Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα το οποίο αρχίζει και γίνεται πολύ κουραστικό.Εδώ και μια βδομάδα πλέον κάθε φορά που ανοίγω το pc με το που θα ξεκινήσει και freezaroun τα πάντα ,δηλαδή το monitor δεν ανάβει είναι σαν να είναι σβηστό (το κουμπί της οθόνης αναβοσβήνει),restart ,start button δεν ανταποκρίνονται οι λυχνίες του δίσκου και του ρεύματος στο κουτί του υπολογιστή παραμένουν μόνιμα αναμμένες και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι απλά να κλείσω το κουμπί του τροφοδοτικόυ προκειμένου να κλείσει .Το θέμα είναι ότι δεν έχω αλλάξει τίποτα από την τελευταία φορά (παρά μόνο ένα φορματ )που δούλευε κανονικά και δεν ξέρω τι να κάνω .Επίσης αναφέρω ότι προκειμένου να το ανοίξω πρέπει να περιμένω κάποια ώρα σε αυτήν την κατάσταση που είναι κολλημένο και μετά πατώντας clearcmos από την mobo ανοίγει κανονικά.Επίσης κάτι άλλο παράξενο είναι ότι εαν το κάνω reboot δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αλλά όταν το κλείνω και το αφήνω κλειστό πχ κάποια βράδια την επόμενη μέρα εμφανίζει αυτό το πρόβλημα που περιγράφω.Ενδεικτικά αναφέρω ότι δοκίμασα και κάποιες λύσεις που σε άλλους κατάφεραν κάτι αλλά όχι σε μένα(άλλαγμα θέσεων ραμ,καθάρισμα ^^,bios update).TO Βάσανο μου φοράει μια msi 790fx-gd70 enan thyban x6 sta 3.2,2 ati 57xxx series se cf, ένα 750 τροφοδοτικό thermaltake, 2 sticks των 2giga kingston hyperx genesis 1666.Aaaaaaaaaaaaa οτιδήποτε πιστεύεται πείτε το μπορεί να βοηθήσει.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Δοκιμασε να το κανεις boot με τα τελειως απαραιτητα. Μια ραμ,μια καρτα γραφικων και εναν δισκο(του λειτουργικου).

Αν δεν πετυχει δοκιμαζεις με την αλλη καρτα γραφικων κτλ.

Τι λειτουργικο ειχες πριν κανεις format και τι τωρα;

_

Δημοσ.

Επισης μπες στο bios κ πες μας εαν εχεις καμια λειτουργια core unlocker ανοιχτη και εαν την εχεις,κλεισε την γιατι ο επεξεργαστης σου δεν εχει τιποτα να ξεκλειδωσει.

Υποθεσεις κανουμε που μπορουν να βοηθήσουν.

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ παίδες για τις απαντήσεις αυτό με το να το τρέχω με τα βασικά δεν μπορώ να το κάνω ακόμα αλλά μέσα στις επόμενες μέρες θα μπορέσω και θα σας ενημερώσω .Όσον αναφορά το cpu ulocker δεν το έχω πειράξει οπότε δεν έχει αλλάξει κάτι στο disabled είναι θα δοκιμάσω και να το αφήσω λίγο καιρό εκτός ρεύματος αν παίζει θέμα μαγνητισμού (που δεν νομίζω) οπότε προς το παρόν μένει να κάνω αυτό που αναβάλω

Δοκιμασε να το κανεις boot με τα τελειως απαραιτητα. Μια ραμ,μια καρτα γραφικων και εναν δισκο(του λειτουργικου).

Αν δεν πετυχει δοκιμαζεις με την αλλη καρτα γραφικων κτλ.

Τι λειτουργικο ειχες πριν κανεις format και τι τωρα;

_

Φίλε μου windows 7 είχα και windows 7 έβαλα .Αλλά το πρόβλημα μου μυρίζει μηχανικό οπότε μόλις βρω λίγο χρόνο θα ψάξω το τροφοδοτικό

Δημοσ.

Ελεξε αν θελεις και τον δισκο σου. Αν εχει προβλημα μπορει να δικαιολογησει το παγωμα, αλλα

δυσκολα βεβαια να μην ανταποκρινεται το reset και το start button, αλλα καμια φορα μπορει να ειναι πανω απο ενα προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...