*Kezar* Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ολα του εμποριου ειναι ...Τα εχω 3 χρονια σε Honda civic 1.8 χωρις προβλημα .Αρκει να μην βαλεις με 60 ευρω....Οτι πληρωνεις παιρνεις Πηγαινε σε καταστημα εμπιστοσυνης και αστο σε αυτους.Αν δεν εξρεις και μενεις Αθηνα Πες μου να σου πω. γτ αυτα με τα 60 ευρω τι εχουνε? κινεζικα με 65 ευρω πηρα απο μαγαζι στην νικαια.. 1 χρονο τα εχω τωρα και δεν εχουνε βγαλει το παραμικρο προβλημα.. και με 2 χρονια εγγυηση..ελα τι ειπατε bosch? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 ολα κινεζικα ειναι. για να ειναι σωστα πρεπει να βαλεις φαναρια με με προτζεκτορες απλα αμα πας σε γνωστη,στη καλυτερη απλα να μη τυφλωνεις πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ολα κινεζικα ειναι. για να ειναι σωστα πρεπει να βαλεις φαναρια με με προτζεκτορες απλα αμα πας σε γνωστη,στη καλυτερη απλα να μη τυφλωνεις πολυ... ελα δες τα κινεζικα τα δικα μου και αμα σε τυφλωνουν θα σε πληρωσω κιολας..χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 τα εχεις σε αμαξι με καθρεφτη η με προτζεκτορες; τα xenon ποσες φορες θα πουμε οτι θελουν προτζεκτορες. αλλιως ειναι ενοχλητικα, το λιγοτερο, εως επικινδυνα! τωρα αν καποιος τα εχει σε αμαξι με καθρεφτη και ειναι και καπως λογικος και δεν θελει να ενοχλει πολυ και τα εχει ρυθμισει να βαρανε εκει περιπου που βαρανε (σε κανονικες συνθηκες) και τα προβολακια ομιχλης (δηλαδη κανα δυο μετρα μπροστα απο το αμαξι)...ε δεν βλεπω το λογο να εχει xenon καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Mitsubishi lancer 1999... καθρεφτακια.. για την ακριβεια κιολας τα φαναρια ειναι ημιτασιον.(φαντασου ποιοτητα μεσα τα κρυσταλα). και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.. γτ φιλε μου πριν παρω κατι το ψαχνω.. να ενημερωσω οτι τα χενον εινια 35watt και οχι κατι 60αρια 85watt κλπ που πανε και αγοραζουνε με αποτελεσμα να τους λιωνουν τα φαναρια να τους βγαζουν προβληματα και να βαρανε λες και το κοιτας μεσα στα ματια.. δλδ που θελουν να βλεπου απο την αθηνα εως την θεσσαλονικη? αν ειναι δυνατον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 καλα εννοειται οτι μιλαω και για 35αρια, ακομα και με προτζεκτορες! σε προτζεκτορα τα 55αρια καπως τρωγονται, σε καθρεφτη ειναι εγκληματικα! και που να τα δεις που τα βαζουν καγκουρες σε smartakia (που ειναι και ψηλα τα φαναρια) τα 55αρια και οποιος παρει ο χαρος μπροστα και απεναντι! εχω δει ακομα και σε στρογγυλοφαναρο beverly! ελεος δηλαδη! εχω ξαναπει, οι πισω δεν με νοιαζουν καθολου, ο ηλεκτροχρωματικος καθρεφτης μου με προστατευει απο αυτους 24/7, αλλα απο απεναντι τους τρωω κι εγω αναγκαστικα στη μαπα δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Καλημερα,για να μην ανοιγω αλλο θεμα ρωταω εδω. Θα ηθελα να αλλαξω τις μαμα λαμπες του αυτοκινητου μου με καποιες που εχουν ασπρο(να μην μπλεδιζει) φωτισμο.Εχω καταληξει στις philips extreme vision,αλλα απο οτι βλεπω υπαρχουν δυο κατηγοριες.Οι h4 και οι h7.Εσεις ποιες θα προτεινατε και γενικα ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ h4 και h7.Στο youtube που ειδα μερικα βιντεακια καταλαβα οτι οι h7 εχουν ποιο δυνατο φωτισμο απο τις h4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Καλημερα,για να μην ανοιγω αλλο θεμα ρωταω εδω. Θα ηθελα να αλλαξω τις μαμα λαμπες του αυτοκινητου μου με καποιες που εχουν ασπρο(να μην μπλεδιζει) φωτισμο.Εχω καταληξει στις philips extreme vision,αλλα απο οτι βλεπω υπαρχουν δυο κατηγοριες.Οι h4 και οι h7.Εσεις ποιες θα προτεινατε και γενικα ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ h4 και h7.Στο youtube που ειδα μερικα βιντεακια καταλαβα οτι οι h7 εχουν ποιο δυνατο φωτισμο απο τις h4. h4 ειναι μεγαλη σκαλα και μεσαια σε 1 λαμπα.. h7 ειναι ξεχωριστες λαμπες σαν να παιρνεις 2 xenon δλδ κιτ.. δεν ειναι το τι θελεις εσυ να παρεις.το τι ταιριαζει στο αμαξι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μαλιστα οποτε εγω παω σε h4.Για τις extreme vision καμια αποψη;Θα προτεινατε καμια αλλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Μαλιστα οποτε εγω παω σε h4.Για τις extreme vision καμια αποψη;Θα προτεινατε καμια αλλη; στα ποσα λεφτα σου βγαινει το κιτακι και ποσα Watt? καλο θα ητανε να παρεις 4000K Εως 6000k ωστε να μην ειναι μπλε τα φωτα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Αυτες εχω βρει.Μου φαινεται ειναι 55w.Ποσα Κ ειναι θα σε γελασω,αλλα ασπρες μου φαινονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 αυτες ειναι μονο λαμπες ετσι.. εσυ θελεις κιτακι με ballast Κλπ κλπ. σε τι αμαξι θα μπει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Τι ειναι το ballast;Πριν λιγο καιρο δοκιμασα να βαλω κατι osram καινουριες(και αυτες με κιτρινο φως) ενος ξαδελφου που του ειχανε μεινει απο ενα τρακαρισμα,να δω μπας και εχουνε διαφορα με τις μαμα γιατι τις εχω 15 χρονια,και απλα τις κουμπωσα επανω.Διαφορα ειδα αλλα μικρη,οποτε αποφασισα να παρω τις philips που σου εδειξα.Παρακατω επισυναπτω τις osram που εβαλα δοκιμαστικα.Απο οτι βλεπω στο ιντερνετ και οι philips το ιδιο βυσμα εχουνε,οποτε νομιζω οτι απλα θα τις κουμπωσω οπως τις osram. Το αυτοκινητο ειναι ενα hyundai accent '97(x3). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kezar* Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 ωπα ωπα γτ τα μπερδεψες λιγο.. αλλα τα xenon και αλλα του τυπου χενον.. τα χενον δουλευουνε με περισσοτερα volt για αυτο υπαρχουν και τα ballast πολλαπλασιαστες. τα χενον ειναι αυτα Link ολο αυτο το κιτ.. τα κουτακια δεξια και αριστερα που βλεπεις ειναι τα ballast. και υπαρχουν και οι απλες λαμπες τυπου xenon Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Κατσε δηλαδη οταν βαζουμε λαμπες με ασπρο φωτισμο λεμε οτι βαζουμε xenon ή εστω τυπου xenon; Εγω απλες λαμπες θελω για να αλλαξω τις μαμα που εχουνε πεσει τοσα χρονια,δεν θελω xenon κιτ και διαφορα τετοια(ασε που δεν παει στο αυτοκινητο και θα τυφλωνω κοσμο).Απλα επειδη το ασπρο φως μου ειναι ποιο ξεκουραστο στο ματι ειπα να βαλω λαμπες με ασπρο φωτισμο. Αυτες οι απλες οσραμ που σου εδειξα τι τυπου θεωρουνται;Αλογονου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα