Madragoras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα Insomniacs Εχθες το βραδυ προσπαθησα να κανω update στο 3GS μου απο τη 4.1 στη 5.0. Παρ οτι το ειχα jb , ειχα μαζεψει πολλα αχρηστα πραγματα επανω του και ηθελα μαζι με την αναβαθμιση να το "καθαρισω" Το Update το εκανα καλα , μου εκανε και Back up....μετα ομως , οταν πηγα να περασω το backup μου εβγαζε προειδοποιησεις για error 50 Και τετοια.....Τελικα , με τα πολλα το εκανα Sync και περασα τα παλια μου apps κτλ....Αλλα δεν εχει περασει μεσα τις επαφες μου , καθως και τις φωτογραφιες που ειχα τραβηξει , ουτε τα Notes μου..... και εκει ειχα πραγματα που χρειαζομουν. Πως θα μπορεσω να τα περασω σωστα; Οταν κανω sync περναει τις εικονες του υπολογιστη , τη μουσικη , τα apps , αλλα δεν μου περναει τις επαφες κτλ.... τι να κανω;
casabel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Πρέπει να κανεις restore from backup! Αν σου βγάζει error δε μπορείς να έχεις τις επαφές σου αρα πρέπει να βρεις τι προκαλέι το πρόβλημα. Στη χειρότερη πάρε τα αρχεία backup απο το itunes μέσα και πέρασε τα σε άλλο PC και δοκίμασε απο εκεί το restore. Σε εμένα μόνο αυτό έπιασε...
savhatji Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Και καλο θα ειναι να συγχρονισεις τις επαφες σου με outlook και gmail για να μην παθεις καμια λαχταρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα