Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα τετραχρονο 50cc σκουτερ για τις βασικές μετακινήσεις της πόλης. Σήμερα είχε 4C το πρωι και δεν επερνε μπροστά με τη μίζα με τίποτα. Μετα απο 3-4 λεπτα και την 10η προσπάθεια πήρε.

Αυτο γίνεται μόνο το πρωι.

Το μεσημέρι που είχε 5C με το που πατησα τη μίζα πήρε αμέσως.

Τα σέρβις γίνονται κανονικά και έχω αλλάξει και μπαταρία πέρυσι.

Αυτο γιατι συμβαίνει;

Επειδη όλο το βράδυ είναι σε ακινησία; Υπάρχει κάποια λύση; Δεδομένου ότι δεν ήρθαν και οι τρελές θερμοκρασίες ακόμη..

Δημοσ.

...και έχω αλλάξει και μπαταρία πέρυσι.

Αυτό δε λέει κάτι. Αναλόγως χρήσης, για φτηνομπαταρίες της πλάκας 1 χρόνος μπορεί να είναι και ρεκόρ αντοχής.

Τα σέρβις γίνονται κανονικά...

Ούτε αυτό λέει κάτι, εκτός αν τα κάνεις ο ίδιος ή έστω ελέγχεις τι εργασίες σου κάνουν.

(Χωρίς να το παίζω μηχανικός, ) αν ήμουν στη θέση σου, θα ξεκίναγα να ψάχνω από ρεύμα και θα συνέχιζα με τροφοδοσία.

Δημοσ.

Δεν κατέχω πολλα απο μηχανολογικα, αλλα λίγο που το κοίταξα στο google θα κάνω αντικατάσταση μπουζι σε ιριδιου. Ελπίζω να φταίει αυτο.

Δημοσ.

Σίγουρα δεν φταίει αυτό. Τα μπουζί ιριδίου απλά θα σου βγάλουν πολλές περισσότερες ώρες λειτουργίας πριν χρειαστούν αντικατάσταση. Μερικοί λένε ότι δίνουν ισχυρότερο σπινθήρα, μπορεί να είναι κι έτσι. Όμως κανένα μηχανάκι δεν βγαίνει απ' τη μάνα του με ιριδίου. Ίσως γιά κάποιο λόγο να φταίει το μπουζί σου, αλλά σίγουρα όχι επειδή δεν είναι ιριδίου.

Εννοούσα να τσεκάρεις απλά πράγματα, όπως: ρεύμα από άλλη μπαταρία, πχ. με καλώδια από αυτοκίνητο, αν όντως δουλεύει το τσοκ (και ειδικά αν είναι ντιζάτο), κατάσταση/χρώμα μπουζί (βλ. κι εδώ)

Το τελευταίο θα σε οδηγήσει προς την κατεύθυνση που -ενδεχομένως- χρειάζεται να ψάξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...