Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορείς να δοκιμάσεις για ένα μήνα???Γιατί έτσι???Μήπως επειδή σε λίγο καιρό έρχεται το VDSL του ΟΤΕ και επειδή θα είναι καλύτερο...σε υποχρεώνουν με "ρουφιάνικο" τρόπο πληρώνοντας συμβόλαιο ενός έτους να μην πας εκεί? :P

όλοι οι πάροχοι, εδώ και καιρό, προσφέρουν τα πακέτο τους με δέσμευση ενο έτους, μαζί και ο οτε.

σε λίγο καιρό έρχεται το VDSL του ΟΤΕ

δεν νομίζω πως θα έρθει τόσο γρήγορα

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και να ερθει το VDSL, θα ειναι απλησιαστο λογω κοστους, οι λιγοι και τυχεροι θα το χαιρονται.

Δημοσ.

όλοι οι πάροχοι, εδώ και καιρό, προσφέρουν τα πακέτο τους με δέσμευση ενο έτους, μαζί και ο οτε.

δεν νομίζω πως θα έρθει τόσο γρήγορα

Στον οτε μπορεις να κατσης οσο θες αρκεί να μην δεσμευετης σε καποιο συμβολαιο

Και να ερθει το VDSL, θα ειναι απλησιαστο λογω κοστους, οι λιγοι και τυχεροι θα το χαιρονται.

Απο τεχνικο του οτε ακουσα οτι θα δοσουν και στους εναλακτικους vdsl δεν ξερω κατα ποσο αληθεύει :confused:

Δημοσ.

Απο τεχνικο του οτε ακουσα οτι θα δοσουν και στους εναλακτικους vdsl δεν ξερω κατα ποσο αληθεύει :confused:

Κάποτε οταν και αν μπει το vdsl θα δώσουν αλλα δεν το βλέπω στο κοντινό μέλλον

Δημοσ.

Προς το καλοκαιρι λενε πως θα δοθει το vdsl.. ετσι με τον καυσωνα και τις ζεστες :-D

Ναι αλλα ποιο καλοκαίρι :P

Δημοσ.

χαχαχαχα καλό Marria!!!Δεν ξέρω για το κόστος...εγώ πάντως αν ήταν εγγυημένη η ταχύτητα στα 50/5mbit θα τα έσκαγα τα φράγκα....τουλάχιστον θα είχα μια ταχύτητα της προκοπής(και θα έλιωναααα τους rapidshare/filesonic premium λογαριασμούς μου στο έπακρο!!!)...και όχι 8mbit από τα 24 που πιάνω και λέω και ευχαριστώ....γιατί υπάρχουν πολύ χειρότερα από εμένα....!!!

Εγώ στο adslgr διάβασα πως σε συγκεκριμένες περιοχές δεν θα αργήσει πολύ να ξεκινήσει το vdsl....τα έχουν όλα έτοιμα και περιμένουν κάποια έγκριση....κάτι τέτοιο είχα διαβάσει.

Δημοσ.

Εγω και με τα 16 που πιανω μια χαρα ειμαι, κανω και οικονομια στο bandwitch :P

Το χειρότερο είναι να είσαι σαν και μένα που το ρούτερ κλειδώνει συνήθως στα 8,500(πλέον) στην πόλη και στο χωριό στα 23.998......τραγικό απλά....

Δες το...τράβηξα και βιντεάκι :cry: :

http://www.youtube.com/watch?v=zqsIYuS2wro

Δημοσ.

Ολα για ενα ποδοσφαιρακι γιατι οι παλμοι ανεβανουν ασχημα οταν παιζω μεγαλη πώρωση :-D.Μεταξυ Νetgear 2200 Huwai520c και v8 ποιο μου συμβουλευεις να βαλω?Αυτην την στιγμη εχω το Huwai και βλεπω λιγο καλυτερα στατιστικα απο το netgear .Eπισης πως μπορω να κανω το κουμπακι του v8 να γινει on/off για το wireles(αν δεν ειναι ηδη)?Και κατι ακομη σε fastpath mode ειναι πιο συχνες οι αποσυνδεσεις?

οποιο παιζει πιο καλα.το πιο καλα δεν ειναι μονο θεμα συγχρονισμου ειναι και θεμα wireless και θεμα σταθεροτητας και θεμα μπουκωματος και ολα αυτα.στοnetgear κανε firmware update για να πιασεις το μεγιστο.το Thomson ειναι το πιο σταθερο.ενα απο τα 2 θα διαλεγα παρα το huawei.το πιο πιθανο να διαλεγα το netgear μετα v8 μετα huaweiiiii.

γινεται να γινει On off για το wireless αλλα ειναι ιστορια και δεν το εχω ψαξει.για μενα δεν εχει νοημα να το κλεινεις.καλυτερα κλεισε το κινητο.αλλιως το κλεινεις μεσα απο το μενου.το fast Path ειναι πιο ασταθες να το πω απλα με σχεση το interleave χωρις να σημαινει οτι θα σου κανει προβλημα.αλλα ναι αν εχεις ηδη προβληματα αποσυνδεσεων θα το κανει χειροτερο.

Δεν μπορείς να δοκιμάσεις για ένα μήνα???Γιατί έτσι???Μήπως επειδή σε λίγο καιρό έρχεται το VDSL του ΟΤΕ και επειδή θα είναι καλύτερο...σε υποχρεώνουν με "ρουφιάνικο" τρόπο πληρώνοντας συμβόλαιο ενός έτους να μην πας εκεί? :P

καμια σχεση με το vdsl που εχουμε πολυ καιρο μεχρι να το δουμε. αυτο με το συμβολαιο ισχυει εδω και καιρο για τον λογο οτι ο παροχος πληρωνει τον οτε για να ενεργοποοιησει μια γραμμη οποτε αν ο καθενας βαζει για 5 μερες και μετα διακοπτει και δεν πληρωνει και τελος καταργησης που ειναι τωρα οταν διακοψεις πριν το χρονο παει τοτε.δεν το θεωρω ρουφιανικο τροπο.οπως γινεται με τα κινητα.παιρνεις καλο κινητο σε δεσμευουν.αν καποιος δεν θελει δεν βαζει.συν οτι αμα η γραμμη δεν παιζει και δεν λυνεται το προβλημα δεν πληρωνεις τελος διακοπης οποτε δεν το θεωρω ρουφιανια.επισης σου δινει ενα ρουτερ που αμα ειναι καθε μηνα να κανεις και αλλη αιτηση και να παιρνεις και αλλο ρουτερ δεν συμφερει

απλησιαστο δεν θα ειναι τοσο αλλα οταν θα ερθει οταν ΘΑ ΘΑ ΘΑ ερθει.μεχρι τοτε εχουμε.συν οτι θα πεσει το κοστος του μετα.

αν δεν δωθει σε εναλακτικους τοτε δεν θα γινει γιατι ειναι μονοπωλιο μετα.

και ο οτε σε δεσμευει.δεν σε δεσμευει οταν εχεις μονο τηλεφωνο

χαχαχαχα καλό Marria!!!Δεν ξέρω για το κόστος...εγώ πάντως αν ήταν εγγυημένη η ταχύτητα στα 50/5mbit θα τα έσκαγα τα φράγκα....τουλάχιστον θα είχα μια ταχύτητα της προκοπής(και θα έλιωναααα τους rapidshare/filesonic premium λογαριασμούς μου στο έπακρο!!!)...και όχι 8mbit από τα 24 που πιάνω και λέω και ευχαριστώ....γιατί υπάρχουν πολύ χειρότερα από εμένα....!!!

Εγώ στο adslgr διάβασα πως σε συγκεκριμένες περιοχές δεν θα αργήσει πολύ να ξεκινήσει το vdsl....τα έχουν όλα έτοιμα και περιμένουν κάποια έγκριση....κάτι τέτοιο είχα διαβάσει.

απορω τι κατεβαζετε συνεχεια.σε πολλες περιοχες ειναι ετοιμο αλλα δεν εχει δωθει γιατι εκκρεμει τι θα γινει με τους εναλλακτικους.και 8 Mbit δεν ειναι ασχημα.αλλοι δενεχουν καν adsl

Το χειρότερο είναι να είσαι σαν και μένα που το ρούτερ κλειδώνει συνήθως στα 8,500(πλέον) στην πόλη και στο χωριό στα 23.998......τραγικό απλά....

Δες το...τράβηξα και βιντεάκι :cry: :

http://www.youtube.c...h?v=zqsIYuS2wro

δεν εχει να κανει αν ειναι χωριο η πολη.καμια σχεση.εχει να κανει ποιοτητα χαλκου και ποσο μακρια εισαι απο τον οτε.το οτι εισαι χωριο δεν αλλαζει κατι.

μεχρι το χωριο σου ετσι και αλλιως με οπτικη φτανουν

Δημοσ.

οποιο παιζει πιο καλα.το πιο καλα δεν ειναι μονο θεμα συγχρονισμου ειναι και θεμα wireless και θεμα σταθεροτητας και θεμα μπουκωματος και ολα αυτα.στοnetgear κανε firmware update για να πιασεις το μεγιστο.το Thomson ειναι το πιο σταθερο.ενα απο τα 2 θα διαλεγα παρα το huawei.το πιο πιθανο να διαλεγα το netgear μετα v8 μετα huaweiiiii.

γινεται να γινει On off για το wireless αλλα ειναι ιστορια και δεν το εχω ψαξει.για μενα δεν εχει νοημα να το κλεινεις.καλυτερα κλεισε το κινητο.αλλιως το κλεινεις μεσα απο το μενου.το fast Path ειναι πιο ασταθες να το πω απλα με σχεση το interleave χωρις να σημαινει οτι θα σου κανει προβλημα.αλλα ναι αν εχεις ηδη προβληματα αποσυνδεσεων θα το κανει χειροτερο.

καμια σχεση με το vdsl που εχουμε πολυ καιρο μεχρι να το δουμε. αυτο με το συμβολαιο ισχυει εδω και καιρο για τον λογο οτι ο παροχος πληρωνει τον οτε για να ενεργοποοιησει μια γραμμη οποτε αν ο καθενας βαζει για 5 μερες και μετα διακοπτει και δεν πληρωνει και τελος καταργησης που ειναι τωρα οταν διακοψεις πριν το χρονο παει τοτε.δεν το θεωρω ρουφιανικο τροπο.οπως γινεται με τα κινητα.παιρνεις καλο κινητο σε δεσμευουν.αν καποιος δεν θελει δεν βαζει.συν οτι αμα η γραμμη δεν παιζει και δεν λυνεται το προβλημα δεν πληρωνεις τελος διακοπης οποτε δεν το θεωρω ρουφιανια.επισης σου δινει ενα ρουτερ που αμα ειναι καθε μηνα να κανεις και αλλη αιτηση και να παιρνεις και αλλο ρουτερ δεν συμφερει

απλησιαστο δεν θα ειναι τοσο αλλα οταν θα ερθει οταν ΘΑ ΘΑ ΘΑ ερθει.μεχρι τοτε εχουμε.συν οτι θα πεσει το κοστος του μετα.

αν δεν δωθει σε εναλακτικους τοτε δεν θα γινει γιατι ειναι μονοπωλιο μετα.

και ο οτε σε δεσμευει.δεν σε δεσμευει οταν εχεις μονο τηλεφωνο

απορω τι κατεβαζετε συνεχεια.σε πολλες περιοχες ειναι ετοιμο αλλα δεν εχει δωθει γιατι εκκρεμει τι θα γινει με τους εναλλακτικους.και 8 Mbit δεν ειναι ασχημα.αλλοι δενεχουν καν adsl

δεν εχει να κανει αν ειναι χωριο η πολη.καμια σχεση.εχει να κανει ποιοτητα χαλκου και ποσο μακρια εισαι απο τον οτε.το οτι εισαι χωριο δεν αλλαζει κατι.

μεχρι το χωριο σου ετσι και αλλιως με οπτικη φτανουν

Ναι αυτό λέω κ εγώ..δεν υποβαθμίζω το χωριό!!!Καταρχήν σαν το χωριό ΔΕΝ έχει....απλά λέω ότι είμαι τυχερός εν μέρη που βλέπω 24mbit,αλλά τι να το κάνω...εφόσον στο χωριό πηγαίνω μια φορά το μήνα!!!100 μέτρα άντε 150 το πολύ από τα καφάο είμαι τα οποία έχουν τοποθετήσει ακριβώς έξω από το κτήριο του ΟΤΕ(οπότε απέχω 100-150 μέτρα και από καφάο και από DSLAM),διότι είναι μικρό χωριό σε έκταση και πληθυσμό....πάντως συγχρονίζουν όλοι πάνω από 12mbit(στην χειρότερη) και μάλιστα καμιά 15ρια άτομα ακόμα,πιάνουν καθαρό 24ρι 24/7(Γιατί να μην είχα και στην πόλη το κτήριο του ΟΤΕ στα 100 μέτρα??? :cry:)!!!Και Mr.Pouline πάνε λίγο στο thread που άνοιξα με τα gap και δες το τελευταίο μου post...έχουμε νέες περίεργες περιπέτειες με τη γραμμή!!!

Δημοσ.

Λοιπον παιδεια παιζοντας online με κανη μια αποσυνδεση το ρουτερ(κερδιζα και ολας γαμωτο)ειναι η δευτερη φορα μεσα σε λιγες μερες νομιζω προχθες ειχα ακομη μια.Εβγαλα το huwai520c και ξαναεβαλα το netgear 2200 και διαπιστονω τα εξης

Στατιστικα huwai ADSL Description

ADSL State Show Time

Data Path Interleaved

Operation Mode G.dmt.bisplus

Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 16700 / 963

Bandwidth Down/Up(kbps) 14784 / 956

SNR Margin Down/Up(dB) 8.5 / 10.3

Attenuation Down/Up(dB) 21.9 / 12.2

Power Down/Up(dBm) 18.8 / 11.3

CRC Down/Up 0 / 0

FEC Down/Up 5987 / 0

HEC Down/Up 0 / 0

System Up Time 21:12:54

DSL Up Time 0:00:35

Στατιστικα netgear

ADSL Link Downstream Upstream

Connection Spee 13263 kbps 987 kbps

Line Attenuatio 25.0 db 11.1 db

Noise Margin 9.3 db 10.0 db

Καλυτερα με το huwai.To v8 δεν το δοκιμασα ακομη.

Τα δικα σας συμπερασματα?

Δημοσ.

Τι να πουμε εμεις, τα ειπε ολα τα huwei :P

Δεν θα δεις τα ιδια στατιστικα σε ολα τα ρουτερ, ειναι αναλογα και με τι chip εχουν , και τι υποστηριζει το dslam. Για αυτο ειναι πολλες φορες καλυτερα να εχουμε το ρουτερ που μας δινει ο παροχος, γιατι ειναι καταλληλο στα chip που εχουν.

Δημοσ.

Τι να πουμε εμεις, τα ειπε ολα τα huwei :P

Δεν θα δεις τα ιδια στατιστικα σε ολα τα ρουτερ, ειναι αναλογα και με τι chip εχουν , και τι υποστηριζει το dslam. Για αυτο ειναι πολλες φορες καλυτερα να εχουμε το ρουτερ που μας δινει ο παροχος, γιατι ειναι καταλληλο στα chip που εχουν.

Πιστευω οτι εχεις δικιο σε αυτο καλλο το huwai καλλα στατιστικα μονο το προβλημα με της αποσυνδεσης που ειχα το τελευταιο καιρο τελος παντον προς το παρον θα αφησω λιγο το netgear και θα δω αμα μου κανει τα ιδια.Με την αλλαγη παροχου(forthnet)σε λιγες μερες θα δοκιμασω το tomson v8 που μου εδοσαν να δω ποσο σταθερο και αξιοπιστο ρουτερ ειναι φυσικα θα δοκιμασω και το netgear που απο πολους θεορητε απο τα καλυτερα ρουτερ τιμη/αποδοση για να δουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...