Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω έχουν δημιουργηθεί δεκάδες παρόμοια θέματα αλλά ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες οπότε πάμε άλλη μία :

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα gaming mouse εδώ και καιρό και κατέληξα στα εξής τρία :

1. Logitech g700
  2. Cyborg Rat 7
  3. Cyborg Rat 5

Αυτά που θέλω από το mouse είναι να είναι άνετο, να έχει αρκετά κουμπιά εκτός των βασικών και όσον το δυνατό καλύτερη τιμή σε σχέση με αυτά που προσφέρει.

Τιμές περίπου :65, 80 και 60 αντίστοιχα.

Από τη μία ποιότητα και εγγύηση Logitech από την άλλη 2 "αεράτα" Cyborg Rat. Τι προτείνετε ;

Δημοσ.

κοίτα γενικά εγώ δεν ειμαι του gaming mouse διότι τα θεωρώ πολύ ογκώδη για το τιποτα. παρ'ολα αυτά εχω δοκιμάσει για κανενα 2βδομαδο ενα g700 και μπορώ να πω οτι εργονομικά ειναι άρτιο. επίσης έχοντας logitech ποντικια χρόνια τωρα, μπορώ να πώ οτι δίνουν τεράστια σημασία στην απόδοση της μπαταρίας (βλεπε marathon) σε σημείο που θα ξεχάσεις ποτε ήταν η τελευταία φορά που το φόρτισες.

τωρα για τα razor γενικα μου φαίνονται πολυ αβολα με τόσα κενά και εγκοπές αλλα εχω ακούσει οτι ειναι φοβερά σε αισθηση λόγω του ρυθμιζόμενου βάρους.

Δημοσ.

κοίτα γενικά εγώ δεν ειμαι του gaming mouse διότι τα θεωρώ πολύ ογκώδη για το τιποτα. παρ'ολα αυτά εχω δοκιμάσει για κανενα 2βδομαδο ενα g700 και μπορώ να πω οτι εργονομικά ειναι άρτιο. επίσης έχοντας logitech ποντικια χρόνια τωρα, μπορώ να πώ οτι δίνουν τεράστια σημασία στην απόδοση της μπαταρίας (βλεπε marathon) σε σημείο που θα ξεχάσεις ποτε ήταν η τελευταία φορά που το φόρτισες.

τωρα για τα razor γενικα μου φαίνονται πολυ αβολα με τόσα κενά και εγκοπές αλλα εχω ακούσει οτι ειναι φοβερά σε αισθηση λόγω του ρυθμιζόμενου βάρους.

Λογικά εννοείς τα Cyborg και όχι τα Razer. Εξάλλου και τα δύο Rat είναι με καλώδιο. Μόνο το Logitech είναι ασύρματο. Και τα Rat με τόσες επιλογές που σου δίνουν στην ουσία μπορείς να το φτιάξεις όπως θες αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να το επιτύχω αυτό (και αν αξίζει τα παραπάνω λεφτά).

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο Logitech πάντως έχει πολύ μικρή διάρκεια μπαταρίας (περίπου 3 μέρες σε λογική χρήση). Το καλό είναι πάντως για να το φορτίσεις απλά του βάζεις το usb και το λειτουργείς κανονικά.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο Logitech πάντως έχει πολύ μικρή διάρκεια μπαταρίας (περίπου 3 μέρες σε λογική χρήση). Το καλό είναι πάντως για να το φορτίσεις απλά του βάζεις το usb και το λειτουργείς κανονικά.

Αυτό με το καλώδιο USB το ξέρω, αλλά 3 μέρες; Λίγο υπερβολικό μου ακούγεται.

Δημοσ.

Έχω κανένα λόγο να σου πω ψέμματα; Προσωπικά το φορτίζω κάθε 5 μέρες και το δουλεύω κανα 2-3 ώρες την ημέρα. Ψάξτο λίγο στα ξένα forums και θα δεις ότι το λένε και άλλοι.

Δημοσ.

Έχω κανένα λόγο να σου πω ψέμματα. Προσωπικά το φορτίζω κάθε 5 μέρες και το δουλεύω κανα 2-3 ώρες την ημέρα. Ψάξτο λίγο στα ξένα forums και θα δεις ότι το λένε και άλλοι.

Δεν ήξερα ότι το έχεις κι εσύ, νόμιζα ότι απλά το άκουσες. Εκτός απ' το θέμα της μπαταρίας είναι καλό ποντίκι ;

Δημοσ.

Το έχω διαβάσει το review εδώ και καιρό απλά ρωτάω για feedback από χρήστες που το δουλεύουν καθημερινά. Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες για την μπαταρία που ήταν κάτι που δεν ήξερα αν και για το συγκεκριμένο mouse έχω ψάξει αρκετά. Για τα Cyborg Rat είναι που δεν ξέρω τίποτα :-D

Δημοσ.

Για gaming είναι λίγο βαρύ ποντίκι. Είμαι της γνώμης, αν το θες μόνο για gaming, να προτιμήσεις κάτι σε ενσύρματο για μεγαλύτερη ακρίβεια.

Δημοσ.

Η σειρά της Steelseries είναι καταπληκτική, αν και λίγο minimalistic. Είναι μέσα στα πιό τελειοποιημένα ποντίκια που υπάρχουν. Αψεγάδιαστη εργονομία και ακρίβεια.

Εγώ βασίστηκα στα άπειρα reviews και επέλεξα το σταθερής-διαχρονικής αξίας ΜΧ518 και είδα και έπαθα να το συνηθίσω, μιάς και δεν υπάρχει θέση στο ποντίκι για τον παράμεσο..

Δημοσ.

Η σειρά της Steelseries είναι καταπληκτική, αν και λίγο minimalistic. Είναι μέσα στα πιό τελειοποιημένα ποντίκια που υπάρχουν. Αψεγάδιαστη εργονομία και ακρίβεια.

Εγώ βασίστηκα στα άπειρα reviews και επέλεξα το σταθερής-διαχρονικής αξίας ΜΧ518 και είδα και έπαθα να το συνηθίσω, μιάς και δεν υπάρχει θέση στο ποντίκι για τον παράμεσο..

Μπορεί η ποιότητα κατασκευής να είναι κορυφαία αλλά μοιάζουν με ποντίκια των 10 ευρώ. Και αν το Rat κάνει αυτά που λέει λογικά δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με την εργονομία. Καλή πρόταση αλλά δεν μου κάνουν, sorry :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...