Kassandros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 @DKNI...νομίζω υπερβάλλεις λίγο, δεν το βρήκα καθόλου κακό το συγκεκριμένο και όντως είχε και κάποιες δυνατές σκηνές ειδικά προς το τέλος!!! Σίγουρα ως filler λειτούργησε... ...το στόρυ με την Μαύρη Ντάλια, αλλά δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα γιατί δόθηκε ωραία και στο ενδιάμεσο συνέβησαν αρκετά: μάθαμε για την ιδιαίτερη εγκυμοσύνη της Βίβιαν, η Χέιντεν έφαγε λάχανο τον γκόμενο της Κόνστανς (που σημαίνει ότι αρχίζει και αυτή να "ξεφεύγει"), είδαμε τα αισθήματα του Μπεν να εναλλάσσονται απέναντι στην Βίβιαν μέχρι το τέλος του επεισοδίου και το γκράντε κλου με την ιστορία με τον Πάπα και τον Αντίχριστο. Αυτό με την αντίδραση των ζωντανών απέναντι στα φαντάσματα και μένα δεν μου κάθεται καλά, αλλά είδαμε και ότι η πρώτη που άρχισε να τα ψιλιάζεται κατέληξε στο Δαφνί που είναι αρκετά πιστευτό...τώρα είναι η σειρά του Μπεν που ίσως ως ψυχίατρος αντιστέκεται περισσότερο σε καθετί υπερφυσικό. Highlight σκηνή κατά την γνώμη μου ήταν η στιγμή της αποκάλυψης της Μόιρας στον Μπεν όταν κατάλαβε πια ότι δεν μπορεί να τον "κατακτήσει"...μέχρι και λεσβιακό σκάρωσε η άτιμη αλλά αυτός βράχος... δυστυχώς!!!
DKNI Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Κας, δεν με ενοχλει οτι δεν ψυλλιαζονται φαντασματα, με νοιαζει οτι ακομα και ως ανθρωπους, δεν αντιδρουν λογικα Πχ ο Μπεν δεν ρωταει ποτε τι Χαιντεν "απο που ξεφυτρωσες? Τι θες εδω?Πως μπηκες?" @Σελλερς Ηταν λιγο μπλα-μπλα επεισοδιο βασικα Μεχρι τα τελευταια 5-10 λεπτα οπου αλλαζει το σκηνικο Aυτο παντως που δεν μπορει να αρνηθει κανεις είναι οτι η σειρα ειναι αρκετα psycho και τρελη και σιγουρα ενδιαφερουσα. Βασικα τώρα που τελείωσε το BB για φετος και δεν εχει αρχισει το GoT και το Walking Dead εχει πεσει, μπορω να πω ότι είναι η μόνη σειρά που με τρώει να δω άμεσα κάθε νέο επεισοδιο(ισως περισσότερο και απο το Homeland), ειναι refreshing... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2011 από DKNI
iniohos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μια αφελεις ερωτηση να κανω. Ποιο επεισοδιο ειναι το "τρεχων" στην Αμερικη? Εχω δει μεχρι το 8.
anthony_88 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μου αρεσε και το 9. Δεν πιστευω οτι ηταν και τοοοοσο φιλερ πια. Ενταξει, δεν ειδαμε Τειτ ιδιαιτερα αλλα ειχαμε αρκετες και σημαντικες εξελιξεις. Αυτο που μου αρεσει περισσοτερο, περα απο το στορυ που φαινεται να εκτινασσεται σε αλλη κλιμακα, ειναι η ατμοσφαιρα που εχει η σειρα και η καλλιτεχνικη αποψη που προσπαθει να περασει. Γινεται cult πριν την ωρα της, πραγμα που την κανει ουτως ή αλλως να ξεχωριζει σχεδον απο οτιδηποτε παιζεται αυτη τη στιγμη.
ababapanos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 εχουν πει οτι παει και για δευτερη σεζον? Επισης ποσα επεισοδια θα ειναι η πρωτη?
DKNI Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Η πρωτη θα ειναι ή 12 ή 13 (οπως το παρει κανεις δλδ, το τελευταιο θα ειναι 90') Ναι, παει και για 2η σιγουρα. Η απορια ολων βεβαια ειναι αν ο 2ος κυκλος θα ειναι κατι εντελως διαφορετικο ή συνεχεια του 1ου
Sellers Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Επιτέλους είδα το 9 Mαλιστα, το 1ο Walking Dead επεισοδιο της σειρας...40' κλαψα, 5' σοκαμοκ Παντως με το τελος και αυτα που ειπωθηκαν περναμε σε εντελως αλλο level ετσι? Μεγαλωνει το θεμα σε διαστασεις Ρε, το ίδιο είδαμε? Γιατί εγώ είδα άλλη μια επεισοδιάρα.
vlachaquito Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 η σειρα ειναι φοβερη, αλλα το τελος του 9 δεν ξερω αν με ικανοποιει η οχι. αυτο το μπλεξιμο παπα, αντιχριστου κλπ δεν ξερω αν με ξενερωνει η μου αρεσει. μηπως το εκαναν too big?? απο ενα στοιχειωμενο σπιτι το πηγαμε στον αντιχριστο?? Παντως κατα την γνωμη μου η πρωτη χρονια θα παει εκει, κεντρικο αξονα την γεννηση των παιδιων. Θελωντας να κανω μια προβλεψη, η σειρα θα τελειωσει με την γεννηση ενος εκ των δυο παιδιων, χωρις να ξερουμε αν θα ειναι ο αντιχριστος η οχι.. Του χρονου, θα εχουμε την ιδια οικογενεια..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Επιτέλους είδα το 9 Ρε, το ίδιο είδαμε? Γιατί εγώ είδα άλλη μια επεισοδιάρα. ΤΟ ιδιο και εγω.ΤΟ αφησα και πολυ καριο να το δω ,γιατι ακουγα ασχημα σχολια.Τελικα το ειδα και μου αρεσε παρα πολυ,μια χαρα ηταν.ΑΠλα το τελος το περιμεναμε[δεν μας λεει τιποτα,οσο νανε οι περισστεροι το περιμεναν]
Sarandis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Aπορία εφ όλης της ύλης Οποιος πεθαίνει μέσα στο σπίτι μένει εκεί ως φάντασμα right; Γιατι έμειναν και οι μαθητές που σκότωσε ο τειτ στη βιβλιοθήκη του σχολείου;
anthony_88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Οι μαθητες εμφανιστηκαν μονο στο Χαλογουιν, που προσφερεται για τετοια πραγματα..
anthony_88 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Το 10 ηταν τοσο αρτια δομημενο, που και να θες να βρεις κατι κακο, απλα δεν μπορεις. Ηθοποιοι εξαιρετικοι, ατμοσφαιρα διαολεμενα σαγηνευτικη και ενα ακατεργαστο διαμαντι περιμενει να αποκτησει την αξια, το praise που μπορει να κερδισει. Αρκει ολα να συνεχιστουν ετσι και ακομα καλυτερα στη συνεχεια.
ravend Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 αναμενώμενο plot twist που σάρωσε πραγματικά!
Kassandros Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Όντως, πολύ καλό και το 10ο...στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα... ...η WTF στιγμή του επεισοδίου θα ήταν η αποκάλυψη ότι η Βάιολετ είναι όντως νεκρή, αλλά το είχαμε πάρει πρέφα, οπότε πέσαμε στα μαλακά (παρεμπιπτόντως, έκανε πολύ ωραίο πτώμα ) ...άντε στο επόμενο έχουμε γεννητούρια και πάμε για το γκράντε φινάλε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα