Fu Manchu Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα Αντιμετωπίζω ένα σχεδόν παρόμοιο πρόβλημα με το παληκαρι που άνοιξε το θέμα Εχω ενα παλιό σχετικά PC (μου το φέρανε να το δω τι έχει) με m/b asrock, και processor intel prescott και το πρόβλημα είναι ότι πάει να ανοίξει αλλα σταματάει. Δηλαδή παίρνει ρεύμα για ένα δεύτερο και σβήνει. Εκανα 1)clear cmos 2)καθαρισμό ψύκτρας 3) το τροφοδοτικό είναι καινούργιο, οπότε δεν παίζει να φταίει αυτό. Εν τω μεταξύ ανοιξα το καπάκι μπροστά για να δώ τι γίνεται με το Power και είδα με μονοτική και υποψιάζομαι ότι μπορεί να φταέι το Power button... Καμία ιδέα για το τι φταίει; Ευχαριστω...
panospc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Είχα πάθει παλιότερα το ίδιο ακριβώς, τελικά είχε χαλάσει το τροφοδοτικό από έναν πυκνωτή που είχε φουσκώσει
Fu Manchu Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 το τροφοδοτικό μου είναι καινούργιο αρα δεν παίζει κάτι τετοιο
Intruder7s Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Αυτο που λες δεν στεκει. Δοκιμασε το. Αν ισχυει ουτε ο πρωτος θα εισαι που θα του εχει τυχει ελλατωματικο προιον...αλλα ουτε και ο τελευταιος!
gchris7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα Αντιμετωπίζω ένα σχεδόν παρόμοιο πρόβλημα με το παληκαρι που άνοιξε το θέμα Εχω ενα παλιό σχετικά PC (μου το φέρανε να το δω τι έχει) με m/b asrock, και processor intel prescott και το πρόβλημα είναι ότι πάει να ανοίξει αλλα σταματάει. Δηλαδή παίρνει ρεύμα για ένα δεύτερο και σβήνει. Εκανα 1)clear cmos 2)καθαρισμό ψύκτρας 3) το τροφοδοτικό είναι καινούργιο, οπότε δεν παίζει να φταίει αυτό. Εν τω μεταξύ ανοιξα το καπάκι μπροστά για να δώ τι γίνεται με το Power και είδα με μονοτική και υποψιάζομαι ότι μπορεί να φταέι το Power button... Καμία ιδέα για το τι φταίει; Ευχαριστω... Αποσύνδεσε εντελώς το power button και με ένα κατσαβιδάκι βραχυκύκλωσε τα δυο πινάκια που καταλήγει Δύσκολο πάντως να φταίει αυτό. Αποσύνδεσε με προσοχή τα πάντα από την mobo σου και κανε δοκιμές. Ξεκινά μόνο έχοντας το ρεύμα και την cpu. Βγάλε δηλαδή κάρτες γραφικών, ram, δίσκους, pci κάρτες κτλ. Αν δεν έχει θέμα το τροφοδοτικό και η mobo τότε λογικά το pc θα ανοίξει με τα γνωστά μπιπ από το speaker. Από εκεί και πέρα ξεκίνα να βάζεις ένα ένα αυτά που έβγαλες κάνοντας δοκιμές, με πρώτο την ram και μετά την κάρτα γραφικών... Πάντα βγάζε το ρεύμα σε οποιαδήποτε αλλαγή κάνεις.
Fu Manchu Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Εκανα την βραχυκύκλωση και κάνει πάλι το ίδιο...
Johnny Em Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Όταν λες σου ανοίγει μερικά δευτερόλεπτα πόσα εννοείς? 1-2 η 10-20? Προλαβαίνει να πάρει σήμα η οθόνη? Μήπως στο κάνει όταν το βγάζεις εντελώς από την πρίζα?. Λογικά είναι το τροφοδοτικό που πνέει σιγά σιγά τα λοίσθια. Κάπως έτσι είχε ξεκινήσει και το δικό μου... Καμιά φορά το έπιανε και δεν άνοιγε ποτέ. Όταν όμως άνοιγε δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα ακόμα και μετα απο 100 shut down. Μονο αν το έβγαζα από την πρίζα και μετά προσπαθούσα να το ανοίξω ήθελε τις "μανιβελιες" του Όταν λέω ότι μου κλείνει, ναι λέω ότι, όταν πατάω το power button παίρνουν ρεύμα όλα τα ανεμηστηράκια και πριν πάρει σήμα η οθόνη μου κλείνει. Πριν καλα καλα ακουστεί το "μπιπ" απο το PC Τελικά αυτό το PC θα με τρελάνει. Δυστυχώς μάλλον ούτε ο σκληρός είναι ή τουλάχιστον έτσι δείχνει μέχρι τώρα. Κατέβασα και το προγραμματάκι που προτείνατε πιο πάνω άλλα ο WD είναι 100% υγιής ενώ ο Seagate είναι 96%. Όσο γι αυτό που αναφέρθηκε ότι το τροφοδοτικό μπορεί να μην αντέχει το φορτίο, να σημειωθεί πρώτα ότι αυτήν την σύνθεσή την έχω σχεδόν πάνω από χρόνο. Αναλυτικά είναι: ΤροφοδοτικόOCZ GSX 700 CPU AMD Athlon 64 x2 5600+ 2.81Ghz Mobo ASUS M2N32-SLI DELUX RAM 2x Team Group Xtream Dark 1G DDR2 2x Kingston XyperX 1G VGA EVGA GTX550i Hard Discs WD 320G Caviar Blue (system) SEagate 500G Barracuda (storage)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα