Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Netgear συνδεθηκε κανονικα η λύση ειταν (encapsulation: pppoe multiplexing: llc)συχρονιζη λιγο πιο κατω αλλα δεν με πειραζει θα ανοιξω και τις πορτες για το ps3

ADSL Link Downstream Upstream

Connection Speed 12951 kbps 1021 kbps

Line Attenuation 25.0 db 12.7 db

Noise Margin 6.1 db 10.7 db

Δημοσ.

Το Netgear συνδεθηκε κανονικα η λύση ειταν (encapsulation: pppoe multiplexing: llc)συχρονιζη λιγο πιο κατω αλλα δεν με πειραζει θα ανοιξω και τις πορτες για το ps3

ADSL Link Downstream Upstream

Connection Speed 12951 kbps 1021 kbps

Line Attenuation 25.0 db 12.7 db

Noise Margin 6.1 db 10.7 db

20 φορες πιο πανω εχουμε πει οτι Pppoe/llc.ολα τα αλλα δεν υφιστανται πλεον.ολοι Pppoe/llc παιζουν.να υποθεσω η ειχες βαλει pppoa/vc η pppoe/vc για να μην παιζει.

Δημοσ.

20 φορες πιο πανω εχουμε πει οτι Pppoe/llc.ολα τα αλλα δεν υφιστανται πλεον.ολοι Pppoe/llc παιζουν.να υποθεσω η ειχες βαλει pppoa/vc η pppoe/vc για να μην παιζει.

Εχεις δικιο δασκαλε δικια μου μ....ια.Επρεπε να το τσεκαρω.

Δημοσ.

αν ειχες σεταρει και το Thomson manual θα πρεπε να δεις οτι ειναι Pppoe/llc.πλεον τα παντα ειναι Pppoe/llc.εκτος σε κανα χωριο που μπορει να εχει μεινει κανα dslam οτε απο τα παλια που επαιζαναπο default pppoa/vcmux .αν και συνηθως και αυτα μπορουν να παιξουν Pppoe/llc απλα δεν ειναι το defaults τους

Δημοσ.

Νομίζω μπορούμε να παίξουμε και pppoa αλλα ίσως να υπάρχουν προβληματάκια :unsure:

Αφου βρεθηκε η λυση και δουλευουν ολλα καλλα δεν πειραζω τιποτα αλλο το μονο που θα κανω ειναι να ανοιξω τις πορτες ειτε μεσω dmz ειτε μεσω service και firewall rules στο ps3 μπας και εχω καλυτερα αποτελεσματα.Εσεις τη με προτινεται να κανω?

Δημοσ.

Νομίζω μπορούμε να παίξουμε και pppoa αλλα ίσως να υπάρχουν προβληματάκια :unsure:

ναι παιζει αλλα οσο ξερω μερικες φορες μπορει να δημιουργησει αποσυνδεσεις

αλλες φορες δεν παιρνει Ip και αλλες φορες λενε οτι επειδη κατα καποιο τροπο τα πακετα να το πω απλα πρεπει να αλλαξουν μορφη οτι χανεις λιγο σε ταχυτητα λογω του encoding να το πω ετσι.

Αφου βρεθηκε η λυση και δουλευουν ολλα καλλα δεν πειραζω τιποτα αλλο το μονο που θα κανω ειναι να ανοιξω τις πορτες ειτε μεσω dmz ειτε μεσω service και firewall rules στο ps3 μπας και εχω καλυτερα αποτελεσματα.Εσεις τη με προτινεται να κανω?

το πιο ευκολο για να τελειωνεις μια και εξω ειναι το dmz.τωρα υποτιθεται οτι το dmz ειναι λιγοτερο ασφαλες αλλα βλακειες τα θεωρω απο το να παιδευεσαι με ports.

Δημοσ.

ναι παιζει αλλα οσο ξερω μερικες φορες μπορει να δημιουργησει αποσυνδεσεις

αλλες φορες δεν παιρνει Ip και αλλες φορες λενε οτι επειδη κατα καποιο τροπο τα πακετα να το πω απλα πρεπει να αλλαξουν μορφη οτι χανεις λιγο σε ταχυτητα λογω του encoding να το πω ετσι.

το πιο ευκολο για να τελειωνεις μια και εξω ειναι το dmz.τωρα υποτιθεται οτι το dmz ειναι λιγοτερο ασφαλες αλλα βλακειες τα θεωρω απο το να παιδευεσαι με ports.

Συμφωνώ μαζι σου και αυτο θα κανω σας ευχαριστω ολους και ιδιετερα εσενα δασκαλε για τις συμβουλες και το ενδιαφερον να ειστε καλλα :rolleyes:

Δημοσ.

το ειπα αυτο για τα Ports γιατι πολλα ατομα πηγαν να ανοιξουν μονο τα ports και ολο Nat restricted επαιρναν .και μου φαινεται παραξενο.η ξεχνανε να ανοιξουν καποιο port η κατι αλλο τρεχει.και δεν εχω και ps3 για να δοκιμασω να πω καμια ιδεα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...