδεεις το Pc με τον ρουτερ. αν πας 5e Η category 6 θα μπορει να παιξει και gigabit αν και δεν εχει νοημα διοτι δεν θα κερδισεις κατι σε ταχυτητα ως προς το ιντερνετ και β.το ρουτερ σου ειναι 100 αρι οχι 1000. αν ειναι να περασει μεσα κοντα απο καλωδια ρευματος καλυτερα να παρεις θωρακισμενο.βγαινει λιγο πιο χοντρο.ελαχιστα ομως.υπαρχουν διαφορα υπαρχει αυτο που εχει γυρω γυρω ενα μεταλλικο σαν αλουμινοχαρτο να το πω ετσι απλα και υπαρχει και πιο καλο νομιζω ειναι cat6 Που εχει αυτο το αλουμινοχαρτο και γυρω γυρω απο καθε ζευγαρι και γυρω γυρω απο ολα. θα αλλαξω εγω το ονομα του τοπικ ναι ελαχιστα ρουτερ παιζουν repeater και λιγα γενικως παιζουν wds.και για wds πρεπει να το υποστηριζουν και τα 2.καλυτερα καλωδιο
slevdis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά! Τώρα στις γιορτές είχα χρόνο και πέρασα καλώδιο utp cat5e που συνδέω το ρούτερ από τον πρώτο όροφο στον υπολογιστή μου στον τρίτο όροφο. Τα μέτρα του καλωδίου βγήκαν 28. Το πρόβλημα είναι ότι ο υπολογιστής παρόλο που ανιχνεύει την ενσύρματη σύνδεση,δε μπορεί να ολοκληρωθεί η σύνδεση..(όπως όταν προσπαθούμε να συνδεθούμε σε ασύρματο δίκτυο με ασθενές σήμα..) Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει ή τι μπορώ να κοιτάξω για να δω τι φταίει? Χρειάζεται κάποια ρύθμιση το ρούτερ που ίσως δεν έχω κάνει? Υπάρχει κάποιος που έχει επιχειρήσει κάτι ανάλογο και είχε τέτοιο πρόβλημα?
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά! Τώρα στις γιορτές είχα χρόνο και πέρασα καλώδιο utp cat5e που συνδέω το ρούτερ από τον πρώτο όροφο στον υπολογιστή μου στον τρίτο όροφο. Τα μέτρα του καλωδίου βγήκαν 28. Το πρόβλημα είναι ότι ο υπολογιστής παρόλο που ανιχνεύει την ενσύρματη σύνδεση,δε μπορεί να ολοκληρωθεί η σύνδεση..(όπως όταν προσπαθούμε να συνδεθούμε σε ασύρματο δίκτυο με ασθενές σήμα..) Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει ή τι μπορώ να κοιτάξω για να δω τι φταίει? Χρειάζεται κάποια ρύθμιση το ρούτερ που ίσως δεν έχω κάνει? Υπάρχει κάποιος που έχει επιχειρήσει κάτι ανάλογο και είχε τέτοιο πρόβλημα? ενα απο τα παρακατω φταιει. α.το καλωδιο το εχεις φτιαξει λαθος τα χρωματα πανε ασπρο πορτοκαλι πορτοκαλι ΑΣΠΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΛΛΛΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΣΠΡΟ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ στο τελος ασπρο καφε καφε. αν τα εχεις κανει ετσι και δεν παιζει τοτε η η καρτα δικτυου εχει θεμα διοτι τα 28 μετρα ειναι πολυ λιγο η στο ρουτερ εχεις κλεισει τον dhcp η το καλωδιο καπου εχει προβλημα.το πιο πιθανο κοβω να ειναι το πρωτο αμα το φτιαξες εσυ το καλωδιο.
slevdis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μιλάς σοβαρά αυτό για τα χρώματα? Όταν αγόραζα το καλώδιο τους είπα να μου φτιάξουν τη μια ακρη να δω πως το κάνουν και να την έχω έτοιμη.Η σειρά που μου τα βάλανε είναι: Άσπρο περτοκαλί,πορτοκαλί,άσπρο μπλε,μπλε,ασπρο πράσινο,πράσινο,άσπρο καφέ,καφέ! Με τον ίδιο τρόπο έκανα και την άλλη άκρη. Οκ θα το κοιτάξω και θα δώσω feedback.Δε φαντάζεσαι τη στενοχώρια έχω,μετά από όλο αυτό το μπελά..
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μιλάς σοβαρά αυτό για τα χρώματα? Όταν αγόραζα το καλώδιο τους είπα να μου φτιάξουν τη μια ακρη να δω πως το κάνουν και να την έχω έτοιμη.Η σειρά που μου τα βάλανε είναι: Άσπρο περτοκαλί,πορτοκαλί,άσπρο μπλε,μπλε,ασπρο πράσινο,πράσινο,άσπρο καφέ,καφέ! Με τον ίδιο τρόπο έκανα και την άλλη άκρη. Οκ θα το κοιτάξω και θα δώσω feedback.Δε φαντάζεσαι τη στενοχώρια έχω,μετά από όλο αυτό το μπελά.. ποτε θα μαθουν τα ζωα που πουλανε καλωδια το σωστο Pinout.ειδες γιατι σου ειπα οτι 99 τις εκατο ειναι τα λαθος χρωματα.ετσι ουτε στα 15 μετρα δεν θα παιξει.η μαλλον θα παιξει στα 15 μετρα αλλα στα 10 mbit οχι 100. τα χρωματα ειναι οπως στα εγραψα ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.θα βγει παλι ενα προς ενα αλλα εχει να κανει με ηλεκτρομαγνητικα κτλ για αυτο θελει με συγκεκριμενη σειρα. θα παιξει μην αγχωνεσαι.
slevdis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Φτιάχτηκε!! Και ναι,το πρόβλημα ήταν η λάθος σειρά χρωμάτων..Ευτυχώς που το πήρα μεγαλύτερο το καλώδιο επειδή για το πριζάκι 3-4 φορές έκοψα τις άκρες! Σ'ευχαριστώ πολύ poulinos! Με τη βοήθεια αυτού του site έλυσα πρόβλημα που είχα 3 χρόνια τώρα! Κάθε φορά που θα ανοίγω τον υπολογιστή ευχαριστώ θα λέω,ίντερνετ πάντα ανοιχτό πλέον!Ώρα να μάθω πώς να στήσω ένα access point! Για μια ακόμη φορά ήξερες ακριβώς τι χρειαζόμουν,χωρίς να ξέρω εγώ ο ίδιος τι ήθελα! Η προσφορά σου ξεπερνάει κάθε προσδοκία! Να'σαι καλά και ό,τι επιθυμείς σου εύχομαι να το έχεις στη ζωή σου!!
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Φτιάχτηκε!! Και ναι,το πρόβλημα ήταν η λάθος σειρά χρωμάτων..Ευτυχώς που το πήρα μεγαλύτερο το καλώδιο επειδή για το πριζάκι 3-4 φορές έκοψα τις άκρες! Σ'ευχαριστώ πολύ poulinos! Με τη βοήθεια αυτού του site έλυσα πρόβλημα που είχα 3 χρόνια τώρα! Κάθε φορά που θα ανοίγω τον υπολογιστή ευχαριστώ θα λέω,ίντερνετ πάντα ανοιχτό πλέον!Ώρα να μάθω πώς να στήσω ένα access point! Για μια ακόμη φορά ήξερες ακριβώς τι χρειαζόμουν,χωρίς να ξέρω εγώ ο ίδιος τι ήθελα! Η προσφορά σου ξεπερνάει κάθε προσδοκία! Να'σαι καλά και ό,τι επιθυμείς σου εύχομαι να το έχεις στη ζωή σου!! καλο ειναι το καλωδιο να ειναι λιγο παραπανω και οτι περισσευει το κανεις μικρη κουλουρα και το κρυβεις καπου στην διαδρομη αν γινεται.αλλιως μια πολυ μικρη κουλουρα πισω απο το πριζακι. ναι το καλωδιο εφοσον υπαρχει τροπος να το περασεις ειναι η καλυτερη λυση.ουτε Repeater ουτε ασυρματα ουτε λεφτα να χαλασεις.αγοραζεις καλωδιο και κανεις την δουλεια σιγουρα και μονιμα χωρις απωλειες χωρις προβληματα.το access point τωρα αμα το στησεις και το κουμπωσεις στο καλωδιο θα μπορεις να δωσεις Wireless σε ολο τον οροφο.επισης αν εχεις κανα παλιο ασυρματο ρουτερ μπορεις ευκολα να το κανεις access point και να γλυτωσεις το κοστος ενος access point. ευχαριστω πολυ καλη χρονια και σε σενα και οτι καλυτερο και με λιγοτερα προβληματα και με γρηγοροτερες λυσεις οχι μετα απο 3 χρονια.χιχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα