Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εμένα εκεί πήγε το μυαλό μου με το που το είδα αλλά η διαφορά τώρα είναι στο πως εντοπίζει τον δείκτη αλλά και πως προσαρμόζει την προβαλλόμενη εικόνα, πέρα δλδ από το επιπλέον υπολογιστικό κομμάτι την διαφορά την έκανε το kinect.

Κατά τα άλλα εκνευρίζομαι αφάνταστα με τον κάθε άσχετο που με την πρώτη ευκαιρία αναφέρει το skynet... :mad:

... αφού είναι ξεκάθαρο ότι αλλού παραπέμπει...

LocutusOfBorg2367.jpg

:lol: :P

Με δυο πάντως προβολείς γίνεται και 3d χώρια που δεν θα γέρνει ο άλλος μονόπαντα από το βάρος... :lol:

Y.Γ. Αν το pocketTouch έχει εφαρμογή και στον καβάλο, τότε προφανώς και στις εργάσιμες κυρίως ώρες έχει μία ιδιαίτερα πρακτική εφαρμογή.

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί δεν το έχετε συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα αλλα δεν μιλάμε για καμια νέα τεχνολογία η για ανακάλυψη...

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιεί αυτή η συσκευή είναι στην αγορά αρκετά χρονια (μερικές είναι και παμπάλαιες)

Δεν έχετε δει ας πούμε mini προτζέκτορες πχ ενσωματωμένους σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές? δεν έχετε δει το kinect? (και πριν από το kinect υπήρχαν αλλα απλά όχι για xbox και όχι για διασκέδαση.. )

εγώ θυμάμαι διαφήμιση τουλάχιστον 5 αιτίας με μηχάνημα που προέβαλε qwerty πληκτρολόγιο σε οποιαδήποτε επιφάνεια και κόστιζε μερικές δεκάδες euro ...

Εδώ απλά η microsoft είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσει αυτές τις τεχνολογίες μαζί για να.... χμμ εδώ είναι το ερώτημα.. :P για να τι? για να έχουμε ας πούμε το μενού του κινητού μας στην παλάμη μας η για να σημειώνουμε πράματα σε σελίδες που διαβάζουμε μάλλον κτλ..(?)

Εγώ εντυπωσιάστηκα ελάχιστα γιατί το πρωτότυπο δεν πλησιάζει καν την κατηγορια "ready for limited use" είναι σε delta φάση στην καλύτερη περίπτωση...

πάντως εάν αναπτυχθεί γρήγορα και βγει κάποιο βιώσιμο αποτέλεσμα (πχ ένα κλιπάκι ώμου) και αναπτυχθεί και το software για να είναι συμβατό με κινητά και διαφορες συσκευές κτλ θα είναι ένα καλο παιχνιδάκι.. ίσως και εργαλείο..

Δημοσ.

[...]

Εγώ εντυπωσιάστηκα ελάχιστα γιατί το πρωτότυπο δεν πλησιάζει καν την κατηγορια "ready for limited use" είναι σε delta φάση στην καλύτερη περίπτωση... [...]

Όσο κι αν αναρωτήθηκα τι χρήση μπορεί να χει στην τωρινή μορφή και πόσο καιρό θα πάρει για να χει κάποια πρακτική χρήση δε μπόρεσα να μην εντυπωσιαστώ. Ναι, οι τεχνολογίες δεν αναπτύχθηκαν σήμερα απ τη microsoft (κι εγώ θυμάμαι το keyboard-στυλό με τον κόκκινο projector) αλλά το γεγονός ότι συνδέει όλες τις τεχνολογίες μαζί και δημιουργεί έναν πρόγονο του πίνακα του minority report, ε όσο να ναι σ αφήνει λίγο με το στόμα αντοιχό.

Δημοσ.

πολυ εντυποσιακο και θα γινει πιστευω ακομα ποιο εντυποσιακο αμα η προβολη δεν γινεται απο το ομο αλλα απο γυαλια ηλιου :mrgreen: .....(λεμε τωρα) πολυ φαντασια ε? αλλα για οσους συμφωνουν thumbs up, like, follow, whatever you like :rolleyes:

Δημοσ.

Μαλλον δεν ξερεις οτι ο εν λογω τυπακος δουλευει εδω και 2 περιπου χρονια στην ms...

Μα είναι προφανές, την εν λόγω απάντηση την περίμενα...

Δημοσ.

Φώναξε κανείς?

Ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα... Κλαίω απ' τα γέλια..........!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ελπίζω να είναι πιο διακριτικό στην τελική του έκδοση. :P

Δημοσ.

Εγω που βάζω διάφορα υλικά (χαρτί, ύφασμα, τζιν υφασμα) στο touchpad του λαπτοπ, συνεχίζει να δουλεύει κανονικά και μπορω να γραφω αρκετα καλα στο table pc input panel των windows 7, δηλαδή αναγνωρίζει σε μεγάλο βαθμό τα γράμματά μου. Αυτό εδώ και δύο χρόνια σχεδόν.

Δημοσ.

σε λίγο θα ξεχάσουμε πως είναι να αγγίζεις κάτι...

θα ποιάνουμε μόνο αέρα

Βολεύει με την οικονομική κρίση αυτό....θα τα έχουμε όλα εικονικά!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...