iniohos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 το 10 ποτε παιχτηκε στην Αμερικη? Να πω την αμαρτια μου παντως το 9 το εβαλα 3 φορες να το δω και τις 3 δεν μπορεσα...προτιμησα να κανω κατι αλλο.
Kassandros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 το 10 ποτε παιχτηκε στην Αμερικη? Να πω την αμαρτια μου παντως το 9 το εβαλα 3 φορες να το δω και τις 3 δεν μπορεσα...προτιμησα να κανω κατι αλλο. Την Τετάρτη που μας πέρασε...το 9ο δεν σε "κράτησε" για να το δεις ολόκληρο ή για άλλους λόγους δεν το ολοκλήρωσες;
georgemvg Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί οι μισοί έχουν τις πληγες από τον θάνατό τους και οι άλλοι όχι;
xavier Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί οι μισοί έχουν τις πληγες από τον θάνατό τους και οι άλλοι όχι; ισως αν εχουν πεθανει απο σφαιρα στο σωμα να καλυπτεται απο τα ρουχα...
georgemvg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Η κοπελιά που της φτιάξανε χαμόγελο; Ο Τεϊτ με τις σφαίρες; Η καμαριέρα με την σφαίρα στο μάτι;
DKNI Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 george, αυτο το ρωταω και εγω καιρο. Υποθετουμε οτι εχει σχεση με την πνευματικη κατασταση του φαντασματος και την αποδοχη του θανατου πχ ο Τειτ και η Χειντεν το εχουν αποδεχτει αρκετα και γιαυτο, ενω οι αλλοι οχι. Γιαυτο η καμαριερα, η Χειντεν, ο Τειτ δεν εχουν σημαδια το οποιο ερχεται και δενει μια χαρα με την πραγματικη αποκαλυψη στο 10ο επεισοδιο, που για μενα δεν ειναι ο θανατος της Βαιολετ (και γιατι το ειχαμε ψυλλιαστει αλλα και γιατι εχει καποια κενα που εχουν ηδη αναφερθει) αλλα το οτι ο Τειτ ηξερε εξαρχης οτι ειναι νεκρος Αν δεν κανω λαθος, αυτο δεν ειχαμε στην αρχη πει οτι ειναι το προβλημα? οτι γι'αυτο ηθελε η Κονστανς να τον βλεπει ο Μπεν, ωστε να τον βοηθησει να το καταλαβει? Επισης, κατι αλλο, ο Two-Face, ο Λαρι, δεν ειχαμε πει στα πρωτα επεισοδια οτι δεν ξαναμπαινει φυλακη γιατι εχει ογκο στον εγκεφαλο και θα πεθανει συντομα? Θελω να πω, ετσι κι αλλιως, στην φυλακη παλι για φονο ηταν αρχικα, της οικογενειας του - παροτι δεν το εκανε - και τον αφησανε. Καλα δεν λεω?Αυτα δεν ειχε πει στον Μπεν οταν τον βρηκε στο 1ο επεισοδιο στο παρκο? Απορια: τη στολη του Rubber Man, ο Μπεν δεν την ειχε πεταξει εκτος σπιτιου? Πως την πηρε ο Τειτι? Παμε τωρα στα λιγα ψεγαδια που με ξενερωσαν -Ο Τειτ πιο δυνατος απο τον Μπεν?Ελεος. Ή είναι φαντασμα αλλα τοτε θα επρεπε να τον σηκωνε στον αερα για πλακα Ή επρεπε να τις φαει. Δηλαδη λες και οτι ειναι φαντασμα τον κανει πιο δυνατο αλλα οχι supernatural πιο δυνατο -Τι θα γινει!? Θα φορτωσουμε πολλα πτωματα ακομα στο σπιτι? Τωρα και εντομοκτονος-φαντασμα? Το παραχεσαμε. Ασε που μου τη σπαει οτι τα φαντασματα μια χαρα περνανε. Ειναι εκνευριστικο οτι εχουν κανονικοτα Interaction, απλα δεν βγαινουν απο το σπιτι. So what, και εγω δουλεια-γυμναστηριο-σπιτι ειμαι -Ενα ολοκληρο επεισοδιο χωρις να αναφερθουν στο τελος του 9, οπου ειχαμε την μεγαλυτερη αποκαλυψη, οτι θα γεννηθει ο αντιΧριστος? wtf Γενικα αλλο ενα πολυ δυνατο επεισοδιο στην αγαπημενη μου σειρα για φετος (δεν λεω καλυτερη γιατι παιζει και Homeland εκει, αλλα σιγουρα πιο favorite) YΓ. Σε καποια σχολια ειδα οτι ο Ραιαν Μερφι ειπε πως εκτος απο νεα οικογενια, θα εχει και νεο σπιτι στη Σεζον 2 Προσωπικα θα ηθελα να αλλαζει καθε σεζον το στυλ του American Horror Story. Πχ τωρα ηταν στοιχειωμενο σπιτι, του χρονου να ειναι serial killer, μετα το στυλ cabin in the woods αλα Evil Dead ή Cabin Fever κτλ
vlachaquito Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 η σειρα δεν υπαρχει. το 10ο επεισοδιο ηταν φοβερο. οχι μονο η καλυτερη καινουργια σειρα για φετος, αλλα βλεποντας και τις υπολοιπες μετριοτητες που κυκλοφορουν, ισως η τοπ σειρα που βλεπω φετος. δλδ next υεαρ θα εχουμε καινουργιο σπιτι?? ο κυκλος αυτου του σπιτιου και του story τελειωνει φετος με τα 12 επεισοδια??
DKNI Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Ο κυκλος αυτης της οικογενειας τελειωνει για φετος (τουλαχιστον σαν main characters) πιθανοτατα και του σπιτιου
anthony_88 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Υποψηφια και η θεα Τζεσικα Λανγκ και η σειρα στις επερχομενες Χρυσες Σφαιρες...
Kassandros Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Αναμενόμενες οι υποψηφιότητες... Άντε να μας ζήσουν ή μάλλον να μας ζήσει!!! ...τελευταίοι, καταϊδρωμένοι και ζωντανοί: Ben vs Constance και στη μέση ο έξω από 'δω...θα μπλέξουν τα μπούτια τους νεκροί και ζωντανοί στο finale!!!
gatokoritso Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 το 11 ηταν επεισοδιαρα! ειδικα στο τελος με νεκρη μαμα+κορη αγκαλια.λετε να ακολουθησει ο μπεν?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μια απο τις καλυτερες σειρες πραγματικα.Πρωτη φορα βλεπω σειρα που να μην με εχει κουρασει ουτε δευτερολεπτο.Μπραβο τους.
pap_kostakis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Και να 'μαι, κάθομαι και ανοίγω τα spoilers νομίζοντας ότι έχω δει μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Έλα όμως που είχα μείνει στο 7 και όχι το 8... δεν εισαι ο μονος... :S
DKNI Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Tα εσπασε! Σαν πολλοι δεν μαζευτηκαμε? Ρισπεκ΄- αν και αναμενομενο - στο οτι το ξορκι ηταν μια φουσκα. Τι Κροατοαν και βλακειες, ειπαμε, οτι γινεις φαντασμα θα τραβας σαν τον Σισυφο τα πανδεινα αιωνια με τις αμαρτιες σου. Επισης, εγινε φανερη στο επεισοδιο η αποκαλυψη του προηγουμενου που ελεγα οτι ηταν περισσοτερο απο τη νεκρη Βαιολετ οτι ο Τειτ ηξερε πως ειναι νεκρος και αρα κατι επαιζε -εστω και χωρις να το ξερει απο πισω Δεν ξερω αν το πηρατε πρεφα αλλα στο σημερινο επεισοδιο απαντηθηκε το μεγαλυτερο ερωτημα. Για το ιδιο το σπιτι. Δεν ξερω αν "σας εκανε" η απαντηση, παντως την πηραμε ΥΓ. Δυστυχως παραμενει - και μαλλον πρεπει να σταματησω να το λεω και να το παρω αποφαση - το ψεγαδι του για μενα, οτι στην προσπαθεια να δειξει τους χαρακτηρες εχει κανει το ghost state κατι οχι τοσο ασχημο. Χτιζουν, βαφουν, πηδιονται, μιλανε, ερωτευονται, τρωνε, καπνιζουν. Δεν μου καθεται καλα. Καταλαβαινω οτι ειναι στο παιχνιδι αυτα για να μην ειναι τα κλασσικα horror φαντασματα αλλα να εχουν χαρακτηρα, αλλα ετσι μειωνεις την αξια της ζωης. Δηλαδη οι ισοβιτες στις φυλακες καλυτερα ειναι? Καλα, αυτο το μωρο δαιμονα, το θελουν ολοι τελικα, περισσοτεροι υποψηφιοι και απο το να εβγαινε η Μπαρτσα να ελεγε "χαριζεται ο Μεσσι" Mαντεψιες γιατι φρικαρε η Μπιλι Ντιν με τον Τειτ? μηπως ειναι δικο της παιδι? μηπως σκοτωσε δικο της παιδι στο σχολειο? μηπως την εχει πηδ...?
gatokoritso Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Ρισπεκ΄- αν και αναμενομενο - στο οτι το ξορκι ηταν μια φουσκα. Τι Κροατοαν και βλακειες, ειπαμε, οτι γινεις φαντασμα θα τραβας σαν τον Σισυφο τα πανδεινα αιωνια με τις αμαρτιες σου. Επισης, εγινε φανερη στο επεισοδιο η αποκαλυψη του προηγουμενου που ελεγα οτι ηταν περισσοτερο απο τη νεκρη Βαιολετ οτι ο Τειτ ηξερε πως ειναι νεκρος και αρα κατι επαιζε -εστω και χωρις να το ξερει απο πισω Δεν ξερω αν το πηρατε πρεφα αλλα στο σημερινο επεισοδιο απαντηθηκε το μεγαλυτερο ερωτημα. Για το ιδιο το σπιτι. Δεν ξερω αν "σας εκανε" η απαντηση, παντως την πηραμε για να κανω το δικηγορο του διαβολου το ξορκι μπορει να πιασει αν το κανει καποιος ζωντανος.ως προστασια απο τα πνευματα. τωρα για το ερωτημα που απαντηθηκε μου θυμιζεις ποιο απ'ολα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα