vlachaquito Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Η σειρα τα σπαει. ταξιδευω την πεμπτη και με βλεπω να ξυπναω πιο νωρις για να κατεβασω το season final και να το δω στο αεροπλανο χαχαχα Μερικες απαντησεις. Το παιδι γεννηθηκε νεκρο. Το αλλο μεγαλωνε δυσαναλογα και ετσι επαιρνε την τροφη απο το δευτερο το οποιο τελικα και σαν προωρο πεθανε. Το ποτε πεθανε, δεν νομιζω να μας απασχολησει ποτε (μια και ο κυκλος του σπιτιου τελειωνει εδω) ΥΓ. Δυστυχως παραμενει - και μαλλον πρεπει να σταματησω να το λεω και να το παρω αποφαση - το ψεγαδι του για μενα, οτι στην προσπαθεια να δειξει τους χαρακτηρες εχει κανει το ghost state κατι οχι τοσο ασχημο. Χτιζουν, βαφουν, πηδιονται, μιλανε, ερωτευονται, τρωνε, καπνιζουν. Δεν μου καθεται καλα. Καταλαβαινω οτι ειναι στο παιχνιδι αυτα για να μην ειναι τα κλασσικα horror φαντασματα αλλα να εχουν χαρακτηρα, αλλα ετσι μειωνεις την αξια της ζωης. Δηλαδη οι ισοβιτες στις φυλακες καλυτερα ειναι? Mαντεψιες γιατι φρικαρε η Μπιλι Ντιν με τον Τειτ? μηπως ειναι δικο της παιδι? μηπως σκοτωσε δικο της παιδι στο σχολειο? μηπως την εχει πηδ...? 1) Εχεις δικιο, αλλα ξεχνας το πιο σημαντικο. ολοι αυτοι που εχουν πεθανει και ειναι φαντασματα, ολοι ζουνε στην απολυτη θλιψη και μισερια. Πρακτικα, ειναι ενας κοσμος χειροτερος απο την κολαση, μια και ζουνε στην αιωνιοτητα μεσα στην δυστυχια. ΟΙ gay σε μια σχεση χωρις να αγαπαει ο ενας τον αλλον, η υπηρετρια να της την πεφτουν ολοι οι αντρες και μετα να την φτυνουν, η γυναικα του γιατρου χωρις παιδι. Εσενα μπορει να σου φαινεται μια νορμαλ ζωη, αλλα για αυτους ειναι η απολυτη δυστυχια.. 2) Η μπιλι μποπ θορντον η οπως την λενε την μεντιουμ τελος παντων φρικαρε γιατι απλα καταλαβε οτι αυτο ειναι το παιδι που γκαστρωσε την γυναικα, και εξαιτιας του βγαινει ο αντιχριστος.. δεν το λες και λιγο
DKNI Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Για το 1, το ειπε ξεκαθαρα η γρια υπηρετρια στο διπλο επεισοδιο του Haloween ζουνε αιωνια οτι τους βασανιζε στη ζωη. Απο την αλλη, μπορει να μην αποκτησουν αυτο που θελουν αλλα δεν ειναι και αερικα, μπορουν να κανουν πεντε πραγματα. Πχ θα μπορουσαν να ζουν αιωνιο μαρτυριο και να ηταν και κλασσικα φαντασματα Για το 2ο...τι, αυτο ειναι? Αθλιο. Εγω νομιζα θα υπηρχε μυστικο απο πισω μεταξυ Τειτ-Κονστανς-Μπιλι.
DKNI Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ενταξει, νομιζω οτι the creaziness χτυπησε τρελο ταβανι Το φιναλε ηταν απιστευτα..."περιεργο" Μπορω να πω οτι μου αρεσε - υποθετω ομως οτι στους περισσοτερους δεν αρεσε Γιατι μου αρεσε? γιατι βγαλαμε απο τη μεση την αναμενομενη συνεχεια "η επομενη οικογενεια" και το "τι θα γινει με το σπιτι" οποτε του χρονου, ο Μερφι δικαιωνεται που ειπε "θα παμε τη σειρα σε αλλη κατευθυνση" Εμενα μου αρεσε αυτο, νιωθω οτι οσο γινοταν τα loose ends Μονο παραπονο οτι θα μπορουσε να γινει σε πανω απο ενα επεισοδια για να ερθει πιο αργα, ισως αν ηταν διπλο anyway, η απορια της ημερας και απορω γιατι δεν το ειπα και νωριτερα γιατι η μοιρα ακομα και στα φαντασματα και σε ολους εμφανιζεται ως γρια? Ολοι οι αλλοι μενουν ως εχουν. Θα ειχε νοημα να ειχε σκοτωθει γρια και οι αντρες να την εβλεπαν νεα ή να την βλεπανε γρια μονο οι ζωντανοι επειδη θα ειχε "μασκαρευτει" για να μην καταλαβουν οτι φαντασμα αλλα τελικα δεν ειναι καποιο special ειδος πνευματος οποτε γιατι την βλεπουν ολοι γρια αφου σκοτωθηκε νεα?
Kassandros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Πάει, αυτό ήτανε...του χρόνου πάλι...δυνατό finale (χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις) που ταιριάζει γάντι στην όλη πορεία της σειράς... Και μένα μου άρεσε που προχώρησαν με την νέα οικογένεια, κλείνοντας οριστικά το story των Harmones με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...η σκηνή με το ομαδικό "τρόμαγμα" ήταν πολύ καλή...με την Κόνστανς και το μικρό Διαβολάκι δεν ξέρω τι θα γίνει και αν θα τους ξαναδούμε του χρόνου @DKNI Σωστή η απορία σου και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το μαρτύριο της Μόιρας είχε να κάνει και με την εξωτερική της εμφάνιση και ίσως γι' αυτό ήταν και το φάντασμα που φαινομενικά γερνάει
DKNI Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Iσα ισα, νομιζω οτι εκπληξη ηταν ολο το επεισοδιο, περιμεναμε αυτα που γιναν στο 5λεπτο να γινουν στο τελος Ενιγουει, σε αυτο που ρωτησα το μαρτυριο εχει να κανει με αυτο που θες και δεν μπορεις να αποκτησεις, το δικο της μαρτυριο οπως φανηκε με τον Αρμενιο ηταν οτι κανεις δεν θα την αγαπησει πραγματικα και δεν θα την "σωσει" και ολοι την εκμεταλλευονται. Και τα επαθε ενω φαινοταν νεα. Γενικα το θεμα που ειναι γρια δεν κολλαει, εκτος αν δειξουν καποιο flashback απο την εποχη που πεθανε και με το που πεθανε μεταμορφωθηκε σε γρια το οποιο και παλι δεν μου καθεται αφου δεν εδειξε να ειναι special ghost Παντως το επεισοδιο ηταν καργα ειρωνικο και το γουσταρω, οι μισοι διαλογοι ηταν ειτε ειρωνικοι σε σχεση με οσα ξερουμε οτι εχουν συμβει ειτε λογοπαιγνια προς χαρακτηρες που δεν ξερουν την αληθεια Γενικα με ξενισε οτι για μεγαλο μερος του επρεπε να βαλω σε pause τη λογικη μου αφου στις περισσοτερες σκηνες ερχοταν αυθορμητα το "Μα γιατι δεν (αυτο)" ή "Πως εκανε (αυτο)..." αλλα καταλαβα οτι ηταν μαλλον επιτηδες ετσι δωσμενο
DKNI Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Ωπ, βρηκα αυτο!! http://nymag.com/daily/entertainment/2011/12/next-season-of-american-horror-story-will-be-in-a-whole-new-haunted-house.html ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ Οποτε η Σεζον 2, θα ειναι καινουρια εντελως και ακομα και αν επιστρεψουν νεοι ηθοποιοι, θα παιζουν αλλους ρολους! Τελεια, ετσι δεν θα κουρασει Το μονο που θα ηθελα ειναι να αλλαζε το ειδος του καθε σεζον, δλδ μην γινουν 5 σεζον στοιχωμενα σπιτια, ας ειναι 2 στοιχωμενα, 1 σεζον μανιακος δολοφονος, 1 σεζον ζομπι ή κατι τετοιο
Kassandros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ καλά νέα!!! Θέλω οπωσδήποτε να ξαναδώ Jessica Lange!!!
skiabox Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Βλέπω ότι λέει ο Murphy ότι υπάρχει κάποιο στοιχείο στα τελευταία 3 επεισόδια που προδίδει που θα γυριστεί η νέα σεζόν.Τι να εννοεί άραγε;
DKNI Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Εγω πονταρω οτι θα πανε για Φλοριντα, που ελεγε συνεχεια η Βιβ οτι θα παρει την κορη της και θα παει στην αδελφη της στην Φλοριντα
marantonis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μολις ανακαλυψα οτι μολις εκανα τη μαλακια να δω το φιναλε χωρις να 'χω πρωτα δει το 11ο επεισοδιο Νοηματικα δεν νομιζω οτι εχασα τιποτα, αλλα οκ, βλακειουλα. Κατα τ' αλλα, μια χαρα το τελευταιο αν και χωρις εκπληξεις και μεγαλες εξελιξεις κλπ (αντιθετα απ' ο,τι μας συνηθιζουν οι αμερικανικες σειρες). Εγιναν αυτα που περιμεναμε. Χαλαρο επεισοδιο.
iniohos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Το ειδα και εγω χτες το βραδυ. Καλο ηταν και εκλεινε ομορφα την σειρα χωρις να αφησει πολλα τραγικα κενα. οσο για την Μάιρα, η δικη μου αποψη ειναι πως ενω πεθανε νεα και οι αντρες την βλεπανε ετσι οπως πεθανε, οι γυναικες εβλεπαν την μορφη της ταλαιπωρημενης ψυχης της. Ισως ειναι λιγο "παιδικη" η αποψη μου αλλα εμενα με βολευει να μην πολυαπασχολω το μυαλο μου με αυτο καθως το θεωρω λεπτομερια.
DKNI Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) @iniohos Το γιατι αλλαζε μορφη ως προς τη ματια νομιζω εχει απαντηθει στο προτελευταιο ειδικα που λεει στον Μπεν "επιτελους βλεπεις την αληθεια" και ειναι γρια, οπως και νωριτερα που λεει σε καποιον οτι οι αντρες βλεπουν αυτο που θελουν να δουν. Eπισης και τα αλλα φαντασματα γρια την βλεπουν, αντρες και γυναικες, πχ ο Τειτ. Εξαλλου ολα τα φαντασματα εχουν ταλαιπωρημενη ψυχη, γιατι μονο αυτη γερνουσε? Το πιο κοντινο σε απαντηση ειναι οτι τα φαντασματα που το σωμα τους παραμενει στο σπιτι/οικοπεδο συνεχιζουν να γερνανε Μολις ανακαλυψα οτι μολις εκανα τη μαλακια να δω το φιναλε χωρις να 'χω πρωτα δει το 11ο επεισοδιο Νοηματικα δεν νομιζω οτι εχασα τιποτα, αλλα οκ, βλακειουλα. Κατα τ' αλλα, μια χαρα το τελευταιο αν και χωρις εκπληξεις και μεγαλες εξελιξεις κλπ (αντιθετα απ' ο,τι μας συνηθιζουν οι αμερικανικες σειρες). Εγιναν αυτα που περιμεναμε. Χαλαρο επεισοδιο. Καλο ειναι αυτο, κατα τη γνωμη μου, μαν. Δεδομενου οτι του χρονου εχει αλλη υποθεση, καλο ειναι να "κλεινει" ο κυκλος (οσο γινεται) και χαιρομαι ιδιεταιρα που δεν θα μας πρηξουν με τον μικρο αντιΧριστο Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2012 από DKNI
DKNI Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ρε σεις, μια απορια, τωρα που ξαναβλεπω τον 4ο κυκλο Η Κονστανς ειπε στη Βιβιεν οτι εκανε 4 παιδια. Το 4ο ποιο ειναι?
Sellers Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 τωρα που ξαναβλεπω τον 4ο κυκλο Είσαι πολύ μπροστά... Λογικά, δεν πρέπει να ανφέρθηκε. http://americanhorrorstory.wikia.com/wiki/Constance_Langdon
DKNI Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ωραιος... Εχω κολλησει με το γιατι η Μοιρα δειχνει γερασμενη ακομα και σε φαντασματα και σε αλλους αντρες. Η καλυτερη απαντηση που εχω βρει στο ιντερνετ ειναι το "γιατι ειναι η μονη που το πτωμα της ειναι ακομα στο σπιτι" (ολες οι αλλες ειναι του στυλ "γιατι εχει βαρυνει ο χρονος την ψυχη της" λες και δεν υπαρχουν αλλα φαντασματα, πχ οι νοσοκομες, οι γκευ που βαρεθηκαν να ειναι εκει και εχουν "κουραστει" οποτε τις θεωρω ακυρες) αλλα δεν μου αρεσει, την βρισκω λιγο lame οτι συνεχιζει να γερναει επειδη ειναι το πτωμα ακομα στο οικοπεδο, δλδ σε 100 χρονια πως θα ειναι? Εχει κανεις καμια καλυτερη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα