geothrin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα και θα ήθελα τη συμβολή σας αν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος. Μου έφερε ένας φίλος μου ένα παλιό υπολογιστή που του χάρισαν να του κάνω ένα μαζεματάκι. Μιας και είχε γνήσια windows XP το άφησα ως είχε, και έκανα τα απαραίτητα μαζεματάκια. Από πριν ο υπολογιστής αυτός είχε ένα θέμα. Στο word και μόνο δεν μπορούσες να γράψεις ελληνικά. Απεγκατέστησα το office XP, πέρασα το office 2007, το ίδιο. Παραθέτω λοιπόν μαζεμένα τα στοιχεία, μήπως κάποιος έχει καμιά ιδέα. - Παντού στα windows μπορείς να γράψεις ελληνικά, στο word όχι. - Από τις ρυθμίσεις γλώσσας, είναι όλα όπως και σε ένα άλλο pc που έχω, με εξαίρεση ότι έχει και πολυτονικά ελληνικά (δοκίμασα να γράψω και με τους 2 τρόπους αλλά μάταια. Χρειάζεται πάντως την πολυτονική υποστήριξη) - Έψαξα για κάποιο plugin / program που μπορεί να το επηρρεάζει, δεν βρήκα κάτι. - Το ακόμα πιο περίεργο. Αγγλικά γράφεις κανονικά. Πατάς να γράψει ελληνικά, δεν γράφει. Πληκτρολογείς ένα νούμερο (π.χ. 5) και αρχίζει να γράφει ελληνικά, χωρίς όμως να μπορείς να προσθέσεις τόνους. Ξέρω ότι όλα ακούγονται περίεργα, αλλά μπορεί κανείς να σκεφτεί κάτι;
accipio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Είναι καθαρός από ιούς, malware και λοιπά κακόβουλα προγράμματα;
geothrin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Έκανα scan με avast, malwarebytes, δεν βρήκα κάτι.
accipio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Πολύ περίεργο πρόβλημα. Δεν μου πάει κάτι στο μυαλό. Δοκίμασες με Open Office / Libre Office;
geothrin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Η αλήθεια είναι πως όχι. Το δοκιμάζω άμεσα και σας ενημερώνω. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
flik Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασε να κάνεις uninstall το office και με το revo uninstaller και να το ξαναβάλεις μετά. Αν γενικά δεν βγάζεις άκρη, περνάς windows 7 και τα office και είσαι οκ. Ευκαιρία να απαλλαγεί απο τα xp.
micos000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Αν αφαιρέσεις την πολυτονική υποστήριξη γράφει κανονικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα