DKNI Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 1 point to Kas για το θεμα με τα μωρα Μας/Με ειχε παραπλανησει το γεγονος οτι νομιζα πως ο rubber man ηταν εκει για 100 χρονια και ηταν η ψυχη του Σπιτιου ενω τελικα ηταν μονο 6 μηνες και ηταν ενα απλο κουστουμι. ΑΛΛΑ μεταξυ μας, δεν ηταν εντελως lame που ειδαμε τον χαζο-Τειτ τελικα και ηταν απλα αυτος που φορουσε το κουστουμι? Anyway, εχω καποια θεματακια - Ο Τειτ ακομα δεν εχει καταλαβει οτι ειναι νεκρος? Γιατι πλεον δειχνει σκηνες που μου φαινεται απιστευτο να μην το εχει καταλαβει - Το hottest scenario που κυκλοφορει ειναι οτι η Βαιολετ πεθανε απο την τελευταια αποπειρα (στη μπανιερα, που νομιζαμε οτι την εσωσε ο Τειτ). Αν και η Χέιντεν που ξέρει ποιος ειναι φάντασμα και ποιος όχι, λέει στο τελευταιο επεισοδιο στον Τειτ οτι μπορει να φύγει η Βαιολετ αρα...? - Αν δεν κανω λαθος, στο τελος του επεισοδιο, δικιο ρε μαγκες δεν ειχε η Βιβιεν? Τουλαχιστον θα φυγει εκτος σπιτιου. Τι σκατα καταφερε τοτε η Χειντεν? - Ειναι λιγο βλαμμενο που τα φαντασματα επικοινωνουν κανονικα μεταξυ τους σαν ανθρωποι. Στην ουσια δεν ειναι φαντασματα, ετσι οπως το περιεγραψε η Χειντεν, ειναι μια χαρα ανθρωποι (μιλανε, εχουν αφη, οσφρηση και ακοη, πηδιονται κτλ εδω ο Τειτ πηρε την παρθενια της Βαιολετ) απλα ειναι παγιδευμενοι ΚΑΙ αμα γουσταρουν γινονται αορατοι. Not such a bad deal - Γιατι δεν εχουν ολοι τα σημαδια απο το πως σκοτωθηκαν οπως η 1η ιδιοκτητρια? - Η καριολα η μεσητρια είμαι σιγουρος οτι κατι ξερει. Πχ της λεει "Μην γεννησεις τώρα, είναι το τελευταίο που θες". Ρε κατι ξερει σας λεω... Εχω βεβαια και την πιο κουλη απορια->Πού είναι ο σκύλος? Παντως εχω μεινει με 2 ερωτηματα -Γιατι το Σπιτι κανει οτι κανει -Τι σκατα θα δειξουν στη Σεζον 2 !?!? Μας εχουν λυσει σχεδον ολες τις αποριες, εχουν λυθει τα μυστηρια, τι στο καλο θα δειξουν του χρονου?
anthony_88 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Ειδα τα 2 πρωτα προσφατα. Περα απο την αριστη μεταφραση keyzer που χτυπαει ακριβως πανω στις σκηνες, προκειται για κατι πολυ καλο και με πολλες προοπτικες, αρκει να μην πεσει σε λουμπες.
skiabox Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Εγω βλέπω τη σειρά μόνο για τη νεαρή καμαριέρα παιδιά! (Πάντως μιλάμε για πολύ άρρωστη σειρά - σίγουρα μέσα στα όρια του cult πλέον)
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 1 point to Kas για το θεμα με τα μωρα Μας/Με ειχε παραπλανησει το γεγονος οτι νομιζα πως ο rubber man ηταν εκει για 100 χρονια και ηταν η ψυχη του Σπιτιου ενω τελικα ηταν μονο 6 μηνες και ηταν ενα απλο κουστουμι. ΑΛΛΑ μεταξυ μας, δεν ηταν εντελως lame που ειδαμε τον χαζο-Τειτ τελικα και ηταν απλα αυτος που φορουσε το κουστουμι? Anyway, εχω καποια θεματακια - Ο Τειτ ακομα δεν εχει καταλαβει οτι ειναι νεκρος? Γιατι πλεον δειχνει σκηνες που μου φαινεται απιστευτο να μην το εχει καταλαβει - Το hottest scenario που κυκλοφορει ειναι οτι η Βαιολετ πεθανε απο την τελευταια αποπειρα (στη μπανιερα, που νομιζαμε οτι την εσωσε ο Τειτ). Αν και η Χέιντεν που ξέρει ποιος ειναι φάντασμα και ποιος όχι, λέει στο τελευταιο επεισοδιο στον Τειτ οτι μπορει να φύγει η Βαιολετ αρα...? - Αν δεν κανω λαθος, στο τελος του επεισοδιο, δικιο ρε μαγκες δεν ειχε η Βιβιεν? Τουλαχιστον θα φυγει εκτος σπιτιου. Τι σκατα καταφερε τοτε η Χειντεν? - Ειναι λιγο βλαμμενο που τα φαντασματα επικοινωνουν κανονικα μεταξυ τους σαν ανθρωποι. Στην ουσια δεν ειναι φαντασματα, ετσι οπως το περιεγραψε η Χειντεν, ειναι μια χαρα ανθρωποι (μιλανε, εχουν αφη, οσφρηση και ακοη, πηδιονται κτλ εδω ο Τειτ πηρε την παρθενια της Βαιολετ) απλα ειναι παγιδευμενοι ΚΑΙ αμα γουσταρουν γινονται αορατοι. Not such a bad deal - Γιατι δεν εχουν ολοι τα σημαδια απο το πως σκοτωθηκαν οπως η 1η ιδιοκτητρια? - Η καριολα η μεσητρια είμαι σιγουρος οτι κατι ξερει. Πχ της λεει "Μην γεννησεις τώρα, είναι το τελευταίο που θες". Ρε κατι ξερει σας λεω... Εχω βεβαια και την πιο κουλη απορια->Πού είναι ο σκύλος? Παντως εχω μεινει με 2 ερωτηματα -Γιατι το Σπιτι κανει οτι κανει -Τι σκατα θα δειξουν στη Σεζον 2 !?!? Μας εχουν λυσει σχεδον ολες τις αποριες, εχουν λυθει τα μυστηρια, τι στο καλο θα δειξουν του χρονου? Χλωμο να ειναι νεκρη η Violet. Ακριβως γιατι οπως ειπε η Hayden μπορει να φυγει. Βεβαια μεσα στην ολη τρελα μπορει να ισχυει και αυτο. Αυτο με τη Vivian κι εγω δεν μπορω να το καταλαβω. Αφου ειναι εκτος σπιτιου (καλα προφανως θα επιστρεψει), λογικα εχει σωθει. Eπισης η μεσητρια σιγουρα κατι ξερει και επειδη με εκνευριζει αφανταστα ελπιζω να μεινει κι αυτη στο σπιτι για παντα Ο χαρακτηρας της Moira παντως εχει ενδιαφερον. Οκ ξεραμε πως δεν πολυγουσταρει την Lang, αλλα τωρα δειχνει να τασσεται με το μερος της Vivian? Λετε να εχουμε choosing sides? Ερωτηση: Ο τυπος που εσφαξε η Hayden με το κατσαβιδι ποιος ηταν? Γιατι πιστευω πως θα παιζει κανα αρχαιο νεκροταφειο ινδιανων εκει που ειναι χτισμενο το σπιτι και καλα παιρνει τις δυναμεις του ετσι? Ή κατι τετοιο. @Kassandros που στηριζεις το δευτερο spoiler?
Kassandros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 @DKNI ...thanks για τον πόντο - Όντως, ήταν λίγο ξενέρωμα το ότι τελικά ο περιβόητος "λαστιχάνθρωπος" ήταν ο Τέιτ, αλλά από την άλλη προσδίδει άλλο βάθος στον χαρακτήρα...τώρα ξέρουμε ότι είναι ικανός για τα πάντα!!! - Νομίζω ότι δεν έχει πλήρως αποδεχτεί ότι είναι φάντασμα, το σίγουρο είναι ότι δεν ξέρει πως και γιατί έγινε φάντασμα...ίσως απλά πιστεύει ότι ζει σ' ένα στοιχειωμένο σπίτι. - Το σενάριο για την Βάιολετ το διάβασα και 'γω και είναι αρκετά πιθανό...ίσως η Χέιντεν προσπαθεί απλά να εκμεταλλευτεί τα συναισθήματα του Τέιτ και να τον στρέψει ενάντια στην Βίβιαν, όπως και έγινε, για τους δικούς της σκοπούς. - Άμα βγάλουν την Βίβιαν τελείως κουκουρούκου τότε θα της πάρουν και τα παιδιά όταν γεννηθούν οπότε θα είναι πιο εύκολη λεία για τα πνεύματα που τα θέλουν. - Αυτό με τις σχέσεις των φαντασμάτων είναι νομίζω καλό τρικάκι γιατί δείχνει ότι ακόμη και στον άλλο κόσμο όλοι συνεχίζουν να έχουν τα "θέματά" τους...θυμίζει λίγο "The Others" - Αυτό είναι μια καλή ερώτηση...είδαμε και τον Τέιτ χωρίς μπλούζα και θα 'πρεπε να είναι σουρωτήρι για τα μακαρόνια ...θα έλεγα ότι ίσως τα πνεύματα που είναι σε άρνηση φέρουν και τα εμφανή τους τραύματα, αλλά πάλι ο Τέιτ σε πια κατηγορία ανήκει - Η μεσίτρια σίγουρα θα παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο στο τέλος - Οι φήμες θέλουν τον σκύλο να τον τάισε η Μόιρα στην Βίβιαν...εκείνα τα βιολογικά μυαλάκια & συκωτάκια - Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, πιστεύω του χρόνου θα δούμε ένα τελείως διαφορετικό horror story, εκτός και αν είναι τόσο μάγκες και μας το φέρουν προς το τέλος έτσι, ώστε να μπορεί να συνεχίσει το ίδιο στόρυ και του χρόνου χωρίς να κουράσει φυσικά...ίδωμεν @stormrain - Ο τύπος με την Χέιντεν είναι ο άντρας της Κόνστανς που τον έφαγε λάχανο παρέα με την Μόιρα...καλοπερνάει ΚΑΙ μετά θάνατον!!! - Αυτό με το ινδιάνικο νεκροταφείο και 'γω το σκέφτηκα. Είναι κλασικό horror κλισέ, οπότε είναι μάλλον στην λίστα τους. Το δεύτερο spoiler στηρίζεται εδώ...είπες πάει τα 'παιξε αυτός και τα βγάζει απ'το μυαλό του http://www.youtube.com/watch?v=-Sw5uG3Z0s4
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 @DKNI ...thanks για τον πόντο - Όντως, ήταν λίγο ξενέρωμα το ότι τελικά ο περιβόητος "λαστιχάνθρωπος" ήταν ο Τέιτ, αλλά από την άλλη προσδίδει άλλο βάθος στον χαρακτήρα...τώρα ξέρουμε ότι είναι ικανός για τα πάντα!!! - Νομίζω ότι δεν έχει πλήρως αποδεχτεί ότι είναι φάντασμα, το σίγουρο είναι ότι δεν ξέρει πως και γιατί έγινε φάντασμα...ίσως απλά πιστεύει ότι ζει σ' ένα στοιχειωμένο σπίτι. - Το σενάριο για την Βάιολετ το διάβασα και 'γω και είναι αρκετά πιθανό...ίσως η Χέιντεν προσπαθεί απλά να εκμεταλλευτεί τα συναισθήματα του Τέιτ και να τον στρέψει ενάντια στην Βίβιαν, όπως και έγινε, για τους δικούς της σκοπούς. - Άμα βγάλουν την Βίβιαν τελείως κουκουρούκου τότε θα της πάρουν και τα παιδιά όταν γεννηθούν οπότε θα είναι πιο εύκολη λεία για τα πνεύματα που τα θέλουν. - Αυτό με τις σχέσεις των φαντασμάτων είναι νομίζω καλό τρικάκι γιατί δείχνει ότι ακόμη και στον άλλο κόσμο όλοι συνεχίζουν να έχουν τα "θέματά" τους...θυμίζει λίγο "The Others" - Αυτό είναι μια καλή ερώτηση...είδαμε και τον Τέιτ χωρίς μπλούζα και θα 'πρεπε να είναι σουρωτήρι για τα μακαρόνια ...θα έλεγα ότι ίσως τα πνεύματα που είναι σε άρνηση φέρουν και τα εμφανή τους τραύματα, αλλά πάλι ο Τέιτ σε πια κατηγορία ανήκει - Η μεσίτρια σίγουρα θα παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο στο τέλος - Οι φήμες θέλουν τον σκύλο να τον τάισε η Μόιρα στην Βίβιαν...εκείνα τα βιολογικά μυαλάκια & συκωτάκια - Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, πιστεύω του χρόνου θα δούμε ένα τελείως διαφορετικό horror story, εκτός και αν είναι τόσο μάγκες και μας το φέρουν προς το τέλος έτσι, ώστε να μπορεί να συνεχίσει το ίδιο στόρυ και του χρόνου χωρίς να κουράσει φυσικά...ίδωμεν @stormrain - Ο τύπος με την Χέιντεν είναι ο άντρας της Κόνστανς που τον έφαγε λάχανο παρέα με την Μόιρα...καλοπερνάει ΚΑΙ μετά θάνατον!!! - Αυτό με το ινδιάνικο νεκροταφείο και 'γω το σκέφτηκα. Είναι κλασικό horror κλισέ, οπότε είναι μάλλον στην λίστα τους. Το δεύτερο spoiler στηρίζεται εδώ...είπες πάει τα 'παιξε αυτός και τα βγάζει απ'το μυαλό του http://www.youtube.com/watch?v=-Sw5uG3Z0s4 Tι λες τωρα! Thanks για το video. Μου ειχε φανει καπως περιεργο ετσι οπως το ειχες θεσει και εμεινα με το στομα ανοιχτο οταν το διαβαζα. Το ιδιο effect που ειχα βλεποντας και το βιντεο βεβαια Οκ, η σειρα δεν υπαρχει.
Spiros83 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Και να 'μαι, κάθομαι και ανοίγω τα spoilers νομίζοντας ότι έχω δει μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Έλα όμως που είχα μείνει στο 7 και όχι το 8...
anthony_88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Πως εχουν λυθει ολα τα μυστηρια ρε παιδια, εγω μολις ειδα και το 8ο και δε βγαζω ακρη περα απο τα προφανη που μας δειχνουν μας εχουν δειξει ουσιαστικα ποιοι ειναι φαντασματα και ποιοι οχι, επισης οτι οσοι πεθαινουν μεσα γινονται φαντασματα και τελος οτιδηποτε μας εχουν δειξει μεσα απο τα φλασμπακ . DKNI κανε ενα ρεζουμε να δουμε τι εχουμε στα χερια μας και τι απλα υποθετουμε... Οσο για τη Βαιολετ, απο πού προκυπτει οτι ειναι νεκρη; Απλα το φανταζομαστε σαν πιθανο twist ή προκυπτει καπως απο αυτα που εχουμε δει ΜΕΤΑ το σκηνικο με τα χαπια? Και αν ισχυει οτι ειναι νεκρη, περνουμε σαν δεδομενο οτι δεν το ξερει η ιδια, σωστα; Οσον αφορα τον Τειτ, ξερει ή δεν ξερει οτι ειναι φαντασμα; Γιατι το σκηνικο με τις δολοφονιες στη βιβλιοθηκη εγινε διαφορετικα απο οτι ειχαν περιγραψει τα θυματα; Προσπαθει να χαρισει ενα μωρο στην γυναικα του γιατρου -πρωτου ιδιοκτητη για ποιο λογο; Αν δηλαδη γεννηθει το μωρο, τι θα γινει; Θα λυθουν οι οποιες καταρες και θα βρουν ολα τα φαντασματα την ησυχια τους και θα προχωρησουν παρακατω; Θα κλεισει ετσι ο φαυλος κυκλος;
DKNI Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 anthony, περα απο το "μυστηριο" του γιατι το σπιτι ειναι οπως ειναι (κατι εφαμιλλο του νησιου του Λοστ που ποτε δεν μαθαμε πως και γιατι) τι αλλο μυστηριο σου εχει μεινει δλδ σαν απορια? Οσο για τη Βαιολετ, το λενε επειδη απο τοτε δεν εχει βγει απο το σπιτι και ξερουμε οτι τα φαντασματα δεν μπορουν να βγουν απο το σπιτι. Βεβαια, οπως ειπαμε, υπαρχουν πολλα σημεια που πιθανως το ακυρωνουν, πχ η Χειντεν λεει στον Τειτ οτι η Βαιολετ μπορει να φυγει Γι'αυτο που ρωτας για τον Τειτ τα φαντασματα στο σπιτι δεν υπαρχουν απλα, ζουν αιωνια την καταδικη τους αναλογα με τη ζωη τους. Πχ ο ενας γκευ ζει αιωνια μια σχεση που τον κερατωνουν, η καμαριερα ζει συνεχως αντρες που την εκμεταλλευονται για να κανουν απιστια και της λενε ψεματα, ο παραμορφωμενος γιος ειναι αιωνια στα σκοταδια, η αρχικη ιδιοκτητρια δεν μπορει να βρει το παιδι της και βλεπει να της αλλαζουν τα πραγματα του σπιτιου τους, η Χειντεν μονιμως θα ειναι το τριτο προσωπο σε μια σχεση και δεν θα την αγαπαει κανεις, ο απιστος συζυγος σκοτωνεται την ωρα που κανει απιστιες κτλ. Ετσι λοιπον, ο Τειτ "ζει" για να ικανοποιει τις γυναικες του σπιτιου επειδη δεν μπορουσε να ικανοποιησει ισως τις υπερμετρες φιλοδοξιες της μανας του. Οποτε, οπως λεει στην ξανθια, αφου θελει αυτη ενα μωρο, ο Τειτ "πρεπει" να βρει εναν τροπο να της προσφερει ενα μωρο. H γελοιοτητα βεβαια ειναι οτι το φαντασμα του Τειτ αφησε οντως εγκυο την Βιβιεν Supernatural σπερμα
anthony_88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Οποτε πώς θα λυθει ολο αυτό να ησυχασουν και οι μεν και οι δεν;;; Ή μηπως το σπιτι δεν παρακαμπτεται και θα ειναι ετσι για παντα... Αραγε το φαντασμα του Μοντγκομερυ μας το εχει δειξει ή οχι;
skiabox Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά ο κινηματογράφος είναι τέχνη.Μην κουράζετε το μυαλό σας προσπαθώντας να βρείτε λογικές ή λογικοφανείς εξηγήσεις.
DKNI Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Οποτε πώς θα λυθει ολο αυτό να ησυχασουν και οι μεν και οι δεν;;; Ή μηπως το σπιτι δεν παρακαμπτεται και θα ειναι ετσι για παντα... Αραγε το φαντασμα του Μοντγκομερυ μας το εχει δειξει ή οχι; Mας το δειξανε, σε εκεινη την φαση που ηταν η μικρη στο υπογειο νομιζω στο προηγουμενο, και τους ειδε ολους μαζεμενους
anthony_88 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Εχεις δικιο. Πω τα εχω δει μαζεμενα σε χρονο dt κ σιγουρα καποιες λεπτομερειες μου ξεφυγαν. Ανυπομονω παντως για τη συνεχεια.
DKNI Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Mαλιστα, το 1ο Walking Dead επεισοδιο της σειρας...40' κλαψα, 5' σοκαμοκ Παντως με το τελος και αυτα που ειπωθηκαν περναμε σε εντελως αλλο level ετσι? Μεγαλωνει το θεμα σε διαστασεις Ασχετο, οπως εχω ξαναπει, με εκνευριζουν 2 πραγματα και δεν τα βλεπω να διορθωνονται Κανεις δεν αναρωτιεται "Απο που ηρθες εσυ? Πως μπηκες στο σπιτι μου? Τι θες εδω?" απλα συνεχιζουν τις κουβεντες και τις κοντρες σαν να ειναι κατι φυσιολογικο. Δεν λεω να πουν "Α, φαντασμα" αλλα να τους πεταξουν εξω με τις κλωτσιες Δευτερον, σημαντικοτερο και κατα τη γνωμη μου, χειροτερο...ειναι λιγο lame οτι τα φαντασματα εχουν τοσες πολλες φυσικες δυνατοτητες. Στην ουσια, αν εξαιρεσεις οτι περιοριζονται στο Σπιτι, οχι μονο εχουν νορμαλ ζωη - οσο γινεται - αλλα εχουν και super power να γινονται αορατα (αφου πλεον δεν ειναι κατι κακο, οποτε θελουν εμφανιζονται). Δεν τα περνανε και ασχημα ετσι? :-D
Sellers Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μην με ξενερώνεις τώρα. Όταν λες κλάψα, τι κλάψα? Φιλερια κλάψα ή ον στορυ κλάψα? (Δεν βλέπω walking dead) Πάντως μέχρι τώρα, σε 8 επεισόδια έχουν δείξει ότι θα δείχναν άλλες σειρές σε 8 σεζόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα