margaritagr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 θελω να βγαλω μια καρτα ,χρεωστικη ή προπληρωμενη, για να κανω τις αγορες μου.. Ρωταω εδω γιατι εχω διαβασει οτι δεν κανουν ολες.. Σε αλλο φορουμ μου προτειναν της alpha, αλλα θελει να χεις λογαριασμο... Μηπως εχετε λοιπον να μου προτεινετε καποια που να μη χρειαζεται λογαριασμο στην τραπεζα, και να τη δεχεται σιγουρα το market?? Ευχαριστω πολυ ΥΓ.ελπιζω να ειμαι στη σωστη κατηγορια..δε το εβαλα στο μπλα μπλα, επειδη τη θελω για συγκεκριμενη χρηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 της κυπρου την prepaid δεν τη δεχεται; visa ειναι. ολα τη δεχονται, amazon, paypal, ebay, mymemory, κινεζοsite, site προσφορων...πουθενα δεν ειχα προβλημα ως τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 δε ξερω αν τη δεχεται, κι εγω αυτη ειχα σκεφτει αρχικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα