poulinos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 οκ οτι ειναι μας λες να λυσουμε και το μυστηριο του netgear.αστα ναπανε με τα χαρατσια.να ταν μονο αυτο.
aslanG7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Το Netgear συνδεθηκε κανονικα η λύση ειταν (encapsulation: pppoe multiplexing: llc)συχρονιζη λιγο πιο κατω αλλα δεν με πειραζει θα ανοιξω και τις πορτες για το ps3 ADSL Link Downstream Upstream Connection Speed 12951 kbps 1021 kbps Line Attenuation 25.0 db 12.7 db Noise Margin 6.1 db 10.7 db
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Το Netgear συνδεθηκε κανονικα η λύση ειταν (encapsulation: pppoe multiplexing: llc)συχρονιζη λιγο πιο κατω αλλα δεν με πειραζει θα ανοιξω και τις πορτες για το ps3 ADSL Link Downstream Upstream Connection Speed 12951 kbps 1021 kbps Line Attenuation 25.0 db 12.7 db Noise Margin 6.1 db 10.7 db 20 φορες πιο πανω εχουμε πει οτι Pppoe/llc.ολα τα αλλα δεν υφιστανται πλεον.ολοι Pppoe/llc παιζουν.να υποθεσω η ειχες βαλει pppoa/vc η pppoe/vc για να μην παιζει.
aslanG7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 20 φορες πιο πανω εχουμε πει οτι Pppoe/llc.ολα τα αλλα δεν υφιστανται πλεον.ολοι Pppoe/llc παιζουν.να υποθεσω η ειχες βαλει pppoa/vc η pppoe/vc για να μην παιζει. Εχεις δικιο δασκαλε δικια μου μ....ια.Επρεπε να το τσεκαρω.
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 αν ειχες σεταρει και το Thomson manual θα πρεπε να δεις οτι ειναι Pppoe/llc.πλεον τα παντα ειναι Pppoe/llc.εκτος σε κανα χωριο που μπορει να εχει μεινει κανα dslam οτε απο τα παλια που επαιζαναπο default pppoa/vcmux .αν και συνηθως και αυτα μπορουν να παιξουν Pppoe/llc απλα δεν ειναι το defaults τους
SPANK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω μπορούμε να παίξουμε και pppoa αλλα ίσως να υπάρχουν προβληματάκια
aslanG7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω μπορούμε να παίξουμε και pppoa αλλα ίσως να υπάρχουν προβληματάκια Αφου βρεθηκε η λυση και δουλευουν ολλα καλλα δεν πειραζω τιποτα αλλο το μονο που θα κανω ειναι να ανοιξω τις πορτες ειτε μεσω dmz ειτε μεσω service και firewall rules στο ps3 μπας και εχω καλυτερα αποτελεσματα.Εσεις τη με προτινεται να κανω?
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω μπορούμε να παίξουμε και pppoa αλλα ίσως να υπάρχουν προβληματάκια ναι παιζει αλλα οσο ξερω μερικες φορες μπορει να δημιουργησει αποσυνδεσεις αλλες φορες δεν παιρνει Ip και αλλες φορες λενε οτι επειδη κατα καποιο τροπο τα πακετα να το πω απλα πρεπει να αλλαξουν μορφη οτι χανεις λιγο σε ταχυτητα λογω του encoding να το πω ετσι. Αφου βρεθηκε η λυση και δουλευουν ολλα καλλα δεν πειραζω τιποτα αλλο το μονο που θα κανω ειναι να ανοιξω τις πορτες ειτε μεσω dmz ειτε μεσω service και firewall rules στο ps3 μπας και εχω καλυτερα αποτελεσματα.Εσεις τη με προτινεται να κανω? το πιο ευκολο για να τελειωνεις μια και εξω ειναι το dmz.τωρα υποτιθεται οτι το dmz ειναι λιγοτερο ασφαλες αλλα βλακειες τα θεωρω απο το να παιδευεσαι με ports.
aslanG7 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 ναι παιζει αλλα οσο ξερω μερικες φορες μπορει να δημιουργησει αποσυνδεσεις αλλες φορες δεν παιρνει Ip και αλλες φορες λενε οτι επειδη κατα καποιο τροπο τα πακετα να το πω απλα πρεπει να αλλαξουν μορφη οτι χανεις λιγο σε ταχυτητα λογω του encoding να το πω ετσι. το πιο ευκολο για να τελειωνεις μια και εξω ειναι το dmz.τωρα υποτιθεται οτι το dmz ειναι λιγοτερο ασφαλες αλλα βλακειες τα θεωρω απο το να παιδευεσαι με ports. Συμφωνώ μαζι σου και αυτο θα κανω σας ευχαριστω ολους και ιδιετερα εσενα δασκαλε για τις συμβουλες και το ενδιαφερον να ειστε καλλα
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 το ειπα αυτο για τα Ports γιατι πολλα ατομα πηγαν να ανοιξουν μονο τα ports και ολο Nat restricted επαιρναν .και μου φαινεται παραξενο.η ξεχνανε να ανοιξουν καποιο port η κατι αλλο τρεχει.και δεν εχω και ps3 για να δοκιμασω να πω καμια ιδεα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα