Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αυτό λέω κ εγώ..δεν υποβαθμίζω το χωριό!!!Καταρχήν σαν το χωριό ΔΕΝ έχει....απλά λέω ότι είμαι τυχερός εν μέρη που βλέπω 24mbit,αλλά τι να το κάνω...εφόσον στο χωριό πηγαίνω μια φορά το μήνα!!!100 μέτρα άντε 150 το πολύ από τα καφάο είμαι τα οποία έχουν τοποθετήσει ακριβώς έξω από το κτήριο του ΟΤΕ(οπότε απέχω 100-150 μέτρα και από καφάο και από DSLAM),διότι είναι μικρό χωριό σε έκταση και πληθυσμό....πάντως συγχρονίζουν όλοι πάνω από 12mbit(στην χειρότερη) και μάλιστα καμιά 15ρια άτομα ακόμα,πιάνουν καθαρό 24ρι 24/7(Γιατί να μην είχα και στην πόλη το κτήριο του ΟΤΕ στα 100 μέτρα??? :cry:)!!!Και Mr.Pouline πάνε λίγο στο thread που άνοιξα με τα gap και δες το τελευταίο μου post...έχουμε νέες περίεργες περιπέτειες με τη γραμμή!!!

θα μπορουσε να ηταν και το αναποδο.να εμενες εκει μακρια απο dslam και να μην ειχες καν adsl η να ειχες 1 mbit και να ησουν εδω κοντα.,θεμα τυχης ειναι η θεμα που θα παρεις σπιτι.το καλο πολλες φορες επαρχια ειναι οτι ενα καφαο μπορει αν εχει λιγοτερα ζευγαρια και να εχουν λιγοτερα ατομα adsl οποτε να μην εχεις crosstalk.απο την αλλη μπορει και εκει να υπαρχει ενα καφαο για ολοκληρο χωριο οποτε ολα σχετικα ειναι.θα το δω και αυτο με τα gap.δεν εχω προλαβει.mporei na metaκομισεις και στην πολη σου και ναπας διπλα στον οτε.

Λοιπον παιδεια παιζοντας online με κανη μια αποσυνδεση το ρουτερ(κερδιζα και ολας γαμωτο)ειναι η δευτερη φορα μεσα σε λιγες μερες νομιζω προχθες ειχα ακομη μια.Εβγαλα το huwai520c και ξαναεβαλα το netgear 2200 και διαπιστονω τα εξης

Στατιστικα huwai ADSL Description

ADSL State Show Time

Data Path Interleaved

Operation Mode G.dmt.bisplus

Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 16700 / 963

Bandwidth Down/Up(kbps) 14784 / 956

SNR Margin Down/Up(dB) 8.5 / 10.3

Attenuation Down/Up(dB) 21.9 / 12.2

Power Down/Up(dBm) 18.8 / 11.3

CRC Down/Up 0 / 0

FEC Down/Up 5987 / 0

HEC Down/Up 0 / 0

System Up Time 21:12:54

DSL Up Time 0:00:35

Στατιστικα netgear

ADSL Link Downstream Upstream

Connection Spee 13263 kbps 987 kbps

Line Attenuatio 25.0 db 11.1 db

Noise Margin 9.3 db 10.0 db

Καλυτερα με το huwai.To v8 δεν το δοκιμασα ακομη.

Τα δικα σας συμπερασματα?

οπως ειπε η μαρια καθε ρουτερ εχει δικο του chipset αλλο firmware οποτε λογικο να βλεπεις αλλα χαρακτηριστικα.οτι συγχρονιζει πιο ψηλα το huawei δεν σημαινει οτι ειναι πιο καλο η πιο σταθερο.αν και μια αποσυνδεση καθε 2 μερες δεν ειναι και προβλημα αλλα εσυ εχεις και το ποδοσφαιρακι.κανει αποσυνδεση η κανα Reboot Ολο το ρουτερ?σβηνει το dsl το λαμπακι?γιατι μπορει να μπουκωνει.

οποτε για μενα οπως σου ειπα firmware update στο netgear και δοκιμασε το.firmware update Στο v8 που ειναι οτι πιο σταθερο και δοκιμασε το και firmwar eupdate και στο huawei και δοκιμασε το.εγω η το Netgear θα διαλεγα η το thomson.

Τι να πουμε εμεις, τα ειπε ολα τα huwei :P

Δεν θα δεις τα ιδια στατιστικα σε ολα τα ρουτερ, ειναι αναλογα και με τι chip εχουν , και τι υποστηριζει το dslam. Για αυτο ειναι πολλες φορες καλυτερα να εχουμε το ρουτερ που μας δινει ο παροχος, γιατι ειναι καταλληλο στα chip που εχουν.

+1

Πιστευω οτι εχεις δικιο σε αυτο καλλο το huwai καλλα στατιστικα μονο το προβλημα με της αποσυνδεσης που ειχα το τελευταιο καιρο τελος παντον προς το παρον θα αφησω λιγο το netgear και θα δω αμα μου κανει τα ιδια.Με την αλλαγη παροχου(forthnet)σε λιγες μερες θα δοκιμασω το tomson v8 που μου εδοσαν να δω ποσο σταθερο και αξιοπιστο ρουτερ ειναι φυσικα θα δοκιμασω και το netgear που απο πολους θεορητε απο τα καλυτερα ρουτερ τιμη/αποδοση για να δουμε.

οταν βαλεις forthnet παλι δοκιιμασε τα ολα να δεις ποιο θα παιξει καλυτερα.η σε siemens θα παιξεις η σε alcatel .σε alcatel μπορει το Thomson να παιξει καλυτερα αφου παλια thomson = alcatel speedtouch

στην forthnet θα εχεις 6 αρι margin οποτε η γραμμη θα συγχρονισει πιο ψηλα αλλα θα ειναι πιο ευαισθητη οποτε θα δεις ποιο θα παιξει καλυτερα.βεβαια μπορεις να ζητησεις να σου ανεβασουυν το margin σε 8 η 11 αλλα θα χασεις σε ταχυτητα και αμα δεν εχεις προβλημα δεν υπαρχει λογος.

απλα firmware update σε ολα.και για το v8 υπαρχει

http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v8/R827/

περνας το generic.για την ωρα μεχρι να αλλαξεις εταιρεια μην κανεις κατι για τον λογο οτι σε forthnet λογω διαφορετικου dslam μπορει πχ να παιζει καλυτερα καποιο αλλο που δεν επαιζε με την εταιρεια που εχεις τωρα.

Και εγω netgear 2000 εχω και κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Οποτε αναμενουμε και την forthnet :)

δες και για firmware.Πολλες φορες ανεβαζει τον συγχρονισμο.

Δημοσ.

(οπως ειπε η μαρια καθε ρουτερ εχει δικο του chipset αλλο firmware οποτε λογικο να βλεπεις αλλα χαρακτηριστικα.οτι συγχρονιζει πιο ψηλα το huawei δεν σημαινει οτι ειναι πιο καλο η πιο σταθερο.αν και μια αποσυνδεση καθε 2 μερες δεν ειναι και προβλημα αλλα εσυ εχεις και το ποδοσφαιρακι.κανει αποσυνδεση η κανα Reboot Ολο το ρουτερ?σβηνει το dsl το λαμπακι?γιατι μπορει να μπουκωνει.

οποτε για μενα οπως σου ειπα firmware update στο netgear και δοκιμασε το.firmware update Στο v8 που ειναι οτι πιο σταθερο και δοκιμασε το και firmwar eupdate και στο huawei και δοκιμασε το.εγω η το Netgear θα διαλεγα η το thomson.)

Φιλε μου εδω και ενα χρόνω απο την ωρα που εβαλα connx κατευθειαν εβαλα το netgear και δεν ειχα κανενα προβλημα ιδεταιρο πολυ σταθερο ενταξει σε ενα χρονο μεσα ειχε και καποιες αποσυνδεσης(και καποιες που δεν επεσαν στην αντιληψη μου μην τα θελουμε και ολλα δικα μας)γενικα δεν ειχα θεματα με το ιντερνετ μου.Το τελευταιο διαστημα δοκιμασα και το huwai και οπως ειδατε πιο πανω εχει καλυτερα επιδοσης αλλα επεσε στην αντλιψη μου 2 με 3 αποσυνδεσης.pouline κανη αποσυνδεση ολο το ρουτερ και η διαδικασια περνει κανενα 3λεπτο για να επανερθει.Εχθες μου το εκανε την ωρα που επαιζα.Απο χθες εχω βαλη το netgear και προς το παρον ολλα καλλα για να δουμε :-(

Προς το παρον δεν κανω τιποτα σε καμια εβδομαδα που θα αλλαξω θα ενημερώσω.Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον.

Δημοσ.

Φιλε μου εδω και ενα χρόνω απο την ωρα που εβαλα connx κατευθειαν εβαλα το netgear και δεν ειχα κανενα προβλημα ιδεταιρο πολυ σταθερο ενταξει σε ενα χρονο μεσα ειχε και καποιες αποσυνδεσης(και καποιες που δεν επεσαν στην αντιληψη μου μην τα θελουμε και ολλα δικα μας)γενικα δεν ειχα θεματα με το ιντερνετ μου.Το τελευταιο διαστημα δοκιμασα και το huwai και οπως ειδατε πιο πανω εχει καλυτερα επιδοσης αλλα επεσε στην αντλιψη μου 2 με 3 αποσυνδεσης.pouline κανη αποσυνδεση ολο το ρουτερ και η διαδικασια περνει κανενα 3λεπτο για να επανερθει.Εχθες μου το εκανε την ωρα που επαιζα.Απο χθες εχω βαλη το netgear και προς το παρον ολλα καλλα για να δουμε :-(

Προς το παρον δεν κανω τιποτα σε καμια εβδομαδα που θα αλλαξω θα ενημερώσω.Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον.

den ειχες κανει quote και νομιζα οτι καταλαθως εκανα edit το post σου.

καποιες αποσυνδεσεις ολοι τις εχουμε για απειρους λογους.απο οτι κολλησε το ρουτερ,εκαναν αλλαγη καρτας στο dslam κτλ.δεν κανει αποσυνδεση ολο το ρουτερ οπως το λες αλλα κανει Reboot Ολο το ρουτερ.δηλαδη ξαναξεκιναει σαν να το εχεις κλεισει και ανοιξει λογικα.φαινεται απο τα λαμπακια συν οτι αμα κανει restart θα σου βγαλει οτι αποσυνδεθηκε το καλωδιο και θα κανει ολη την διαδικασια του boot απο την αρχη.αυτο ειναι θεμα μπουκωματος και διαφορα αλλα.δοκιμασε firmware update μπας και στρωσει.γιατι η γραμμη δεν δικαιολογει και αποσυνδεσεις.βεβαια μια καθε δυο μερες δεν ειναι και πολυ αλλα οκ.το netgear σιγουρα αντεχει περισσοτερα.ε ναι τωρα δεν εχει νοημα.αλλα οταν βαλεις forthnet δοκιμασε πρωτα to netgear μετα thomson και τελευταιο το huawei που εγωω δεν θα το εβαζα καν.σε σταθεροτητα το καλυτερο θα ειναι το Thomson.σαν αποδοση πιστευω το netgear.και βεβαια μην ξεχασεις τα firmware updates.ενημερωσε μας.

Δημοσ.

den ειχες κανει quote και νομιζα οτι καταλαθως εκανα edit το post σου.

καποιες αποσυνδεσεις ολοι τις εχουμε για απειρους λογους.απο οτι κολλησε το ρουτερ,εκαναν αλλαγη καρτας στο dslam κτλ.δεν κανει αποσυνδεση ολο το ρουτερ οπως το λες αλλα κανει Reboot Ολο το ρουτερ.δηλαδη ξαναξεκιναει σαν να το εχεις κλεισει και ανοιξει λογικα.φαινεται απο τα λαμπακια συν οτι αμα κανει restart θα σου βγαλει οτι αποσυνδεθηκε το καλωδιο και θα κανει ολη την διαδικασια του boot απο την αρχη.αυτο ειναι θεμα μπουκωματος και διαφορα αλλα.δοκιμασε firmware update μπας και στρωσει.γιατι η γραμμη δεν δικαιολογει και αποσυνδεσεις.βεβαια μια καθε δυο μερες δεν ειναι και πολυ αλλα οκ.το netgear σιγουρα αντεχει περισσοτερα.ε ναι τωρα δεν εχει νοημα.αλλα οταν βαλεις forthnet δοκιμασε πρωτα to netgear μετα thomson και τελευταιο το huawei που εγωω δεν θα το εβαζα καν.σε σταθεροτητα το καλυτερο θα ειναι το Thomson.σαν αποδοση πιστευω το netgear.και βεβαια μην ξεχασεις τα firmware updates.ενημερωσε μας.

Εγινε φιλε μου αν και απο οτι βλεπω απο εχθες κανενα προβλημα μετο Netgear της επομενες μερες θα φανει :rolleyes:

Δημοσ.

Εγινε φιλε μου αν και απο οτι βλεπω απο εχθες κανενα προβλημα μετο Netgear της επομενες μερες θα φανει :rolleyes:

Στο ειπα δεν θα εχεις κανα προβλημα με το netgear ;)

Δημοσ.

ε ναι μαλλον τα προβληματα ειναι επειδη κανει reboot Ο ρουτερ οχι λογω της γραμμης.ασε που δεν συγκρινεται το Netgear με τα Huawei κτλ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα παιδια απο προχθες εγινε η αλλαγη παροχου σε Forthnet(15 μερες πηρε για την αλλαγη) το θεμα ειναι οτι εγω ειχα το netgear 2200 συνδεμενω εδω και καιρο και το προτω πραγμα που εκανα οταν με εστειλαν τους κωδικους ειταν να κανω hard reset το ρουτερ και να περασω τους καινουργιους κωδικους πραγμα που εκανα αλλα internet δεν ειχα θαυμαστικα μεσω ασυρματου ειτε με ethernet καλωδιο η κατι κανω λαθος στους κωδικους(που δεν το νομιζω)η καποια ρυθμιση μου ξεφευγη.Χθες το απογευμα δοκιμαζω το V8 που μου εδοσαν απο το καταστημα το συνδεω και αμεσως παιρνω τηλ 13831 το παληκαρι μου λεει να κανω hard reset το v8 να περιμενω να αναψουν τα λαμπακια και χωρις να βαλω κωδικους η να ρυμισω τιποτα αλλο ολλα λειτουργισαν κανονικα του ειπα να με αλλαξη και σε fastpath το οποιο εγινε μεσα σε 2 ωρες και ολλα καλλα.Καποια βοηθεια για να ξαναβαλω το netgear αντι tou v8?.Στατιστικα γραμης θα βαλω το απογευμα και θα ενημεροσω γιατι δεν γνοριζω και πολυ καλλα το interface του V8.

Επισης ειχα ενα θεμα και με το Wirelles του v8 ειταν κιτρινο αλλα ψαχνοντας επρεπε να το κλειδοσω με wpa2 πραγμα που εκανα και πρασινησε το λαμαπακι.Και αν μπορει καποιος να μου πει για το μπροστινο κουμπι ειναι για το wirelles και πως το κανουμε να λειτουργηση on/off.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια απο προχθες εγινε η αλλαγη παροχου σε Forthnet(15 μερες πηρε για την αλλαγη) το θεμα ειναι οτι εγω ειχα το netgear 2200 συνδεμενω εδω και καιρο και το προτω πραγμα που εκανα οταν με εστειλαν τους κωδικους ειταν να κανω hard reset το ρουτερ και να περασω τους καινουργιους κωδικους πραγμα που εκανα αλλα internet δεν ειχα θαυμαστικα μεσω ασυρματου ειτε με ethernet καλωδιο η κατι κανω λαθος στους κωδικους(που δεν το νομιζω)η καποια ρυθμιση μου ξεφευγη.Χθες το απογευμα δοκιμαζω το V8 που μου εδοσαν απο το καταστημα το συνδεω και αμεσως παιρνω τηλ 13831 το παληκαρι μου λεει να κανω hard reset το v8 να περιμενω να αναψουν τα λαμπακια και χωρις να βαλω κωδικους η να ρυμισω τιποτα αλλο ολλα λειτουργισαν κανονικα του ειπα να με αλλαξη και σε fastpath το οποιο εγινε μεσα σε 2 ωρες και ολλα καλλα.Καποια βοηθεια για να ξαναβαλω το netgear αντι tou v8?.Στατιστικα γραμης θα βαλω το απογευμα και θα ενημεροσω γιατι δεν γνοριζω και πολυ καλλα το interface του V8.

Επισης ειχα ενα θεμα και με το Wirelles του v8 ειταν κιτρινο αλλα ψαχνοντας επρεπε να το κλειδοσω με wpa2 πραγμα που εκανα και πρασινησε το λαμαπακι.Και αν μπορει καποιος να μου πει για το μπροστινο κουμπι ειναι για το wirelles και πως το κανουμε να λειτουργηση on/off.

Σιγουρέψου οτι έχεις αυτες τις ρυθμίσεις μεσα στο router

vpi: 8

vci: 35

encapsulation: pppoe

multiplexing: llc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγουρέψου οτι έχεις αυτες τις ρυθμίσεις μεσα στο router

vpi: 8

vci: 35

encapsulation: pppoe

multiplexing: llc

Θα το κοιταξω και αυτο το απογευμα θεωρώ (έως οτι ειμαι βεβαιος) οτι τα εχω σωστα

Λοιπον παιδια να και τα στοιχεια

DSL Connection

Link Information

Uptime: 0 days, 20:24:35

DSL Type: G.992.5 annex A

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.105 / 13.664

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 13.493

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 2,94 / 14,22

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 17,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 13,0 / 21,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,0 / 6,0

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / BDCM

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 17 / 0

FEC Errors (Up/Down): 0 / 0

CRC Errors (Up/Down): 0 / 3.760

HEC Errors (Up/Down): 7 / 16.988

Τι λέτε?

Επεξ/σία από aslanG7
Δημοσ.

Προτες εντύπωσης θετικες οσο αφορα το online gaming μεσω ps3 κραταω μικρο καλαθι παντος για να δουμε ο χρονος θα δειξει.

Δημοσ.

α.firmware update to netgear.β.σιγουρεψου οτι ειναι Pppoeκαι LLC και vpi 8 vci 35.μετα username kai password

to v8 δεν χρειαζεται κωδικους διοτι τους παιρνει αυτοματα μετα απο λιγο που θα το βαλεις πανω.ειναι auto configured με custom firmware απο forthnet.απλα αμα τους βαλεις εσυ(Username kai password)δεν περιμενεις να παρει το config αυτοματα(γλυτωνεις δυο λεπτα χρονου).για αυτο σου ειπε να το κανεις Hard reset και να περιμενεις.το μπροστα κουμπι ειναι για wps (wireless protected setup).δεν ειναι οπως παλια για On /off. on/off μεσα απο το μενου.με καποιο τροπο μπορεις να το κανεις On /off αλλα δεν το εχω ψαξει παραπανω.δεν βρισκω λογο αφου ποιο ευκολο ειναι απο το Interface.επισης αν το κλεισεις με το κουμπακι απο μπροστα(αν κανεις τις ρυθμισεις ) τοτε οταν κανεις Reboot τον ρουτερ ξανανοιγει αυτοματα.

Uptime: 0 days, 20:24:35

DSL Type: G.992.5 annex A

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.105 / 13.664

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.021 / 13.493

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 13,0 / 21,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 11,0 / 6,0

με 21 attenuation θα μπορουσε και καλυτερα η γραμμη αλλα και παλι ειναι στα φυσιολογικα πλαισια.με το Netgear λογικα θα συγχρονισεις πιο ψηλα

.απλα εισαι και σε alcatel dslam (broadcom chipset οπως βλεπεις στα χαρακτηριστικα σου)οποτε "καποιες φορες" παιζει απο default κανα mbit λιγοτερο απο οτι τα siemens dslam.εξαρταται και απο Profile ενω αλλες φορες ειναι και λογω '"gap"" .αλλα ενταξει κατα τα αλλα μια χαρα.για την ταχυτητα δεν υπαρχει λογος να το ψαξεις παραπανω .για το netgear δες και κανε και firmware update γιατι πολλες φορες αλλαζουν πολλα απο firmware σε firmware και ειδικα σε netgear εχω δει να διορθωνονται διαφορα προβληματα.

Προτες εντύπωσης θετικες οσο αφορα το online gaming μεσω ps3 κραταω μικρο καλαθι παντος για να δουμε ο χρονος θα δειξει.

αφου εισαι σε fast δεν θα εχεις προβλημα.δεν θα αλλαξει κατι στο Ping σου εκτος αν υπαρχει προβλημα.δεν ξερω αν χρειαζεται και κανα port forward για το Ps3 για να παιξει καλυτερα το Online κτλ.

Δημοσ.

α.firmware update to netgear.β.σιγουρεψου οτι ειναι Pppoeκαι LLC και vpi 8 vci 35.μετα username kai password

to v8 δεν χρειαζεται κωδικους διοτι τους παιρνει αυτοματα μετα απο λιγο που θα το βαλεις πανω.ειναι auto configured με custom firmware απο forthnet.απλα αμα τους βαλεις εσυ(Username kai password)δεν περιμενεις να παρει το config αυτοματα(γλυτωνεις δυο λεπτα χρονου).για αυτο σου ειπε να το κανεις Hard reset και να περιμενεις.το μπροστα κουμπι ειναι για wps (wireless protected setup).δεν ειναι οπως παλια για On /off. on/off μεσα απο το μενου.με καποιο τροπο μπορεις να το κανεις On /off αλλα δεν το εχω ψαξει παραπανω.δεν βρισκω λογο αφου ποιο ευκολο ειναι απο το Interface.επισης αν το κλεισεις με το κουμπακι απο μπροστα(αν κανεις τις ρυθμισεις ) τοτε οταν κανεις Reboot τον ρουτερ ξανανοιγει αυτοματα.

με 21 attenuation θα μπορουσε και καλυτερα η γραμμη αλλα και παλι ειναι στα φυσιολογικα πλαισια.με το Netgear λογικα θα συγχρονισεις πιο ψηλα

.απλα εισαι και σε alcatel dslam (broadcom chipset οπως βλεπεις στα χαρακτηριστικα σου)οποτε "καποιες φορες" παιζει απο default κανα mbit λιγοτερο απο οτι τα siemens dslam.εξαρταται και απο Profile ενω αλλες φορες ειναι και λογω '"gap"" .αλλα ενταξει κατα τα αλλα μια χαρα.για την ταχυτητα δεν υπαρχει λογος να το ψαξεις παραπανω .για το netgear δες και κανε και firmware update γιατι πολλες φορες αλλαζουν πολλα απο firmware σε firmware και ειδικα σε netgear εχω δει να διορθωνονται διαφορα προβληματα.

αφου εισαι σε fast δεν θα εχεις προβλημα.δεν θα αλλαξει κατι στο Ping σου εκτος αν υπαρχει προβλημα.δεν ξερω αν χρειαζεται και κανα port forward για το Ps3 για να παιξει καλυτερα το Online κτλ.

Καλημερα δασκαλε :-D Πριν βαλω το V8 ειχα το Netgear με το τελευταιο filmware(τσεκαρισμενο)με το που εγινε η αλλαγη παροχου εκανα hard reset και εβαλα τους κωδικους που μου εστειλαν στο κινητο οσο για την ταχυτητα δεν με απασχολη και ιδαιτερα αρκη να ειναι σταθερη χωρις αποσυνδεσης και να μπορω να παιζω online ποδοσφαιρακι.Θα κοιταξω να συνδεσω το netgear και να δω τις ρυθισεις ξανα αυτες που μου ειπατε να κανω.Παντος και με το V8 κανενα παραπονω προς το παρον.Σκεφτομαι να ανοιξω και τις πορτες για το ps3 εχω αναλυτικο οδηγω πως να το κανω και θα ενημερώσω.

Δημοσ.

ανοιξε τα ports αμα θες.δεν ειναι κατι δυσκολο.μπορεις να το κανεις για την ωρα στο thomson και μετα το κανεις και στο Netgear.μηπως το password σου εχει κανα παραξενο συμβολο και δεν το δεχεται αραγε το Netgear???

Δημοσ.

ανοιξε τα ports αμα θες.δεν ειναι κατι δυσκολο.μπορεις να το κανεις για την ωρα στο thomson και μετα το κανεις και στο Netgear.μηπως το password σου εχει κανα παραξενο συμβολο και δεν το δεχεται αραγε το Netgear???

Θα το κανω αυριο και θα ενημεροσω σημερα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου(χαρατσι στο τιμολογιο της δεη :mad:)και μου εχει φυγει ολη η διαθεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...