aslanG7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 5.4 margin απο οτε? μαλλον μικρα σκαμπανεβασματα.β.μην αγχνωνεσαι.μια χαρα θα παιξεις και με την επομενη εταιρεια.τον ιδιο χαλκο θα παρεις.μικρα σκαμπανεβασματα κανει στην χειροτερη να σου βαλουν Profile 8 αν και με το Thomson δεν μασαει σε χαλια γραμμες.(αν και εσυ θα βαλεις το netgear) κανε καμια 10 μερες πιο πριν.απλα μην κανεις και να κανα μηνα πιο πριν γιατι μετα θα σου πει ο οτε οτι διεκοψες πριν το συμβολαιο οποτε να πληρωσεις ρυτρα.εκτος αν περιμενεις να παει 14 στον οτε δεν κανεις ανανεωση με τον χρονο αλλα συνεχισεις δηθεν για ενα μηνα και διακοψεις. το Ping Το βλεπεις ειτε μεσα απο το παιχνιδι κτλ ειτε το κλασσικο απο command prompt ping προορισμος. σε forthnet αν δεν σε ικανοποιει το αρχικο Ping ζητα fast path μετα.μεσα απο το ρουτερ δεν θυμαμαι να εχει το Netgear και γενικως τα περισσοτερα δεν εχουν.επισης κανε και firmware update στο Netgear αν εχει πιο νεο και βαλτο Pppoe/llc αν δεν το εχεις κανει ηδη. Οκ ευχαριστω για της απαντησης Αρχες νοεμβριου θα παω στο καταστημα της forthnet να κανω αιτηση και θα ενημερώσω
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 οκ πες μας ποσο θα συγχρονισεις για να δουμε και οτι καλυτερο
aslanG7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 οκ πες μας ποσο θα συγχρονισεις για να δουμε και οτι καλυτερο Εγινε φιλε μου θα ενημεροσω
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 βεβαια παιζει και μια αλλη λυση αλλα ειναι λιγο πιο γρηγορη(ισως) αλλα και με περισσοτερο ρισκο εφοσον παιζεις μια χαρα.ζητας ανενεργο βρογχο απο την forthnet Με το ιδιο νουμερο.σου φερνουν την γραμμη την δοκιμαζουν και μετα ενεργοποιουν.οποτε θα μπορουσε να ερθει η γραμμη και να γινει η δοκιμη οταν θα ληγει το connex.apla μπλεκεις λιγο.επισης θα παρεις νεο ζευγαρι χαλκου με οτι συν η πλην μπορει να εχει.δεν το ξερεις στην πραξη
aslanG7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 βεβαια παιζει και μια αλλη λυση αλλα ειναι λιγο πιο γρηγορη(ισως) αλλα και με περισσοτερο ρισκο εφοσον παιζεις μια χαρα.ζητας ανενεργο βρογχο απο την forthnet Με το ιδιο νουμερο.σου φερνουν την γραμμη την δοκιμαζουν και μετα ενεργοποιουν.οποτε θα μπορουσε να ερθει η γραμμη και να γινει η δοκιμη οταν θα ληγει το connex.apla μπλεκεις λιγο.επισης θα παρεις νεο ζευγαρι χαλκου με οτι συν η πλην μπορει να εχει.δεν το ξερεις στην πραξη Ασε μην μπλεξω θα περιμενω αλλοστε δεν εμεινε και πολυ σε δεκα μερες θα παω να κανω αιτηση
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 ναι απλα το ειπα σαν λυση.συνηθως αξιζει να το κανει καποιος αυτο οταν εχει ηδη προβληματα με τον χαλκο του οποτε περνοντας ανενεργο βρογχο δοκιμαζει την τυχη του για ενα καλυτερο ζευγαρι.αν και μπορει και το καινουριο να βγει πιο προβληματικο.ναι ειναι 10 -15 μερες δεν εχει νοημα. και οπως ειπα μετα το χρονο αμα δεν κανεις συμβολαιο και απλα πληρωσεις για εναν μηνα ακομα στον οτε(αοριστου) μπορεις να φυγεις οποτε θες ακομα και μετα τις 10 νοεμβρη που τελειωνει.
aslanG7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον μια μικρη ενημέρωσή 18 νοεμβριου εληξε το συμβολαιο απο τον οτε υστερα απο δυο τηλ που εκανα στο 13888.Την ιδια μερα πηγα στο καταστημα της forthnet και εκανα αιτηση το προπληρομενο πακετο μονο ιντερνετ στο ονομα του πατερα μου που ειναι συνταξιουχος και εχεις μεγαλυτερη έκπτωσή ολλα καλλα ως τωρα με πιθανη ημερομινια 5.12.2011 μετα θα ενημερώσω και θα συγκρίνω το πριν με το μετα
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον μια μικρη ενημέρωσή 18 νοεμβριου εληξε το συμβολαιο απο τον οτε υστερα απο δυο τηλ που εκανα στο 13888.Την ιδια μερα πηγα στο καταστημα της forthnet και εκανα αιτηση το προπληρομενο πακετο μονο ιντερνετ στο ονομα του πατερα μου που ειναι συνταξιουχος και εχεις μεγαλυτερη έκπτωσή ολλα καλλα ως τωρα με πιθανη ημερομινια 5.12.2011 μετα θα ενημερώσω και θα συγκρίνω το πριν με το μετα α.καινουρια γραμμη η θα γινει μετατροπη απο οτε σε forthnet Με το ιδιο νουμερο κτλ με τον ιδιο χαλκο. αν γινει το δευτερο τοτε πανω κατω θα εισαι τα ιδια.ενα κλικ πιο γρηγορα λογω 6 margin αντιθετα με το 9 του οτε αν γινει το πρωτο εκει μπορει απο πολυ καλυτερα μεχρι το ιδιο η πολυ χειροτερα αναλογα τι χαλκο θα τυχεις.μπορει να ειναι καλυτερος μπορει το ιδιο μπορει χειροτερος.δες και πες μας.εχω καλο προαισθημα για κανα 1,5 mbit Πανω.( ή κάτω)
aslanG7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 α.καινουρια γραμμη η θα γινει μετατροπη απο οτε σε forthnet Με το ιδιο νουμερο κτλ με τον ιδιο χαλκο. αν γινει το δευτερο τοτε πανω κατω θα εισαι τα ιδια.ενα κλικ πιο γρηγορα λογω 6 margin αντιθετα με το 9 του οτε αν γινει το πρωτο εκει μπορει απο πολυ καλυτερα μεχρι το ιδιο η πολυ χειροτερα αναλογα τι χαλκο θα τυχεις.μπορει να ειναι καλυτερος μπορει το ιδιο μπορει χειροτερος.δες και πες μας.εχω καλο προαισθημα για κανα 1,5 mbit Πανω.( ή κάτω) Φιλε μου το β(θα γινει μετατροπη απο οτε σε forthnet Με το ιδιο νουμερο κτλ με τον ιδιο χαλκο)Μετα θα ζητησω να με βαλουν σε fastpath λογω online gaming.Στατιστικα γραμης σημερινα ADSL Description ADSL State Show Time Data Path Interleaved Operation Mode G.dmt.bisplus Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 16520 / 967 Bandwidth Down/Up(kbps) 15117 / 956 SNR Margin Down/Up(dB) 7.9 / 10.4 Attenuation Down/Up(dB) 22.0 / 12.9 Power Down/Up(dBm) 19.1 / 11.3 CRC Down/Up 115 / 4 FEC Down/Up 3563 / 12 HEC Down/Up 750 / 0 System Up Time 85:26:50 DSL Up Time 0:51:21 PVC Select PPP Up Time 0:51:18
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Φιλε μου το β(θα γινει μετατροπη απο οτε σε forthnet Με το ιδιο νουμερο κτλ με τον ιδιο χαλκο)Μετα θα ζητησω να με βαλουν σε fastpath λογω online gaming.Στατιστικα γραμης σημερινα ADSL Description ADSL State Show Time Data Path Interleaved Operation Mode G.dmt.bisplus Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 16520 / 967 Bandwidth Down/Up(kbps) 15117 / 956 SNR Margin Down/Up(dB) 7.9 / 10.4 Attenuation Down/Up(dB) 22.0 / 12.9 Power Down/Up(dBm) 19.1 / 11.3 CRC Down/Up 115 / 4 FEC Down/Up 3563 / 12 HEC Down/Up 750 / 0 System Up Time 85:26:50 DSL Up Time 0:51:21 PVC Select PPP Up Time 0:51:18 α.θα δεις σιγουρα 1021 στο Up οπως και θα πρεπει να δεις κανα megabit παραπανω ταχυτητα.βεβαια μετα θα χασεις αυτο το ενα megabit ΛΟΓΙΚΑ επειδη θα πας σε fast γιατι οπως βλεπω τωρα εισαι με Interleave.
aslanG7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 α.θα δεις σιγουρα 1021 στο Up οπως και θα πρεπει να δεις κανα megabit παραπανω ταχυτητα.βεβαια μετα θα χασεις αυτο το ενα megabit ΛΟΓΙΚΑ επειδη θα πας σε fast γιατι οπως βλεπω τωρα εισαι με Interleave. Δεν με απασχολη και πολυ αυτο αρκει να μπορω να παιζω ποδοσφαιρακι online και να μη μου βγενει η ψυχη για να δουμε.Παντος με το που γινει η συνδεση θα σε ρωτησω καποια πραγματα που με απασχολουν σχετικα με το ρουτερ thomson v8 που μου εδοσαν.
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 οτι χρειαστεις εδω ειμαι.λογικα το v8 θα εχει και το last firmware επανω.με το που το βαλεις πανω θα γινει auto configured μετα απο λιγα λεπτα με username και password.εσυ απλα θα παρεις τηλ για fast ola για ενα ποδοσφαιρακι
aslanG7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) οτι χρειαστεις εδω ειμαι.λογικα το v8 θα εχει και το last firmware επανω.με το που το βαλεις πανω θα γινει auto configured μετα απο λιγα λεπτα με username και password.εσυ απλα θα παρεις τηλ για fast ola για ενα ποδοσφαιρακι Ολα για ενα ποδοσφαιρακι γιατι οι παλμοι ανεβανουν ασχημα οταν παιζω μεγαλη πώρωση .Μεταξυ Νetgear 2200 Huwai520c και v8 ποιο μου συμβουλευεις να βαλω?Αυτην την στιγμη εχω το Huwai και βλεπω λιγο καλυτερα στατιστικα απο το netgear .Eπισης πως μπορω να κανω το κουμπακι του v8 να γινει on/off για το wireles(αν δεν ειναι ηδη)?Και κατι ακομη σε fastpath mode ειναι πιο συχνες οι αποσυνδεσεις? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2011 από aslanG7
SPANK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Αφού τα έχεις δοκιμάσει και τα 2 και με το Huwai εισαι καλύτερα και δεν εχεις πρόβληματα καλύτερα να κρατήσεις αυτο επάνω
Bimmermeister Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 για μενα forthnet για ενα λογο.η cyta δινει voip και σου δινει τον δικο της ρουτερ οποτε δεν μπορεις να βαλεις κατι αλλο και να θες συν οτι δεν εχεις full access στον ρουτερ που προσωπικα εμενα μου την δινει να μην μπορω να κανω οτι θελω.το δευτερο καλο της forthnet ειναι οτι σε μια καλη γραμμη επειδη δινει 6 Margin μπορεις να συγχρονισεις πιο ψηλα απο οτι πχ σε Otenet Που ειναι το margin 9 οπως και εχεις.αυτο που λεει ο spank ειναι οτιαμα βαλεις forthnet τους λες απο interleave να σε κανουν fast και εκει θα κερδισεις σε ping Με τα Online games.Λιγοτερο lag πως να το πω πιο απλα.απο default ολες οι εταιιρειες παιζουν Interleave.στο fast Μπορει να συγχρονισεις ενα κλικ πιο κατω απλα εχεις καλυτερο Ping.και μπορεις να βαλεις οτι ρουτερ θες. απλα οσο ξερω θα σου βγει λιγο πιο ακριβα απο cyta.επισης δεν μπορεις να δοκιμασεις ενα μηνα.ολοι κανουν συμβολαιο ενα χρονο Δεν μπορείς να δοκιμάσεις για ένα μήνα???Γιατί έτσι???Μήπως επειδή σε λίγο καιρό έρχεται το VDSL του ΟΤΕ και επειδή θα είναι καλύτερο...σε υποχρεώνουν με "ρουφιάνικο" τρόπο πληρώνοντας συμβόλαιο ενός έτους να μην πας εκεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα