Προς το περιεχόμενο

American horror story

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα με το 6ο αν και εχω καποιες αποριες

1. Το ολο θεμα με τον piggy man εχει καποιο νοημα? Περαν του Μπεν που μπηκε σε υποψιες για τη γυναικα του και τον σεκιουριτα και πρεπει να τις αντιμετωπισει μπλα μπλα μπλα

2. Υπαρχει κατι περαν του προφανους στην ατακα της νεκρης Αντι μεσω του μενιτιουμ "δεν θελω να ειμαι με τον Τειτ τωρα που έμαθα την αληθεια"? Μηπως υπαρχει καποια αλλη αληθεια που δεν ξερουμε?

το πιο σημαντικο ομως ειναι

3. Υπαρχει λογος που η σκηνη στο σχολειο δεν εγινε ακριβως οπως την ειπαν τα φαντασματα? Πχ δεν ρωτησε την μια κοπελα "Πιστευεις στο Θεο", τον αθλητη τον πυροβολησε με καραμπινα στο στηθος, οχι με το πιστολι στο κεφαλι κτλ

Ασχετο, εκεινος ο two-face τι απεγινε?

Ο λογος που δεν μου αρεσε τοσο το 6ο ειναι πως απλοποιει τα πραγματα (παροτι το δουλευει ολο και καλυτερα στο θεμα characterisation) και κανει downgrade τη σειρα σε απλο ghost story και μαλιστα πολυ συντομα

Θα ηθελα περισσοτερο την ιδιεταιρότητα και λιγο ανωμαλια, οπως στα 2 πρωτα, τωρα μου φαινεται λες και στο 8ο επεισοδιο θα γινει το τελος της σειρας, εχουν λυθει ολα τα μυστηρια σε 6 επεισοδια

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι δεν περιμενεις εναν μηνα ακομη μιας και δεν εχεις δει, να δεις στην ουσια μαζεμενη ολη την 1η?

Δημοσ.

Γιατι δεν περιμενεις εναν μηνα ακομη μιας και δεν εχεις δει, να δεις στην ουσια μαζεμενη ολη την 1η?

Ετσι κι αλλιως, δεν εχω πολυ καιρο για σερι λιωσιμο κι ουτε ειμαι σε τετοια φαση γενικα (θα βλεπω, ας πουμε, 2-2 τα επεισοδια), οποτε λογικα μεχρι να δω οσα κυκλοφορησαν ως τωρα θα 'χει τελειωσει/θα τελειωνει και η σεζον.

Δημοσ.

Πολυ καλο και το προχθεσινο!

Παντως εχω μια απορια...τι στο καλο θα δειξουν τωρα? Οκ, για τα επομενα 5, πανω κατω δεν θα εχουμε "λυση μυστηριων"

ισως μονο του τυπου με τα μαυρα δερματινα

αφού τα περισσότερα λύθηκαν αλλα την καταληξη της ιστοριας. Του χρόνου όμως?

Βεβαια, λειπει το σημαντικότερο, ακόμα δεν έχουμε μάθει ΓΙΑΤΙ το σπιτι ειναι οπως ειναι (κατι σαν το νησι του Λοστ)

Οσον αφορα

τον τυπο με τα δερματινα, εχω μια απορια? Περαν του ποιος ειναι, γιατι σκότωσε τους γκευ? Αποτι φαινεται, το σπιτι "οδηγει" τους κατοικους σε δολοφονιες ή τις "τραβαει" ας πουμε, αλλα για το γκευ ζευγαρι αποτι ειδαμε ο τυπος με τα δερματινα τους σκοτωσε ο ιδιος.

Δημοσ.

Συνεχίζει ωραία η σειρά...όσον αφορά την εξέλιξη της ιστορίας, ίσως έχουμε να κάνουμε με αυτοτελής seasons και του χρόνου να έχουμε ένα τελείως διαφορετικό horror story.

Σχετικά με τον "rubber man":

Ίσως σκότωσε τους gay διότι δεν θα μπορούσαν να του δώσουν ένα παιδί, κάτι που κατάφερε με την Vivien...ο συγκεκριμένος πρέπει να συνδέεται πιο στενά & ίσως με έναν διαφορετικό τρόπο με το σπίτι σε σχέση με τα άλλα πνεύματα...ίσως ακόμη να είναι μια οντότητα που αντιπροσωπεύει το ίδιο το σπίτι!!!

Δημοσ.

Συνεχίζει ωραία η σειρά...όσον αφορά την εξέλιξη της ιστορίας, ίσως έχουμε να κάνουμε με αυτοτελής seasons και του χρόνου να έχουμε ένα τελείως διαφορετικό horror story.

Αυτό το θεωρούσα δεδομένο. Ή τουλάχιστον να τελειώσουν με αυτούς και τους χρόνου να μπουν άλλοι και οι δικοί μας να είναι πλέον φαντάσματα και αυτοί.

Δημοσ.

@Kas

Καλο μου ακουγεται σαν αρχικη σκεψη αιτιολογησης αλλα αυτο δεν εξηγει γιατι δεν

εφερε εναν αλλο δολοφονο στο σπιτι, αν υποθεσουμε οτι αυτο ειχε γινει με τις νοσοκομες. Αν παλι δεν ειχε γινει, αλλα ειχε εμφανιστει τυχαια ο δολοφονος, και ο Λαστιχανθρωπος μεχρι τοτε πηδαγε τις νοσοκομες, γιατι δεν σκοτωνε και τους αντρες που κατα περιοδους ειναι στο σπιτι ως ενοικοι?

Παντως αν και εχει καποιες τρυπες, μαρεσει σαν ιδεα, ισως βγει κατι τετοιο

Το οτι

ο Λαστιχανθρωπος ειναι κατι παραπανω απο ενα απλο πνευμα, το θεωρω δεδομενο πλεον

Ειδικα δε για τους σκοτωμους

δεν εχω καταλαβει ακριβως για καποιους τυχαιους που πεθαινουν εκει, πχ τα διδυμα με τα κοκκινα μαλλια. Υποθετουμε οτι το φρανκενσταινο-μωρο τους σκοτωσε στο υπογειο, σωστα? ή κατι τετοιο. Γιατι λοιπον αυτα τα πλασματακια δεν την πεφτουν αμεσως σε οσους πανε στο υπογειο να τους σκοτωσουν?

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα οι περισσοτεροι που εχουν πεθανει εκει μεσα ειχαν κοκκινο χρωμα μαλλιων.Και σε μια συνεντευξη ο σκηνοθετης ελεγε οτι το κοκκινο χρωμα παιζει ρολο.

Επισης εχω μια απορια..

Ο Λαρς(?),

ο ανθρωπος που εχασε την οικογενεια του οταν καηκε το σπιτι ειναι φαντασμα και αυτος?! γιατι δεν τον ειχα για νεκρο αλλα παρολ΄αυτα οταν η Κονστανς κατεβηκε στο υπογειο του σπιτιου αυτος ητανε εκει και βγηκε και της μιλησε..

Δημοσ.

Επισης εχω μια απορια..

Ο Λαρς(?),

ο ανθρωπος που εχασε την οικογενεια του οταν καηκε το σπιτι ειναι φαντασμα και αυτος?! γιατι δεν τον ειχα για νεκρο αλλα παρολ΄αυτα οταν η Κονστανς κατεβηκε στο υπογειο του σπιτιου αυτος ητανε εκει και βγηκε και της μιλησε..

Δεν είναι νεκρός αυτός. Αφού κυκλοφορεί κανονικά στον κόσμο.

Δημοσ.

Αυτό με τα κόκκινα μαλλιά και 'γω το διάβασα κάπου...μέχρι τώρα είδαμε τα δίδυμα, την Μόιρα και την Βίβιαν, αλλά το πως συνδέονται είναι το θέμα :unsure:

@DKNI

Έχεις ένα δίκιο και 'συ, το όλο θέμα του ποιον σκοτώνει το σπίτι, πως και γιατί είναι ακόμη ένα μυστήριο...το μόνο που ίσως μπορεί να λεχθεί είναι ότι όποιος πάει ενάντια στα σχέδιά του τον τρώει η μαρμάγκα π.χ τα δίδυμα που μπήκαν για να κάνουν καταστροφές ή οι ληστές που θα σκότωναν την Βίβιαν & μαζί και "το μωρό της Ρόζμαρι" :P

Δημοσ.

Για τα κοκκινα μαλλια

οι γκευ δεν ηταν, ο Τειτ δεν ειναι, οι 2 νοσοκομες οχι,οι αρχικοι ιδιοκτητες Μορντεκαι οχι, νομιζω οτι δεν πολυκολλαει...

Δημοσ.

Παντως η σειρα ειναι φοβερη. στηνει ενα ωραιο πεπλο μυστηριου και λιγο τρομου, ενω πρεπει να πω οτι βρισκω φοβερο το casting και το soundtrack. ολοι οι ηθοποιοι ειναι φανταστικοι στον ρολο τους, με την jessica lang να δινει ρεσιταλ στο 7ο επεισοδιο...

Δωστε ρε παιδια λιγο καμαριερα παραπανω.. αλλα οχι την γρια :D :D

Δημοσ.

Πραγματικά η σειρά είναι το κάτι άλλο. Ούτε ανούσια φιλερ επεισόδια, ερωτήματα που μένουν για 2-3 επεισόδια και τα απαντάνε με τον καλύτερο τρόπο μετά (μάθαμε ότι υπήρχε λόγος τελικά που σκοτώθηκαν οι γκει, δεν τους έφαγε για την πλάκα του) και πολύ καλή εξέλιξη. Νόμιζα ότι στο τέλος δεν θα πουν τίποτα για το σπίτι. Γιατί δηλαδή κρατάει τις ψυχές κι έτσι. Και δικαιολογημένα κιόλας δεν θα 'χα και πρόβλημα. Στο κάτω κάτω τι να μας πουν; Επιστημονική απάντηση γιατι το σπίτι κρατάει τις ψυχές? Αλλά τώρα πιστεύω θα πάρουμε και για αυτό μια ικανοποιητική απάντηση.

Δημοσ.

Είχα δίκιο για το μωρό τελικά...επίσης, μετά από τις διάφορες θεωρίες για τον rubber man μας πέταξε στα μούτρα τον "καλό" μας τον Τέιτ, που απ' ότι φαίνεται είναι πιο FUCKED UP απ' ότι δείχνει!!! Αρχίσαμε να βλέπουμε και την δυναμική των σχέσεων ανάμεσα στα πνεύματα του σπιτιού και έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθούν. Στο επόμενο επεισόδιο μπαίνει στο κόλπο...

...το Βατικανό(θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές) και η λίστα με τις αναφορές σε κλασσικά θρίλερ είναι μάλλον ατελείωτη!!! :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...